Veronica Inside wint Gouden RadioRing na felle strijd

De Radio Veronica-show Veronica Inside van Wilfred Genee, de vroegere Evers Staat Op-sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn en nieuwslezeres Celine Huijsmans heeft de Gouden RadioRing gewonnen. Dat bleek vanavond tijdens de uitreiking in Hilversum. Vooraf was de verwachting dat het SLAM-programma van Bram Krikke de radioprijs zou winnen vanwege zijn enorme aanhang op social media, maar Wilfred Genee liet het er niet bij zitten en voerde een intensieve campagne.

Huijsmans liet eerder weten dat het winnen van een RadioRing erg goed is voor een programma en een zender. “Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat er meer mensen naar het programma gaan luisteren en dat het programma groter wordt en dat de zender daar ook van meeprofiteert. En uiteindelijk de luisteraar dus.

Er waren in totaal vijf radioprogramma’s genomineerd: Mattie & Marieke (Qmusic), Ekdom in de Morgen (Radio 10), Club Ondersteboven (Slam!), Veronica Inside (Radio Veronica) en Somertijd (Radio 10).

Bram Krikke won wel de prijs Zilveren Radioster. Bij de vrouwen ging die naar Marieke Elsinga. Haar zender Qmusic won de vakprijs voor beste zender.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen