SBS 6 zet candidshow Wendy recht tegenover Voice

SBS 6 zet het gloednieuwe verborgen-cameraprogramma van Wendy van Dijk, Wie Het Laatst Lacht, récht tegenover haar vroegere programma The Voice Kids op RTL 4. De première van beide titels is op vrijdag 6 maart. Dat blijkt uit de uitzendschema’s van Talpa Network. Het is een pittige keuze van SBS 6 om Wendy op vrijdagavond te zetten, aangezien de presentatrice al geen voortvarende start heeft gemaakt bij de zender en de vrijdagavond de minst bekeken avond van de zender is.

Kennelijk is het vertrouwen in Wendy heel groot bij Talpa, want haar programma zal elke vrijdag van 20.30 tot 22.00 uur op het menu staan. Daarna, tot Hart van Nederland, zal het nieuwe Henny Huisman-programma Waar is dat Feestje? worden uitgezonden.

De Wendy-show Wie Het Laatst Lacht wordt een studioprogramma in de sfeer van het vroegere Boobytrap. Ze gaat mensen coachen om grappen uit te halen en geeft ook onverwachtse, hysterische opdrachten. ”Er is niks leuker dan mensen aan het lachen maken”, liet ze eerder weten.

Overigens krijgt de grootste SBS 6-ster, Linda de Mol, het ook niet makkelijk. Zij begint aankomende zaterdag al met haar nieuwe programma Deze Quiz Is Voor Jou en dat staat recht tegenover kijkcijferkanon Wie is de Mol.

De show van Linda loopt in maart gewoon door, waardoor de SBS-kijker in het weekend dus zowel Wendy als Linda voorgeschoteld krijgt.

Het SBS 6-schema in maart:

Foto: SBS, Tom Cornelissen

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen