Rick Romijn: ‘Ronald Molendijk is zó achterhaald’

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee in de radiovariant van Veronica Inside, ergert zich een versuffing aan Erland Galjaards arrogante kameraad Ronald Molendijk. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Molendijk heeft VI-nieuwlezeres Celine Huijsmans in Shownieuws aangevallen op de ambities van het VI-team om vanavond naar huis te gaan met de Gouden RadioRing. Het leverde ietwat ongemakkelijke televisie op. Romijn vond het behoorlijk vermoeiend.

Romijn vindt dat Molendijk wel een erg grote mond heeft voor iemand met zo weinig succes. “Die Molendijk heeft op zijn palmares niet heel veel successen staan.”

Collega Niels van Baarlen daarop: “Hij heeft dat hele Nighttown groot gemaakt.”

Romijn: “Nou, dat is al jaren failliet.”

Het ergert Romijn dat Molendijk zich zo afzet tegen het werven van stemmen voor de RadioRing. “Luister nou: bij The Voice wordt niet anders gedaan: ‘Wilt u stemmen, wilt u appen?’ Iedereen is alleen maar aan het stemmen. Bij Dancing on Ice ook. Het is overal een wedstrijd, daar moet je gewoon stemmen ronselen. De politieke partijen zeggen niet anders: ‘Stem op mij, stem op mij!’ Maar hij is zó achterhaald die man.”

Van Baarlen: “Schei uit! Ach, maak je niet druk man, Ronald Molendijk!

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen