Caroline Tensen ligt in deuk om vaginastomer

Caroline Tensen lag dinsdagmiddag als gastpresentatrice van 5 Uur Live helemaal in een deuk om een onderwerp dat haar co-host Daphne Bunskoek aansneed: de vaginastomer. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het lifstylebedrijf Goop van Gwyneth Paltrow lag onlangs onder vuur vanwege het op de markt brengen van twijfelachtige producten. Naast een vaginakaars, verkoopt ze ook een heuse vaginastomer en een ei dat je in je vagina kunt stoppen als soort probioticum.

Ook Bunskoek heeft de commotie meegekregen. “Er is nu een hele hoop weerstand bij wetenschappers omdat zij nu ook producten verkoopt die zouden bijdragen aan gezonder leven, zoals de stomer die vrouwelijke energie losmaakt. Het is een soort stoomstoel, waar je op zit. De vaginastomer, ja.”

Daarop gierde Tensen het uit van het lachen. “Heb jij hem niet?“, vroeg ze lachend aan Bunskoek.

Haar co-host daarop: “Ha ha ha! Daar zit je dan op en dan word je lekker gezond gestoomd.”

Tensen, terwijl ze hysterisch in een deuk ligt: “Dat is heel goed voor je! Het is ook om je baarmoeder schoon te maken, ha ha ha!

Bunskoek: “Ze heeft ook vagina-eieren, die je inbrengt en die hartstikke gezond zouden zijn. Dan zou je aan het eind van de dag heel fijne flora en fauna hebben.”

Overigens werd ruim tien jaar geleden in het boek Noppen van Jean Koning over de vagina van Caroline Tensen geschreven. “Ik hoorde trouwens van Mari dat Caroline Tensen haar hele hang-en-sluit-werk heeft laten liften“, zei een personage. “Ze heeft haar schaamlippen laten liften, darling. En haar vagina opening laten aanspannen.”

Als je haar nu neukt, is het net of je met een twaalfjarige het bed in bent gedoken. Tenminste, zo beschreef Xander – je weet wel, de ex van Volumia – het. Mannen staan tegenwoordig bij Caroline in de rij, geloof me. Ik heb in ieder geval al ingesproken op haar voicemail. Hopelijk volgende week een etentje in Le Garage en dan huppe-tuppe-tuppe-tee!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen