Johan Derksen woest op Shownieuws: ‘Kutprogramma’

Johan Derksen wordt als prominent mediafiguur regelmatig gebeld door allerlei radio- en tv-programma’s om zijn mening te geven over uiteenlopende zaken. Shownieuws staat hij echter niet meer te woord. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Derksen vindt dat Shownieuws een walgelijke manier van werken heeft. Het programma belde hem deze week om een quote te halen over de RadioRing. “Ik ben ook nog gebeld door hoe heet dat, dat programma van Talpa. Ehhh. Shownieuws, ja.”

Dat gesprek was van korte duur. “Tegen Shownieuws heb ik gezegd: ‘Jullie zijn dat programma die dan stiekem een band mee laten lopen als ze me bellen en als ik dan iets niet wil doen, dan zenden jullie het toch stiekem uit.’”

Celine Huijsmans, werkzaam voor de radiovariant van VI én voor Shownieuws, daarop: “Johan, rustig, dat doen ze echt niet hoor. Ik moet toch even ingrijpen hier.”

Derksen: “Nou, het is mij overkomen, dus ze doen het wel.”

Huijsmans: “Neeee! Dat zal wel een foutje zijn geweest. Dat is niet de bedoeling.”

Derksen: “Ja, maar de tweede keer deden ze het weer. Ik hoorde aan het holle geluid dat ze het aan het opnemen waren. Dan denk ik: joh, in dat soort kutprogramma’s ga ik nog niet figureren.”

Huijsmans: “Nou, dat is duidelijk.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen