NPO 1 verbant slecht bekeken Dit Zijn Wij naar NPO 3

NPO 1 verbant de dramaserie Dit Zijn Wij vanwege lage kijkcijfers naar NPO 3. De serie, die gisteren slechts 460.000 kijkers trok op het hoofdpodium van de Nederlandse televisie, verhuist van donderdag naar woensdag. Dat heeft de KRO-NCRV bevestigd na berichtgeving in het AD. Dit Zijn Wij bestaat uit zestien afleveringen, maar de NPO heeft geen zin meer om die allemaal uit te zitten. Op donderdag 30 januari begint Dionne Stax‘ DNA Onbekend op het tijdstip van Dit Zijn Wij.

De eerste aflevering van Dit Zijn Wij op de nieuwe thuiszender NPO 3 is op woensdag 29 januari. Daar kan de serie dan verder aanrommelen, aangezien de woensdagavond van die zender niet bepaald tot de hoofdpodia behoort.

De NPO hoopt de donderdagavond van NPO 1 uit het slop te trekken met Dionne Stax en haar DNA Onbekend. Vermoedelijk zullen dat er iets meer zijn dan de nog geen half miljoen kijkers van Dit Zijn Wij.

Dit Zijn Wij is een Nederlandse bewerking van de populaire Amerikaanse dramaserie This Is Us.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen