Kaj van der Ree beschuldigd van overschrijdend gedrag

BNNVARA-ster Kaj van der Ree, die op dit moment te zien is als presentator van Proefkonijnen op NPO 3, wordt door YouTube-maker Laiza Vunderink beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. Dat is te volgen op Twitter. Van der Ree ligt behoorlijk onder vuur sinds deze week duidelijk werd dat hij vorig jaar NikkieTutorials heeft proberen te outen. Zijn reactie een jaar later dat hij respect heeft ‘voor alles en iedereen’ schiet bij Vunderink echter behoorlijk in het verkeerde keelgat.

Het lijkt erop dat er in elk geval íets aan de hand is, want Laiza openbaart ook een privé-Instagramgesprek dat Van der Ree zou hebben gevoerd met één van haar vriendinnen. Hierin biedt hij min of meer zijn excuses aan.

Laiza: “Eerst stuurt zijn vriendinnetje me hele smeekberichten en dat het allemaal normaal is om met een 15-jarige dingen te doen, maar nu stuurt Kaj wel dit naar een meisje na alle tweets die eruit zijn door iedereen. Als het allemaal zo normaal is, waarom dan zo bang??

Het gaat om het volgende bericht van Kaj van der Ree (zie screenshot): “Ik ga morgen een excuusbemichtje eruit gooien, dat voelt wel goed in deze situatie. Blijkbaar heb ik ook een grotere groep gekwetst. En dat vind ik stom :(.

Piemel

Waar gaat het precies over? De beschuldigingen van Laiza zijn heftig. “Toen ik 14 was stuurde hij me foto’s van zijn piem en liet hem zien op skype en zei ‘met deze ga ik je ontmaagden’ terwijl hij in een relatie zat

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen