Shownieuws boos: ‘Misselijke grap van Chantal Janzen’

De sterren van Shownieuws sprongen gisteren in de bres voor hun SBS 6-collega Wendy van Dijk in haar nieuwste conflict met tv-rivaal Chantal Janzen. Ze vinden de cocaïnegrap van Chantal ‘misselijk’. Dat bleek uit de uitzending op SBS 6. Chantal kondigde aan dat Wendy van Dijk in de nieuwste editie van haar blad &C zou vertellen over haar cocaïneverslaving, maar dat bleek flauw genoeg een onbekende Wendy van Dijk te zijn. Voor de echte Wendy is dat natuurlijk vervelend.

Wendy vecht al jaren tegen de geruchten over cocaïnegebruik en kan zo’n aankondiging van Chantal niet gebruiken. “Ik vind dit een misselijke grap, maar sommige mensen kunnen dit leuk vinden“, aldus Shownieuws-deskundige Mark Labrand.

Het is een wraakactie van Chantal, denkt Labrand. “We begrijpen allemaal waar dit grapje uit ontstaan is. Weken geleden tijdens Dancing with the Stars was er een negatieve tweet verschenen over Chantal Janzen en die is vanaf het twitteraccount van Wendy geliket.

Labrand denkt dat Wendy maar beter geen zaak aan kan spannen. “Ik zou gewoon even bukken nu, toch? Bukken als in het over laten waaien. Dan is het misschien over een weekje wel weer voorbij, want anders blijft het moddergooien toch?

Celine Huijsmans denkt ook dat Chantal uit was op wraak. “Dit is dus een vergeldingsactie? Het lijkt me toch wel dat Chantal Janzen dit onder ogen heeft gekregen, gezien heeft en ook wel zag dat daar Wendy van Dijk stond.”

Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat &C dit bewust heeft gedaan. “Ik ben ook bladenmaker en ik moet je heel eerlijk zeggen: dit wil je vaak als bladenmaker. Ik geloof ook dat dit honderd procent opzet is geweest van Chantal, van haar blad in elk geval. Je wil als blad een beetje rumoer meemaken.”

De humor van Chantal is hard en ik denk dat dit gewoon een grap is geweest. Het feit dat ze het ervan af hebben gehaald, geeft wel aan dat ze bij nader inzien zelf ook denken dat het niet handig is. Wendy is onze collega en ik vind het voor haar heel sneu dat dit nu gebeurt, want zij wil er juist niets mee te maken hebben.

Lees ook:
Bizar: Wendy van Dijk in blad &C over cocaïneverslaving (gisteren)
Chantal Janzen haalt flinke uithaal naar Wendy offline (gisteren)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen