Chantal Janzen haalt flinke uithaal naar Wendy offline

De suggestie dat SBS 6-ster Wendy van Dijk in de nieuwste editie van &C zou vertellen over een cocaïneverslaving is offline gehaald door de redactie van het blad van Chantal Janzen. Dat is te zien op de &C-site en op de &C-socials. De verhouding tussen Chantal en Wendy is ernstig bekoeld, sinds er enkele maanden geleden op het twitteraccount van Wendy haatberichten over Chantal werden geliket. De situatie is nooit opgehelderd en vandaag sloeg Chantal meedogenloos terug.

De &C kondigde het januarinummer op een valse manier aan. “Wendy van Dijk vertelt over haar cocaïneverslaving. ‘Ik had vaak het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Met cocaïne was dat allemaal in één klap weg’“, was te lezen op in de aankondiging.

Navraag door RTL Boulevard leerde gisteren dat het hier niet om dé Wendy van Dijk gaat, maar om een Wendy van Dijk. En die verwarring hoopte &C natuurlijk expres te creëren. Normaal gesproken wordt van onbekende personen die hun verhaal doen in een blad immers alleen de voornaam genoemd.

Een etmaal later heeft &C alsnog besloten om de achternaam van de onbekende Wendy van Dijk achterwege te laten, zodat de cocaïnegeruchten over de échte Wendy van Dijk niet verder aangewakkerd worden.

De Story denkt dat het hier om een heel valse plaagstoot van Chantal Janzen ging. “Het blad nam nergens de moeite om er even bij te vermelden dat dus dus gaat om een andere Wendy. Vrij bizar dus. Ook opmerkelijk: doorgaans worden bij reallife-verhalen in magazines überhaupt geen achternamen genoemd. Vaak enkel een voornaam, áls dat al geen schuilnaam is. Zou deze actie dan inderdaad dikke payback zijn van Chantal voor de haattweet-gate?

Wendy heeft nog niet gereageerd op de ophef, maar dat kan ongetwijfeld niet lang meer duren…

Lees ook: Bizar: Wendy van Dijk in blad &C over cocaïneverslaving (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen