Bizar: Wendy van Dijk in blad &C over cocaïneverslaving

Het tijdschrift &C van RTL 4-ster Chantal Janzen heeft wel een héél aparte manier om het nieuwe januarinummer onder de aandacht te brengen. De redactie kondigt op zijn website een interview met Wendy van Dijk over haar cocaïneverslaving aan. “Ik had vaak het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Met cocaïne was dat allemaal in één klap weg“, zegt Van Dijk in het blad. Voor de nietsvermoedende lezer komt dit als donderslag bij heldere hemel, omdat Van Dijk cokegebruik altijd ontkend heeft.

Luuk Ikink besloot om zijn Boulevard-redactie direct aan het werk te zetten. “Heel apart. Wij dachten: even bellen, hoe zit dat precies? Het bleek te gaan om een totaal andere Wendy van Dijk. Wel met dezelfde achternaam, maar dus niet de Wendy van Dijk die wij allemaal kennen van de televisie“, meldde hij in de uitzending van gisteren.

Heel erg vreemd dus, aangezien &C nérgens vermeldt dat het niet gaat om de beroemde Wendy van Dijk, die al jaren gebukt gaat onder geruchten over cocaïnegebruik, maar om een onbekende Wendy van Dijk. De aankondiging staat nog altijd op de &C-site.

Het lijkt te gaan om een presentatricegevecht. “Dat Chantal en Wendy geen vriendinnen zijn is duidelijk. Maar met haar laatste actie heeft Chantal een oorlog ontketend“, denkt RTL Boulevard.

De verhouding tussen Chantal en Wendy is behoorlijk bekoeld sinds Wendy eerder dit jaar haatberichten over Chantal likete op Twitter. Later beweerde Wendy dat een ‘derde persoon’ dit heeft gedaan met haar twitteraccount, maar daar is verder nooit duidelijkheid over gekomen.

Lees ook: Nog niet duidelijk wie Wendy’s ‘derde persoon’ is (september 2019)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen