Rob Goossens stopt met tv-column in De Telegraaf

Rob Goossens stopt al na een jaar met zijn wekelijkse tv-column in De Telegraaf. Hij heeft nachten en weekenden opzij moeten schuiven voor het structureel nietszeggende stukje. Dat laat hij weten op Facebook, meldt Spreekbuis. Goossens werd in januari gebombardeerd tot de Angela de Jong van De Telegraaf, maar is daar toch een beetje een slap aftreksel van. Hij probeerde haar na te doen met een column, maar over die column heeft nog nooit iemand het gehad.

Nu neemt Goossens afscheid. “Ik zou hier natuurlijk een heel epistel over ‘wat vliegt de tijd’ kunnen tikken. In plaats daarvan gewoon een linkje naar mijn afsluitende column. Afsluitend? Ja, want de column bleek dit jaar hoofdzakelijk nacht- en weekendwerk. Dat was me te veel van het goede.

Wie die stukjes in De Telegraaf af en toe las, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat dit nacht- en weekendwerk is geweest, maar kennelijk had Goossens weinig inspiratie of moet het toetsenbord van zijn MacBook hoognodig worden nagekeken.

Eén ding is zeker: het wekelijkse tv-stukje van Goossens is niet meer. “Omdat een mens soms keuzes moet maken (en de ballast die het dichtst bij de deur ligt ook het snelst overboord is), sneuvelt helaas de column.”

Wat brengt 2020 voor Goossens? “Mijn reguliere stukken blijf ik uiteraard gewoon schrijven. Over de eventuele voortzetting van mijn televisie-avonturen ga ik volgende week praten.

Lees ook: Rob Goossens baalt: merkt niks van salarissprongen (22 maart)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen