Anouk ondanks kankerhoer toch in liveshows The Voice

Anouk is begin volgend jaar toch te zien in de liveshows van The Voice of Holland, ondanks dat collega Lil’ Kleine haar achter de schermen heeft uitgescholden voor kankerhoer. Dat heeft de zangeres zojuist laten weten op Instagram. Het gerucht ging lange tijd dat Anouk heeft afgedwongen nooit meer in een studio te hoeven zitten met Lil’ Kleine. In dat geval zou er een oplossing gezocht moeten worden voor de naderende liveshows. Dat gerommel lijkt nu in elk geval van de baan.

Anouk is er gewoon bij, laat ze weten. “Mijn god, wat een sensatie. Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen is allemaal niet zo schokkend en belangrijk vind ik. I’ve been called worse, zeg maar.”

De presentatrice komt de afspraken in haar contract gewoon na. “Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries.

De Volkskrant heeft vandaag geschreven over de mediaruzie. De krant vindt Anouk de beste The Voice-coach ooit en Lil’ Kleine de slechtste. “Stop met dat uitmelken, is voor niemand leuk.”

De tv-ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine – die de aanleiding was voor de backstage-ruzie – is op 10 januari te zien op RTL 4.

Lees ook: Tv-crisis: Lil’ Kleine scheldt Anouk uit voor ‘kankerhoer’ (6 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen