Ook Wilfred aan de podcast: Catherine Keyl eerste gast

De podcasthype gaat ook niet voorbij aan sterinterviewer Wilfred Genee. Hij lanceert morgen een podcastserie onder de vlag van Radio Veronica, getiteld Littekens, en Catherine Keyl is zijn eerste gast. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Genee gaat in de serie in gesprek met bekende Nederlanders over hun littekens en het verhaal daarachter. Naast Keyl zijn ook Jan Roos, Cees Geel, Anita Witzier en Eddy Zoëy al gestrikt. Iedere aflevering duurt ongeveer drie kwartier.

De presentator is enthousiast over zijn nieuwe podcastserie. “Iedereen heeft wel een litteken, dat kan fysiek zichtbaar zijn of zijn achtergebleven op de ziel. Ik ben benieuwd naar de verhalen achter die littekens. Dit zijn vaak mooie, bijzondere en ontroerende verhalen.”

Uiteindelijk is het natuurlijk slechts een haakje waar Genee zijn pittige interviews aan ophangt. “We leren een hele andere kant van de bekende Nederlander kennen en dat vind ik bijzonder.

De eerste aflevering met Catherine Keyl is morgen om 13.00 uur te beluisteren op JUKE en te zien via de site en app van Radio Veronica, Veronica Inside en YouTube.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen