Ook Wilfred aan de podcast: Catherine Keyl eerste gast

Geplaatst op wo 11 dec 2019 om 12:05

De podcasthype gaat ook niet voorbij aan sterinterviewer Wilfred Genee. Hij lanceert morgen een podcastserie onder de vlag van Radio Veronica, getiteld Littekens, en Catherine Keyl is zijn eerste gast. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Genee gaat in de serie in gesprek met bekende Nederlanders over hun littekens en het verhaal daarachter. Naast Keyl zijn ook Jan Roos, Cees Geel, Anita Witzier en Eddy Zoëy al gestrikt. Iedere aflevering duurt ongeveer drie kwartier.

De presentator is enthousiast over zijn nieuwe podcastserie. “Iedereen heeft wel een litteken, dat kan fysiek zichtbaar zijn of zijn achtergebleven op de ziel. Ik ben benieuwd naar de verhalen achter die littekens. Dit zijn vaak mooie, bijzondere en ontroerende verhalen.”

Uiteindelijk is het natuurlijk slechts een haakje waar Genee zijn pittige interviews aan ophangt. “We leren een hele andere kant van de bekende Nederlander kennen en dat vind ik bijzonder.

De eerste aflevering met Catherine Keyl is morgen om 13.00 uur te beluisteren op JUKE en te zien via de site en app van Radio Veronica, Veronica Inside en YouTube.

Foto: SBS
12 Reacties op “Ook Wilfred aan de podcast: Catherine Keyl eerste gast”


 1. Ron

  Hier is Wilfred ook het best. Dit zou gewoon op Veronica moeten i.p.v. die schijtlollige café show.
  Maar doe het wel goed, zorg ook dat je in de podcast app van Apple en dus ook in Spotify podcasts staat. Anders is het een gemiste kans.

 2. Johnny👀

  Zit die Catherine ook in dat nieuwe programma van die Gordon want is toch ook al zo’n 100 jaar?

 3. Oja

  Is er inmiddels niet sprake van overkill bij Genee?

 4. Remi

  … Erg benieuwd naar de podcast met Jan Roos.

 5. ivan

  Teveel Wilfred Genee op de radio en tv, lijkt wel Peter R de Vries. opzouten!

 6. xiefkleinhertje

  Ben benieuwd wat die Keyl nog te melden heeft over haar avontuurtjes met die Hazes.

 7. Icare

  wie?

 8. Jan Hambon

  Het is geen volwaardige podcast als je op voorhand al weet dat elk gesprek ongeveer 45 minuten duurt. Podcast is nu net ideaal om los van zulke regels te werken.

 9. Bolus Substantif

  Cees Geel, Anita Witzier, Eddy Zohee. Wat een creatieve en intellectuele armoede. Genee overkill ook btw. Vervelende vent die niet kan interviewen en alleen maar ondervraagt.

 10. Ron

  @Jan Hambon: en hopelijk maken ze dus ook niet te fout door dit enkel aan te bieden op hun eigen kanalen zoals Juke en YouTube. Een podcast moet beschikbaar zijn op de hoofd platfora die hier voor zijn zoals Apple Podcast en Spotify anders bereik je maar een beperkte doelgroep.

 11. PatatmetMayo

  Heel mooi lijstje gasten,denk dat het een gigantisch succes gaat worden zoals alles wat hij buiten VI om doet.

 12. Karel

  Genee heeft nog steeds niet in de gaten dat hij drijft op de dobber van Derksen en van der Gijp.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.