Angela de Jong trekt Mattie en Marieke niet

Angela de Jong is totaal niet gecharmeerd van het duo Mattie Valk en Marieke Elsinga, dat goede zaken doet met hun ochtendspitsshow op Qmusic. Dat laat de krantendiva weten in de AD Mediapodcast. Haar aversie tegen Mattie en Marieke groeide toen ze hen in beeld aan het werk zag in de radiospecial van De Wereld Draait Door. “Je zegt net dat Mattie en Marieke goed gaan, terwijl ik Mattie en Marieke juist niet zo heel goed trek. Daaraan merk ik ook dat ik oud word.”

Het zijn gewoon geen goede radiomakers, vindt De Jong. “Ik vind ze allebei hartstikke leuk hoor. Ik bedoel: ik ben ze ook wel eens tegengekomen ergens, maar je zag bij die radiospecial van De Wereld Draait Door ook wat fragmenten voorbijkomen van die Curry & Van Inkel en dat was ongekunsteld en echt. En als ik hen dan bezig hoor, dan heb ik het idee dat het van voor tot achter gerepeteerd is en dat ze allebei in hun rol zitten.”

Mattie en Marieke vertellen op de radio alle gekke dingetjes die ze doen. Zo zette Marieke onlangs een kolfapparaat aan haar borsten. “Je doet het volgens mij al, omdat het vervolgens leuk is om te vertellen op de radio.”

Naar wie luistert De Jong wél graag? “Ik luister niet veel radio, dus daar kan ik moeilijk wat over zeggen, maar ik moet zeggen dat ik de wisselwerking tussen Jan-Willem en Jeroen vaak wel heel lekker vind, maar ik vind Jurgen van den Berg nog veel lekkerder op de vroege ochtend.”

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen