Robert Jensen: ‘Arjen Lubach is zeikend, kalend ratje’

Geplaatst op wo 11 dec 2019 om 11:00

Robert Jensen kan het niet waarderen dat Arjen Lubach hem op de hak heeft genomen in zijn talkshow Zondag Met Lubach. Hij vindt hem net een zeikend ratje met een terugtrekkende haarlijn. Dat zegt hij in zijn talkshow op YouTube. Lubach persifleerde een paar weken geleden de online talkshow van Jensen, inclusief de reclames die hij tussen de onderwerpen door aan elkaar praat. Het wordt niet gewaardeerd door Jensen, die keihard terugslaat met een persoonlijke aanval.

Jensen wordt doodmoe van NPO-presentatoren als Lubach. “Dat moet je echt medisch kunnen verklaren: waarom hebben dit soort links schlemielen zoals Arjen Lubach altijd zo’n irritante stem? Waarom hebben ze allemaal zo’n ontzettende zeikstem? Als je er een dier bij zou denken, dan is het echt zo’n ratje. Die stem is ook altijd iets te hoog voor een man.”

Begin dit jaar grapte Jensen in zijn talkshow al dat Jensen nog rechtser is dan de Braziliaanse president Jair Bolsonaro. “Dat was Arjen Lubach driekwart jaar geleden ofzo toen ik die talkshow deed bij RTL. Die was net begonnen en toen was hij al begonnen met die framing van mij als rechts en als gevaarlijk rechts.”

Die Lubach is gewoon een sprekende pop, vindt Jensen. “Dit leeghoofd is natuurlijk gewoon gecast om een politiek iets uit te dragen. Ik denk dat ze lang op zoek zijn geweest naar iemand zoals hij en ze hebben hem gevonden. Zo’n kleine schlemiel met een kéihard achteruitlopende haarlijn en zo’n stem die heel hoog is. Die kun je alles laten zeggen. Het is ’s lands beste autocuevoorlezer. Het enige wat hij hoeft te doen is die autocue voorlezen. Ik denk dat er niets uitkomt als je hem hoort praten. Dan weet hij niet eens wat hij moet zeggen, maar hij wordt bespeeld. Hij doet precies wat hij moet zeggen.”

Nu is Jensen dus weer op de hak genomen door Lubach. “Ik was weer aan de beurt bij hem. Ik vond het langdradig, ik vond de imitatie slecht. Het is weer een duidelijk teken dat iedereen het in de gaten houdt. Gebruik minder drugs: dan word je misschien wat helderder en ook wat grappiger. Stop met die drugs.”

Zondag Met Lubach kan gewoon geen hit zijn, denkt Jensen. “Er kijken zogenaamd meer dan een miljoen mensen naar, maar het aantal mensen dat mij hiermee confronteert is zo laag dat ik ervan overtuigd ben dat die cijfers helemaal niet kloppen, maar goed: in die linkse bubbel denken ze dat het heel succesvol is en hij is ook een soort van held van de politiek-correcte linkse gasten.”

De persiflage op Jensen ziet u hier, de aanval van Jensen op Lubach hier.

Foto: NPO
90 Reacties op “Robert Jensen: ‘Arjen Lubach is zeikend, kalend ratje’”


 1. Benny K.

  hahahahahahahahahahahahahahahahahah, ahhhhh, Robert toch…..

 2. dv-pro

  Wanneer iemand je persifleert, en je vervolgens als reactie iemand persoonlijk gaat aanvallen met beledigingen, dan ben je per definitie af.

 3. M00i

  Jensen, dat is toch die aan lager wal geraakte, voormalige talkshow-host die geregeld in de Filipijnen gespot wordt met minderjarige jongetjes? Zijn mening is relevant omdat…..???

  Heeft hij ook nog inhoudelijke kritiek op Lubach? En zijn de YouTube views ook verzonnen? Kijkcijferjaloezie, Robert? Zoveel vragen….

 4. Tom

  “Er kijken zogenaamd meer dan een miljoen mensen naar, maar het aantal mensen dat mij hiermee confronteert is zo laag dat ik ervan overtuigd ben dat die cijfers helemaal niet kloppen.”

  Logisch dat hij er niet mee wordt geconfronteerd, niemand kent zijn podcast dus niemand legt de link met Jensen…

 5. dynamische dennis

  Wat Lubach deed was geen persiflage.. dat was een rechtstreekse aanval

 6. RichardvdA

  En Jensen is een boerend dik padje

 7. #Persifleren#

  En dat zegt deze moorkop van RTL7

 8. Tvkijker

  Vooralsnog heeft Lubach een publiek en Jensen….niet

 9. Curryworst

  Jensen is gewoon een parodie van zichzelf.
  Daar heb je niet eens de opmerkingen van Lubach voor nodig om erom te lachen.

 10. Gwendolyn

  Allebei engnekken.

 11. gerdien

  Het begint toch echt op te vallen hoe #kleinzieligrechts standaard reageert op kritiek of satire. Wild om zich heen meppen, op de persoon spelen, strooien met verdachtmakingen en complottheoriën en nooit eens een tegenargument. Of gewoon je schouders erover ophalen zoals een beetje volwassen vent zou doen.

 12. Ron

  Gelukkig heeft Arjen wel wat meer bereikt in zijn TV carrière dan ene Robert Jensen te Amsterdam…Lekker belangrijk wat hij vind.

 13. 🌸Ingrid

  Jensen? Dat zelfingenomen mannetje zonder inhoud ?
  Is niks,presteert niks,zegt niks,doet niks, zeg dan nu ook maar niks! 😑😑😑

 14. Sjaak

  Lubach wordt inderdaad door D66 aangestuurd, Jensen heeft gelijk.

 15. Knoet

  Die Robert toch, kan totaal niet tegen kritiek, elke artiest in zijn oudere shows kregen er van langs, maar zelf op de hak genomen worden wordt ie laaiend, groot kind.
  Zelf zag ik er geen Jensen in maar overeenkomstig en weer knap gedaan!
  Waarom Jensen weer op tv is gekomen is mij een raadsel.

 16. Ronald

  Wat een eng, narcistisch mannetje is dat toch, die Robert Jensen.

 17. Erik de Z.

  En wat presteer jij allemaal Ingrid, behalve domme comments plaatsen op internet? Prima als je daarmee aan je max zit, maar Jensen heeft meer bereikt dan jij denk ik

 18. Marcktv

  Opnemen en nooit meer vrij die Jenssen

 19. Mr. Ed

  Hahaha die Jensen, is natuurlijk lastig te verkroppen dat met alles het bereik van Arjen Lubach een factor 10 heeft t.o.v. Robert Jensen. 10x hogere kijkcijfers, 10x meer views én abonnees op YouTube! Typisch gevalletje Calimerocomplex …

 20. Erik

  Met figuren als Jensen ga ik me steeds dieper schamen als ik af en toe roep dat ik mezelf beschouw als iemand die aan de rechterkant van het politieke spectrum zit.

 21. B

  Wat een zielig extreem rechts kwakbolletje is het toch. Jensen maakt alles wat rechts is verdacht van extreem overgevoeligheid. Jammer Jensen is de vlees geworden donkere dagen voor Kerst.

 22. CD

  Als Jensen begint te schelden tegen je dan weet je dat je op de goede weg bent.

 23. StefanV

  Wat zet die Robert Jensen zichzelf enorm te kijk. Vooral de rancune over de kijkcijfers is aandoenlijk. Lubach scoort 1,2 – 1,3 miljoen lineaire tv-kijkers op NPO 3. Daar komen nog de cijfers van NPO Start bij, plus alle kijkers van fragmenten op YouTube. Alleen al met dat laatste troeft Lubach Jensen volledig af.

  Overigens is Lubach helemaal niet zo overdreven links. Vrij recent bracht hij nog een single uit – “Woke” – die één grote aanklacht is tegen de SJW-cultuur van linkse figuren.

  Jensen heeft trouwens meerdere kansen gehad om zich als talkshowhost te bewijzen. De kijkcijfers spreken boekdelen en die waren dramatisch.

 24. Guttegut

  Wel humor dat deze vadsige nietsnut met 6 onderkinnen over iemands uiterlijk begint. Is Jensen trouwens al uit de kast gekomen?

 25. Krezus Jistus

  Mensen, het IQ van Jensen is echt veel en veel te laag om hem serieus te nemen.

 26. Bart

  Reageren op satire moet natuurlijk nooit doen. Gewoon negeren.
  Jensen heeft echter anders dan sommige mensen hierboven denken best een grote achterban die steeds meer groeit.

 27. Sjors van Kempen

  Ben ooit bij Lubach in het theater geweest en dat was inderdaad allesbehalve grappig.

 28. Denk-na

  Jensen? Fake news. Ga maar in een hoekje spelen met Jan Roos, Arnold Karskens, Baudet, Wierd Duk en nog meer van die opportunisten.

 29. Denk-na

  Jensen, als je geknipt wordt moet je stilzitten. Maar acht, die varkenskop begrijpt dit toch niet.

 30. Michiel

  Net als je denkt dat Jensen niet verder kan afglijden doet hij zijn mond open en bevestigt hij maar weer eens hoe irrelevant hij is geworden. Zijn tijd is geweest en hij heeft het verprutst. Nederland heeft hem bij het chemisch afval gezet en het enige wat hij kan is proberen te overleven in zijn afvalputje tezamen met zijn alt-rechtse Rusland aanbidders.

 31. Jojo

  Zegt dat varken whahahha

 32. Suzy Wang

  Zei de vetvlek.

 33. Rob

  Hallelujah, Jensen. Lubach vind ik de meest vreselijke TV persoonlijkheid. En dat terwijl ik lid ben van de VPRO. Maar ik trek hem echt niet. Zijn programma, dat gebaseerd is op lekker schoppen tegen dingen die de afgelopen week in het nieuws waren, is ronduit flauw. Plus: Hij vindt zichzelf geweldig. En zijn terugtrekkende haarlijn? Het ziet er niet uit. Haal dat langere haar bovenop dan weg of maak het kort. Lubach = slecht.

 34. Den Draaier Joost

  Natuurlijk. Lekker schelden als een kleuter gaat het helemaal worden in 2020

 35. Cowabungaaa!

  Jensen is precies als zijn voorbeeld Тrump. Iedereen in de zeik nemen, maar zo gauw een ander een grap over hem maakt of kritiek op hem levert, is het hek van de dam en dramt en huilt hij als een piepkuiken.

 36. KO

  Zo kennen we Jensen weer. Kritiek niet pareren, maar met persoonlijke aanvallen komen. Over uiterlijk nog wel. Iets beters was vast te moeilijk voor Jensen. Zo klein is Lubach trouwens niet. Zag hem laatst in de buurt van het Leidseplein.

 37. Plien

  Lubach is een endnek.

 38. Caramba

  Als we dan toch persoonlijk worden: Robert “Jabba de Hutt” Jensen!

 39. Maarten

  Wat een open riool hier weer!
  De diareebrakers van MC zijn weer wakker maar hebben geen leven.

 40. Maarten

  Plien, ik wil mijn lеuter wel een end in jоuw nek stеken. Lekker deeр thrоaten!

 41. Sander

  Jensen heeft helemaal gelijk. 100% de waarheid. Helaas kunnen mensen dat niet waarderen. Die arjen is een links sukkeltje. En rechts word continu aangevallen. Laat die ene rechtse man terugzeiken. Jensen blijft mijn held, ga zo door jongen. Je hebt tot nu toe alles voorspeld wat je in je posldcast verteld. Mijn hele school heb Je wakker gemaakt. Leraren moetten nu opletten met wat ze zeggen haha. Laat onze kinderen niet links indoctrineren. Maar gewoon neutraal.

 42. Actries van Houten

  Wat laat die Robert Jensen zich weer kennen zeg.

 43. Bas

  @Sander

  Was jouw hele school maar wakker tijdens de lessen Nederlands!

 44. MediaPrak

  Met dit soort opmerkingen komt Jensen natuurlijk nooit (namens FdD) in de 2e kamer. Enig zelfreflectie zou op z’n plaats zijn. Eruit gegooid zijn bij Veronica, Talpa, 538, RTL5 (dan moet je wel heel slecht scoren) & Harry Mens….

 45. pepe

  Lubach draagt een haarstukje dat klopt maar ach Jensen is weer een vet varken. zo persoonlijk staat men weer gelijk nu op de inhoud

 46. the pat

  ik vind het raar dat hier niks over de kijkcijfers gezegd worden over GEHEIME DAGBOEK VAN HENDRIK GROEN ??

  2,4 miljoen dat is mega veel! meer dan kopspijkers !
  wordt niks over gezegd

 47. the pat

  ik vind Arjen Lubach ook totaal niet grappig

 48. Tvsucks

  Jensen jensen jensen wat laat je je toch gaan met die dikke lelijke kop van je. L liever kalend dan zo een dikke pafkop

 49. jan denhoop

  Ik heb alle cijfers van 1 jaar JENSEN op TV bij elkaar opgeteld en wat blijkt…LUBACH scoort dat met 2 showa hahahahah. JENSEN bij elkaar opgeteld met zijn oh zo populair website (NOT) alle cijfers ooit bij elkaar opgeteld, LUBACH heet met 1 show meer bereik ahahahha Deze ongezellige dikkerd blijf maar blèren. Rechts gelul en cijfers die niet kloppen….nu jouw cijfers kloppen wel gemiddeld 65000 views hahaha veel succes, met je reclames erbij is t qua inkomen net boven een gemiddelde uitkering wat dat oplevert. Einde JENSEN, begin van een nieuw POSITIEF decennium. Heerlijk. weg van de buis en nooit meer terug dikke. HAHAHA ohohoh..over DECONFITURE gesproken!

 50. Donald Dumb

  Ach jee spuit 11 geeft weer eens water.

  Meer of minder dikke, vanuit de onderbuik reagerende, rancuneuze Denen in de media?

  Minder, minder, MINDER!!

 51. Donald Dumb

  Sander. Ben je niet van hier?
  Kind van immigranten? Aan je Nederlands te zien wel…

 52. joost

  Lubach een mannetje die in dienst is van D66 !
  Altijd anti rechts en vooral links gekleurd, onze nationale omroep zit vol met dit soort figuren.
  Ik word daar misselijk van.

 53. Yuwan

  Kinderlijk gedrag Jensen het ligt nooit ook maar een klein beetje aan jezelf. Dankzij Arjen kan jij je podcast weer vullen met beledigingen, zo toch nog iets positiefs gevonden.

 54. HBaz

  Hij mag blij zijn dat er aandacht aan ‘m besteed wordt. Een hele eer.

 55. ”VeronicaDoet@§₽æ..Beter!“;

  Jensen heeft gelijk.

 56. Sjon D

  Eh, kijk even naar de twee portretjes: wat voor dier is de linker dan? …..

 57. Pakalu Papito

  Ahhh Jensen de vetklep heeft ook weer eens een huilmoment hoor. Zo zuur geworden door die 20 frikandellen en Big Macs per dag. Je kunt ook eens leren afvallen ipv je eigen tekortkomingen op anderen af te reageren Robertje. Jij bent geen gezellige dikkerd, heel jammer :( :D

 58. Feut

  Jensen bij harrie mens gemist dan. Beide hilarisch!

 59. Wyatt

  Jensen waa leuk tot hij met die populistische onzin kwam.

 60. Huismaker

  Robert. Ik geniet dagelijks van je podcast.
  Zoals vandaag over Nieuwzuur. Eindelijk eens een ander geluid. Tja, en dan worden alle luiken opgetrokken. Want we dienen wel de visie van de staatsomroepen te volgen, welke gedeeld worden door hen die bang zijn voor hun baantje. Leve het vrije internet.

 61. Huismaker

  Met het voetbal was iedereen laaiend over het verwijzen naar uiterlijk.
  En dat is NL. Als je voller bent dan mag je lekker je gang gaan.
  Discriminatie is dan totaal geen probleem. Doet mij denken aan de vrijheid van meningsuiting en Charley Hebdo. Verontwaardiging totdat de media weer gaat demoniseren.

 62. Ernst

  @Huismaker

  Jij kijkt echt door een gekleurde bril, niet te geloven. Hoe jij ook draait en spint, het is Jensen die Lubach aanvalt op zijn uiterlijk!

 63. Lies

  Robert Jensen, geboren 1973.
  Lekker blijven roeptoeteren en jezelf compleet belachelijk maken.
  Reactie van @jandenhoop 14.26 moet vast pijn doen.

 64. Pakalu Papito

  @Huismaker

  Sommige mensen verdienen gewoon een flinke fatshaming. Vetklep Jensen is daar zonder meer 1 van :D

  Het boek ‘Afvallen voor dummies’ is wat hij nodig heeft :D

 65. Barbara

  @Pakalu: gewoon een lieve partner, dat heeft hij nodig. Iemand die hem een beetje gelukkig kan maken en hem gezond leert koken. Tegen hem zegt: Robert jongen, doe eens een beetje rustig en lief. Wind je niet zo op, is niet goed voor je hart.

 66. Bears’den

  Voor al die haters hier, Jensen zeikt alleen iemand af als hij of zei ook over hem heeft lopen praten..

  Jensen is gewoon een BAASS!!

 67. Lies

  @Bears’den: ben je dan een baas of ontzettende middle aged loser die niet tegen kritiek kan? Op die leeftijd zou je toch beter moeten weten?

 68. Geert de Jonge

  De rechtse bal Robert jensen trekt zijn bek weer eens over terwijl hij zelf niet instaat is omvolodend ekijkers te trekken zodat zijn ultra rechts talkshow mislukte en zijn contarct bij RTL niet werd verlengd. Ik schijf met name bek want fatsoenlijk praten kan Robert Jensen niet en met de waarheid neemt hij het naar mijn mening niet zo nauw. Daarom voelen mensen van het Forum van Democratie zich ook zo thuis bij het rechtse gelul van Robert Jensen. Robert Jensen is al afgeserveerd en wie volgt op rechts.

 69. ton

  Lubach is toch dat linkse lachbekje van de npo.
  Is hij niet gespot op de filipijnen???
  Ik snap niet dat de mensen er naar kijken,want het stelt niets voor.

 70. Bears’den

  @ Lies

  Alsof hij niet tegen kritiek kan?
  Dat krijgt hij al zo lang..

  Nee ik ben wel blij met ‘een ander geluid’..
  Ben het niet met alles eens wat ie zegt maar het meeste vind ik wel verfrissend..

 71. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Je weet echt niet wat je hoort. Die zielige Jensen raaskalt en bralt elke dag een half uur op YouTube. Je weet echt niet wat je hoort. Wat een onzin deze man uitkraamt. En hij heeft echt totaal geen gevoel voor humor. Iedereen waar hij het niet mee eens is wordt uitgescholden, afgekraakt, belachelijk gemaakt. Want Jensen spreekt de waarheid. Hij vertegenwoordigt het enige ware geluid.

 72. Frank D

  Jensen rules.
  Hij heeft gelijk. Die Lubach is een links ratje.

 73. Lood

  Bear’sden begrijpt het verschil niet tussen al lang kritiek krijgen en tegen kritiek kunnen. Maar ach, wat verwacht je anders van een Jensenfan?

 74. Sjaak

  @Geert de Jonge Wed 11 Dec 2019 om 17:41
  het is toch juist goed dat iemand de D66 partij propaganda van Lubach aanpakt?

 75. Jos

  Lubach is gewoon een grote flapdrol kan helemaal niks alleen over andere mensen hun rug proberen te scoren. Beter Jensen die frikandellen eet dan een vegaburger verslaafde

 76. Robert

  Jensen heeft wel zeker een publiek, is natuurlijk uitgerangeerd op het achterhaalde medium tv, tv dat bol staat van valse leugenachtige linkse propaganda verpakt in een flinterdun neutraal jasje. De politiek en de media willen ons sturen naar een fascistische vazallenstaat van de EU.

 77. Freek vd Beek

  Lubach is ook een enge politieke activist. Totaal niet grappig en alleen maar bezig een eenzijdig politiek klimaat aan te wakkeren.

 78. Papa

  Ik geloof ook voor geen meter dat iemand naar die Lubach kijkt. Net als het Sinterklaasjournaal. Waarom zou iemand daar nog vrijwillig naar kijken met al dat gezeik?

 79. Momo

  @Lies

  Moet jij zeggen. Jij kan je kinderen niet normaal opvoeden, maar volgens jou is dat allemaal de schuld van anderen.

 80. Lies

  Jij kan niet eens kinderen krijgen!

 81. Corrector

  Nog even en Jensen kan terugsatiren in zijn dagelijkse show op primetime van de omroep ON!
  O wacht, zelfs zij hebben hem niet genoemd…

 82. Joop

  Jensen is een echte held.

  Hij blijft uniek, al decenia lang
  Net als Baudet is dit geen cariere man, echter iemand die terecht ziet dat dit land op slechte koers ligt en dit exposed
  – alle energiebedrijven zijn in buitenlandse handen
  – onze macht is afgegeven aan Brussel
  – geld creatie is weggeven aan ECB
  – de geschreven media is in handen van Belgie
  – de eigen bevolking wordt gediscrimineerd door justitie en media
  – overheid volgt klakkeloos agenda 21
  Gelukkig worden steeds meer mensen wakker

  Want dit gaat echt niet de goede kant op

  Joop

 83. Mark Rutte de Musical

  Lubach is.. als metafoor… zo iets als… een jostibandiaanse buikspreekpop van tehreurvoerende gekkies van links… zei mijn nichtje van 9.

 84. Robert Papzak Jensen

  Wat is een salade?

 85. Diederik

  Arjen Lubach is een zeikend ratje met een terugtrekkende haarlijn. Zo is het. Jensen is top en drukt op pijnplekken bij laffe deugmensen als Lubach.

 86. horloge

  Via een omweg is dit toch weer reclame , Jensen. Je bent weer in het nieuws, dus goed. Tuurlijk is die Lubach een lege marionet. Dat snapt het publiek ook wel. Ga zo door Jensen. Goed bezig.

 87. aammehoela

  Wat een mafkees die Jensen. Natuurlijk kloppen de kijkcijfers niet. Natuurlijk is Trump onschuldig, natuurlijk verandert het klimaat niet. De afgelopen 2 dagen met nieuws over het smelten van het ijs op Groenland en dat het rapport uit de jaren ’70 geheel klopt t.a.v. de voorspellingen. Natuurlijk kan dat niet kloppen. Droom maar verder, ultra rechts wil de waarheid niet horen en loopt overal tegen aan te schoppen. Het enige wat ze bereiken is dat de leugen regeert en vooral het verdoezelen van de waarheid.

 88. Mike

  @aammehoela,

  Ben je nu echt zo dom en naief of gewoon radicaal links?

 89. Pakalu Papito

  Jensen is en blijft een dikke vette zeug. Dat hij dat zelf niet inzet en lekker alles op links gooit zegt vooral veel over hem. En zijn volgers zijn zo naïef om erin te trappen :D

  Als jullie rechtse rakkertjes zo begaan met hem zijn, help hem dan even om af te vallen, voordat hij door zijn opgezwollen aderen niet meer in staat is jullie van het ‘echte’ geluid te voorzien :D

 90. anoniem

  Alsof onze cultuur gezegend is met deze taalverruwer.. :-S

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.