Koos van Plateringen wordt redacteur bij talkshow Op1

Koos van Plateringen verhuist van voor naar áchter de schermen. Hij gaat werken op de redactie van Op1, de nieuwe late talkshow van NPO 1. Dat heeft de presentator laten weten op Instagram. Van Plateringen vertrok dit jaar als presentator van Shownieuws, omdat hij een geschil had met SBS 6 over de presentatie van zijn eigen programma De Dag Van Je Leven. Zijn hoop om de nieuwe Albert Verlinde van Nederland te worden lijkt met deze Op1-klus definitief vervlogen.

De tv-maker heeft er zin in. “Ik ga aan de slag op de redactie van Op 1, mijn eigen IKKOOS podcastserie komt eraan en natuurlijk de theatershow WE Love Songfestival! Ik heb er zin in!

Hij kijkt met fijne gevoelens terug op 2019. “Wat een jaar! Mijn grote droom kwam uit: Een eigen programma ‘De Dag Van Je Leven’, 💥de winst van Nederland op het songfestival, 🕺de komst van pup Roxy, het afscheid van Shownieuws, de geboorte van neefje Tijn ❤️.

Nu gaat de blik op vooruit. “2020 is het begin van nieuwe dingen.

Fijne jaarwisseling allemaal en het allermooiste en beste voor 2020!

Foto: SBS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen