Linda de Mol vanavond met kerstman in Ladies Night

De kijkcijferflop Ladies Night is vanavond alweer toe aan de laatste uitzending van 2019 en voor de gelegenheid zit initiatiefneemster Linda de Mol weer op de bank om de kijkcijfers op te krikken. Én om haar film April, May en June te pluggen. Dat heeft Net5 laten weten. Linda zat in de allereerste Ladies Night en nu ook in de seizoensfinale. Het programma heeft de afgelopen weken moeite om boven de 100.000 kijkers-grens te blijven, maar met Linda erbij zal dat moeiteloos lukken.

Net5 heeft er zin in. “All I want for Christmas is… Ladies Night! Vanavond om 21.30 uur op Net5 hebben we de laatste feestelijke uitzending van dit jaar en zitten vriendinnen Tjitske Reidinga, Linda de Mol en Olcay Gulsen op de bank! 🎅🏼✨

Linda komt onder andere om haar film te pluggen. “Ook komt de fantastische Elise Schaap langs om over haar bijzondere afgelopen jaar te praten. Van geweldige imitaties, tot glansrol in ‘Undercover’ en nu schittert ze in de nieuwe film ‘April, May, June’. Genoeg om over te praten én lachen.

Tot slot is er ook nog een vrouwelijke heldin. “Denk jij af en toe tijdens het kerstdiner met je schoonfamilie: schiet mij maar in de ruimte. Nou dat kan binnenkort. Vanaf 2023 kun je een uur lang reizen in de ruimte. Mindy Howard, de eerste Nederlandse vrouwelijke astronaut, gaat mee en vertelt er ons vanavond alles over.

Dus trek je joggingsbroek aan, schenk die glühwein in want vanavond is het Ladies Night.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen