Merel blij dat Ladies Night niet verder ingestort is

Merel Westrik is opgelucht dat de scores van Ladies Night niet verder ingestort zijn. Ze is blij met het ietwat gestegen kijkcijfer van afgelopen woensdag. Dat heeft de presentatrice gezegd op Radio Veronica. Na 378.000 kijkers (8,5 procent) en 282.000 kijkers (5,8 procent), zakte Ladies Night vorige week in tot een deprimerende 202.000 kijkers (4,4 procent). Gelukkig voor alle betrokkenen waren de kijkcijfers deze week weer ietsjes hoger: 267.000 kijkers en 5,6 procent.

Westrik is hier blij mee. “Ja leuk hè? Wat goed, hè? We waren er hartstikke blij mee. Wat was het, 265.000 kijkers? Nee, echt, daar zijn we hartstikke blij mee. Hoe meer mensen er kijken, hoe langer we kunnen blijven bestaan, Wilfred. Ik hoop dat het een succes gaat blijven en er alleen maar meer mensen kijken.”

Wilfred Genee: “Ja, dat hoop ik ook voor jou. En ook voor mezelf trouwens, dat geheel terzijde, ha ha.”

Westrik: “Ik gun het jou ook.”

Genee: “Het is alleen de vraag of het nog kan bij de commerciëlen. Daar was van de week een heel artikel over in het AD. Dat je je af kunt vragen of het het misschien alleen nog bij de publieken kan. Wat denk jij?

Westrik: “Ah, ik denk het niet. Ik denk dat je best nog iets kunt maken. Er wordt ook heel veel teruggekeken. Er kijken in de week erna nog 100.000 extra mensen naar Ladies Night, dus ik denk dat er nog steeds ruimte is voor mooie programma’s, ook talkshows. Zeker als het wekelijks is. Ik denk dat er gewoon plek voor is, natuurlijk.”

Genee: “Anders zou je er ook niet aan begonnen zijn. Dan was ik er ook niet aan begonnen als ik dat dacht.”

De geestelijk moeder van Ladies Night is Linda de Mol. Zij heeft het programma bedacht. Wilfred Genee: “Wordt zij dan ook boos op je? Is ze streng tegen je? Zweepslagen enzo als de kijkcijfers te laag zijn?

Westrik: “Nee, ze leeft heel erg mee. Ze houdt echt van kijkcijfers, dus ze kijkt wel echt íedere ochtend meteen naar de kijkcijfers, ook al is ze op vakantie of ergens in het buitenland. Dit keer was ze hartstikke blij dat ze weer omhoog gegaan zijn. Ze wil gewoon dat het met mij en met Net5 een heel groot succes wordt natuurlijk.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen