85 procent lezers vindt Linda de Mol hypocriet

Geplaatst op zo 10 nov 2019 om 13:00

Linda de Mol kan normaal gesproken weinig fout doen bij het grote publiek, maar onlangs sloeg ze de plank behoorlijk mis door te klagen over haar formatruzie met RTL. Terwijl haar broer John de Mol half RTL heeft leeggetrokken en ondertussen ook nog plaagstootjes uitdeelt zoals het afpakken van Chantal Janzens slaapshow en het verbieden van de programmatitel Ziet Sterren, briest De Mol dat ze Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel niet mag verhuizen van RTL naar SBS.

De Mol kondigde bij haar overstap van RTL naar SBS aan dat ze al haar programma’s mee zou nemen, maar dat kan helemaal niet. RTL heeft er recht op om Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel te blijven uitzenden en heeft er voor gekozen om dat te doen. Komend voorjaar keren de programma’s terug met een nieuwe presentator.

De tv-koningin reageerde verbolgen. “Dat voelt gewoon heel raar. Ik ging uit eten met Ilse DeLange en ik legde het haar uit, want het zat me echt wel een beetje hoog. Toen zei zij: ‘Dat is hetzelfde als de rechter bepaalt dat ik twee hits, die ik zelf geschreven heb, niet meer mag zingen, maar iemand anders wel.’

Angela de Jong reageerde teleurgesteld in De Mol. “Ik vond haar op de bank bij Ladies Night om het populair te zeggen een beetje huilie-huilie doen over die programma’s die ze niet mee mag nemen van RTL. Maar ja, het is haar eigen broer geweest die deze tv-oorlog min of meer ontketend heeft en je weet dat als je overstapt dat je dat programma’s kan kosten. Al met al heeft haar imago voor mij wel een klein deukje opgelopen.”

De lezers van Mediacourant zijn het met Angela de Jong eens. Op de stelling ‘Linda de Mol klaagt dat RTL twee van haar shows niet wil meegeven aan SBS’, antwoordt maar liefst 85 procent van de ruim 2.900 stemmers: ‘Linda is hypocriet, Talpa doet precies hetzelfde’.

Slechts 15 procent van de poll-stemmers antwoordt: ‘Linda heeft gelijk, wat een schande van RTL.’

Lees ook:
Linda de Mol hypocriet over formatruzie met RTL 4 (16 oktober)
Linda de Mol: ‘Ik had dit niet verwacht van RTL 4’ (17 oktober)
Angela de Jong: ‘Linda de Mol liegt over formatruzie’ (17 oktober)
Peter van der Vorst begrijpt dat Linda de Mol baalt (27 oktober)

Foto: DWDD
62 Reacties op “85 procent lezers vindt Linda de Mol hypocriet”


 1. rooie Rinus

  Die foto , dat is toch Connie Witteman ?

 2. Ulyusus

  De rest van Nederland vind Linda de Mol ook hypocriet hoor.
  Maar die lezen de Media Courant niet.

 3. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Hahaha, Linda de Mol is hypocriet.
  85% van de lezers van MC beaamt dat.
  Mooie items weer vandaag. Ga zo door.

 4. Cirkelredenering

  Linda heeft gewoon voor 100% gelijk

 5. MC bezoeker 45

  Die foto zegt alles. Haar imago heeft een flinke deuk opgelopen.

 6. Grace321

  Idd jammer

 7. Solomon

  Linda de Mol heeft gelijk !.. De Gierige Duitse multimiljardair die groot aandeelhouder is van RTL Group bezit in Europa tig zenders en nog gunt hij het Linda de Mol niet die erg veel betekent heeft voor zowel RTL Nederland als RTL Duitsland !.. Daarbij komt dat deze Gierigaard erg veel winst met de formats van haar broer John heeft kunnen maken op al die zenders !.. Deze ondankbare Mof is dit zeker allemaal vergeten !.. Tevens denkt hij met de hulp van Gifslang Angela de Jong van het Algemeen Fake Dagblad Talpa Network kapot te kunnen maken wat hem zéker niet zal gaan lukken !..

 8. potmeter

  Ik zeg maar een ding over RTL motto liegen,bedriegen en manupileren.

 9. robb

  Elkaar weer lekker napraten Linda is top.

 10. Quint

  Leuke foto ook hahaha ze lijkt op een streepjescode.

 11. potmeter

  Ik wilde nog even reageren naar aanleiding hoe rtl aandacht manupileerd,
  Zo zou er zogenaamd hevige ruzie zijn bij de voice,
  Maar ineens zou na de uitzending bijgelegd zijn,
  Dus berdiegen en manupileren.

 12. Prietpraat

  Zitten er hier een paar positivo’s uit de Talpa-stal te trollen?
  Er is helemaal niks leuks aan oma de Mol, kijk dan zelf, zie dat hoofd.
  Alsof deze oude vrouw nu nog steeds hetzelfde charisma heeft als 35 jaar geleden: doe normaal. Dat kunstje is allang uitgewerkt.
  En d’r broer heeft alle poen van de wereld. Daarom, en alleen daarom komt ze steeds weer terug op tv. Niks succes, populair, interessant of wat, geld is de enige drijfveer. Walgelijk.

 13. Mark2

  Als je onbevooroordeeld naar alle feiten kijkt, dan zurer een groot verschil tussen de situatie van Chantal Jansen en de situatie van Linda de mol! Ze heeft hier gewoon een punt.

 14. Doorzettingsvermogen

  Linda heeft het voordeel dat ze zelf programma’s kan verzinnen en ook in eigen beheer kan produceren.

  RTL kan alleen maar jatten en duur kopen.

  Wie het laatst lacht, lacht het best.

 15. Mick

  Nou ik niet hoor, het is haar format, en geproduceerd door Talpa.

 16. Ruud

  Bij bijna alle polls van MC wordt de meest negatieve stelling het meest gekozen. Kijk maar eens in het archief! Dus neem deze uitslag met een korreltje zout. Dit is de mening van de zure bezoekers van deze negatieve website.

 17. Suzy Wang

  Aan mij is niks gevraagd. Linda is voor helemaal niet hypocriet. N hele leuk hardwerkende vrouw die dr eigen wel wat kan permiteren.

 18. Mick

  En aan alle ‘SBS6/Talpa kan alleen maar weghalen’-mensen: Wat heeft RTL eigenlijk voor originele titels die succesvol zijn op Talpa na?

  Holland’s Got Talent (voormalig SBS6), All You Need Is Love (voormalig SBS6), Expeditie Robinson (voormalig Net5), Eén Tegen 100 (voormalig NPO). En ook daartussen wederom twee John de Mol programma’s.

  Alleen het RTL Nieuws en RTL Boulevard hebben ze zelf, voor de rest zijn ze sterk afhankelijk van John de Mol en buitenlandse aangekochte of ‘weggekaapte’ titels.

 19. kritisch avro-lid

  Het is duidelijk. Talpa heeft de strijd verloren. Er wordt teveel op oude meuk geleund en digitaal gezien is het aanbod brak. John de Mol gelooft nog in de stoomlocomotief, terwijl de electrische trein al overal rijdt. Niet de “Hart van Nederland” presentatrices zijn de oud, maar de kapitein aan het roer is overdatum. Net zoals giecheldoos Linda en die vadsige Johnnie.

 20. Oppersmurf

  Botox en haar eigen broer hebben Linda geen goed gedaan.

 21. Mick

  En wat te denken van de ‘weggekaapte sterren’: Paul de Leeuw, Caroline Tensen, Geraldine Kemper, Eva Jinek, Ruben Nicolai, Art Rooijakkers en Katja Schuurman ‘weggekaapt’ bij de NPO.

  En wat te denken van Bridget Maasland, Gerard Joling, Daphne Bunskoek, Kees van der Spek en Beau van Erven-Dorens en zelfs kort geleden nog Patty Brard. Allemaal ‘weggekaapt’ bij Talpa.

 22. H. Yelnats

  Eerlijke echte vrouw en zo fijn zichzelf gebleven!

 23. Wendy

  Die krijgt in Botox uitbetaald. Wat een lachwekkend gedrocht

 24. OMG

  BREAKING NEWS…BRIDGET MAASLAND, afgelopen zaterdag 45 geworden, is de nieuwe liefde van ANDRÉ HAZES (25). Aan PRIVÉ wordt dat nieuws bevestigd door een bron rond de zanger, een van de weinige insiders die van dit grote geheim op de hoogte is.

 25. Pipo

  Hoe kan dat zo een rot k.nkerkop die Maasland..

 26. Wes

  @OMG
  Sun 10 Nov 2019 om 15:03

  Was al ff eerder dan jou bericht bekend.

 27. SCHOKKEND

  Beste mensen.. dit kan toch niet: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14562:plebs-wordt-door-de-stront-gehaald&catid=9:binnenland&Itemid=22

 28. Jana

  Zeg schokkend, je weet toch wel wie Anton Teuben is? Nou dan.

 29. Pipo

  @Schokkend, ik wil typen ‘Niburu kan wel overdrijven hoor’ maar dit is ècht stuitent.. De Nlse tv stort dus echt van alle kanten in, dieptriest en de ouders van die jonges ook

 30. sukkel

  Linda is net zoals haar broer

 31. Schokkend

  Nee!! @Jana, hier kun je niet zomaar overheen gaan!

  En Anton is toch helemaal niet meer betrokken bij Niburu? blijft een gekke site, maar dit was ik ergens anders nog niet tegengekomen.. Dit is toch echt uitgezonden door de npo en blijkbaar vond iedereen het goed

 32. Hoer

  Mensen houden niet van bolle botox heksen…

 33. Jana

  Schokkend, het gaat mij ook niet om het npo-programma, dat vind ik prima, maar de rest van de tekst op jouw link. Kan toch niet, echt schokkend!

 34. Linda een slechte verliezer en hypocriet

  De Mollen hebben al 2 jaar veel verloren en gaan vooral de gunfactor totaal verliezen. Kijkers vertrouwen de Mollen niet meer dus ook Linda.

  Waardeloze familie zonder empathie

 35. Schokkend

  Jana, dat vind je prima? Ook als het jou kind of broertje is die meedeed?
  Over de rest van de link doe ik geen oordeel, ik vind het al schokkend genoeg dat een jeugdprogramma die website haalt. De verdere analyses zijn tot daar aan toe, maar ze hebben wel een groot punt. Kwalitatieve programma’s worden wegbezuinigd en dit blijft er over voor het referentiekader..
  Het is toch raar dat dit gemaakt wordt?

 36. Jana

  Beetje modder gooien, heb jij dat nooit gedaan als kind? Ik wel hoor. Maak je niet zo druk daarover. Ik maak me veel drukker over wat er voor de rest gezegd wordt en al het zogenaamde nieuws en de nep-artikelen die daar te vinden zijn.

 37. discuswerper

  Kan die Solomon eindelijk eens gebanned worden hier? Hij wordt steeds grover en nationalistischer, het is genoeg geweest.

 38. Schokkend

  Jana, we moeten niet alles geloven wat we lezen, maar hier kunnen we niet omheen. Heb je goed gelezen? Wellicht ff verder teruggekeken naar het fragment dan alleen het begin? Niet iets bagetaliseren wat totaal gestoord.. Het gaat niet over modder, maar om stront. Is dat voor jochies van 12/14 ooit normaal geweest? (om andere kinderen of de oze burman trauma’s te geven, tijdens pesten misschien?)
  Dat Niburu een vreemde site is weten we allemaal wel, dat hoef je denk ik niemand meer duidelijk te maken. Maar niemand kan ontkennen dat ze hierin gelijk hebben.

  Was t makkelijker voor je als het van het AD of deze site kwam? Als mensen zich net als jou blind blijven staren op krantennamen ipv de feiten uit een artikel, wordt het met de rotzooi her en der alleen maar drukker

 39. Springkier

  Hazes: van nijlpaard naar ouwe taart met plastic ballen. Die familie is geestelijk gestoord.

 40. Jana

  Krantennamen hebben hier niets mee te maken. Als jij het schokkend vindt dan is dat jouw goed recht. Ik kan wel veel schokkender dingen opnoemen. Geloof nou maar fijn dat ze echt met strond gooien of met echte strond, ook goed. Wie weet wordt dit nog een groot schandaal, dat zou eigenlijk wel mooi zijn nu ik erover nadenk.

 41. victor klootwijk

  Ja, ok… En nu?

 42. Mieke Mossel

  Wat zijn jullie hier aan het verzinnen, ik haat leugenaars…

  85 % van de Nederlanders houd van Linda..

 43. iefkleinhertje

  Net als iedereen vind ik die Linda een verschrikkelijk eng wijf.

 44. Eva Bruin

  Linda en haar broer zijn machtswellustelingen pur sang. Als je ze tegen je hebt, maken ze je tv carrière kapot. Hoe? Door hoge tv bobo’s iets in hun oor te fluisteren zodat je het verder kunt shaken. Daarnaast hebben ze mollen: Santegoeds is er een. Die publiceert alle shit die John hem dicteert etc etc.of houdt juist shit tegen. Alleen diegenen die hun bek houden en naar de broekspijpen vanLinda of John dansen, blijven. Walgelijk. Vandaar al die eenheidsworsten en napraters zonder eigen mening op tv. Wel heerlijk dat uber rat Patrick Scholze eindelijk dezelfde behandeling krijgt als hij anderen heeft aangedaan in tijden dat hij zich nog machtig waande met herr J. Moll

 45. Schokkend

  Jana, het staat er een beetje warrig wat je beschrijft… Bedoel je een schandaal dat niburu dit artikel plaatst met die schandalige screenshot binnen het onderwerpsframe? Volledig eens. Ik denk dat we elkaar begrijpen, maar misschien wil je het gewoon niets eens zijn. Doe maar wat je wilt! Fijne avond

 46. Piet

  Is dit Carolina Dijkhuisen? Wat lijken ze toch op elkaar!

 47. VPRO LID

  wat een ellende voor mevrouw de mol

 48. Nils Holgersson

  15% werkt bij Talpa

 49. henk

  Tv pionier John maakt van sbs de grootste jat zender ooit. Hollands got talent wordt superkids. Ik vertrek wij emigreren en beste zangers het mooiste liedje. Man wat laat je je kennen…….
  En dan nog lingo en man bijt reanimeren…..

 50. Mick

  @Henk

  HGT heeft RTL4 van SBS6 ‘gejat’.

 51. Jan

  Is er iemand die denkt dat Bridget Maasland niet een hoer is ?

 52. Joery

  @Jan
  Sylvie

 53. Bart

  @Mick Niets gejat hoor. SBS wilde er niet mee verder toen en dus ging de productiemaatschappij er mee naar RTL en die wilde het wel. Achteraf gezien best stom van SBS. Met een paar kleine wijzigingen had het bij SBS6 een groter succes kunnen worden.

 54. Solomon

  RTL-Véronique, een commerciële Nederlandstalige Luxemburgse televisiezender, later genaamd RTL 4 kan niet anders zijn dan de gróótste dief in Nederland sinds de oprichting in 1989 !..

 55. Discuswerper

  Solomon… get a life. Idioot.

 56. Solimon

  5:41 De waarheid kan hard zijn, geeft u in het vervolg vooral toestemming aan uw geest om die eens rustig te verwerken. Het is niet erg om uw valse overtuigingen over met name de Heer de Mol en zijn mediabedrijf Talpa Network, maar ook de vele leugens waarin u bent blijven vast zitten eens los te laten. Dat zou een hoop vervuiling van uw zijde schelen op deze Mediasite !..

 57. Solomon

  @7:34 (Discuswerper) Is dit het enige wat u kunt antwoorden bij gebrek aan een goed tegen argument van uw zijde ?.. Dit is inmiddels wel heel erg voorspelbaar aan het worden van u, kopiëren van reacties om daar een eigen draai aan te geven, gaan schelden en vloeken, veelvuldig gebruik maken van denigrerende opmerkingen en ook nog eens tot vervelens toe de moderator van MC constant vragen om mij te blokkeren !.. Erg slap mannetje hoor voor iemand die zich op deze site maar al te graag Discuswerper noemt !..

 58. Ben

  85% is een drukfout. Moet 185% zijn. Alles wat ze op tv zet wordt een keiharde flop. En dan krijgt dat “powered by linda” helemaal de hilarische lading die het verdiend. Kijkcijfers rampzalig. Powered by linda. Programma eerder van de buis. Powered by linda. Toekomst merel westrik naar de klote. Powered by linda. Hoe lukt het om er 30 jaar ouder uit te zien. Powered by kinda and sponsord by the nearest botoxclinic. Tja. De bezuinigingen op de ggz hebben ook een keerzijde.

 59. Ben

  Big brother was ook gejat. Net als t idee van de ongedraaide stoelen. Ook gejat. Afgekocht met een fooi voor roel. Wat roel gewoon terug had moeten geven. En deze twee lieden, linsa en sjonnie, de koningen can dectv noemen. Hilarisch. Het wordt gewion opnieuw niets net als met tv 10. Powered!!! Tsja

 60. Solomon

  11:59 en 12:02 Tuurlijk, dat is ook de reden waarom RTL Group van Bertelsmann nog steeds flink winst weet te maken op al die Europese zenders met al die formats van John de Mol !.. En ook waarom ze bij RTL Nederland zo intens teleurgesteld waren toen Linda aangaf over te stappen naar de zender groep van haar broer !.. RTL blijft hoe dan ook de grootste dief in Nederland de afgelopen 30 jaar en niet John de Mol !..

 61. discuswerper

  @Solomon: kopieren van reacties om daar een eigen draai aan te geven? schelden? vloeken? Je hebt het over jezelf zeker? Ik zit hier niet de godsganse dag mensen te beledigen en leugens te verspreiden, dat doe jij. Gifslang Angela? Satan Bertelsman? Jij spoort toch niet of wel?

  Maar we hebben eens even een kleine analyse gedaan van jouw postgedrag van de afgelopen week op werkdagen.

  Dinsdag 5 november 2019
  7:56
  8:07
  10:24
  11:16
  13:12
  15:05
  19:11

  Woensdag 6 november 2019
  8:00
  8:26
  15:21
  16:07
  20:08

  Donderdag 7 november 2019
  7:23
  12:19
  12:28
  15:01
  19:59

  Vrijdag 8 november 2019
  10:20
  10:27
  10:55
  12:21
  18:09
  18:10

  Maandag 11 november 2019
  4:50
  10:51
  11:03
  14:23
  14:44
  18:30
  18:35
  18:51

  En dan zijn dit alleen nog maar de berichten die zijn blijven staan en niet weggemodereerd zijn. Conclusie: jij hebt blijkbaar niks beters te doen dan hier de hele dag te zitten en mensen die niet van (of vóór) Talpa zijn te beledigen.

  Mag ik je er even op wijzen dat jouw internet abonnement daarmee bekostigd wordt van geld dat mede van mijn loon wordt ingehouden? Dus als ik jou was zou ik iets meer respect tonen aan degenen die het toelaten dat jij hier je dagelijkse rotzooi mag dumpen.

 62. Solomon

  20:17 Aldus de grootste RTL trol op deze site !..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.