Guido vindt Brazes-nagels Bridget ‘niet heel deftig’

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het vrij ordinair dat Bridget Maasland woensdag aan de desk van Boulevard zo te koop liep met haar Brazes-nagels. Dat heeft hij gisteren gezegd in Shownieuws. Maasland heeft Brazes laten lakken op haar nagels, een samenstelling van haar naam en die van haar liefje André Hazes jr. “Enigszins onbescheiden zei ze ook dat ze het vergeleek met Brangelina, zoals Brad Pitt en Angelina Jolie heetten. Het is best wel opvallend dat je dat nu al laat zien.

Collega Mark Schaaf: “Vind je het niet een beetje provocerend ook? Ze willen niet in de media komen, maar je weet dat je erin komt als je dit doet.”

Den Aantrekker: “Als je mij eerlijk om mijn mening vraagt, dan zeg ik: ik vind het niet heel deftig om dit te doen. Als jij toch de nieuwe mevrouw Hazes bent, noblesse oblige, misschien moet je je dan een beetje gedeisd houden. Ze zijn natuurlijk al erg veel in de publiciteit. Naar Monique toe, wat je er verder ook van vindt en wat er ook gebeurd is, vind ik het niet heel erg aardig. Het is best wel confronterend natuurlijk.

Is dit niet gewoon wat verliefde mensen doen? “Die verliefdheid kun je toch ook gewoon thuis of op een andere plek uiten aan elkaar? Zij klaagt nu ook wel eens over alle aandacht in de media, misschien moet je het dan ook niet op je nagels zetten, denk ik dan.”

Maasland en Hazes klagen steen en been over de media-aandacht voor hun relatie, maar zoeken de aandacht zelf continu op met foto’s en filmpjes op Instagram.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen