Olcay Gulsen: ‘Peter moet geweten hebben van De Villa’

Geplaatst op vr 22 nov 2019 om 12:40

De van RTL naar SBS verhuisde Olcay Gulsen vindt RTL ongeloofwaardig in de rel rondom het ranzige tv-programma De Villa op RTL 5. Dat heeft de presentatrice gisterenavond gezegd in Shownieuws. De Villa zond wekenlang beelden van seksueel overschrijdend gedrag uit en na wat ophef op social media besloot RTL het programma gisteren ineens per direct van de buis te halen. De zender zegt uit te zoeken wie de ‘inhoudelijk verantwoordelijken’ waren bij RTL en producent Blue Circle.

Gulsen gelooft er niets van dat de RTL-leiding met daarin Peter van der Vorst niets wist van de inhoud van De Villa. “Dat is toch niet geloofwaardig? De leiding kijkt toch wel naar iets wat op RTL wordt uitgezonden?

Story-baas Guido den Aantrekker: “Je kunt je ook afvragen dat als er geen klachten waren gekomen over deze scène, dat er misschien helemaal niets gebeurd was. Ik vind dat er natuurlijk wel een grote verantwoordelijkheid rust op de schouders van de producent voordat hij het aanbiedt aan een zender.”

Gulsen: “Aan de andere kant denk ik ook dat de zender verantwoordelijk is: zij zenden het uit. Ze moeten kijken of de inhoud matcht met de boodschap die ze willen uitdragen.”

De presentatrice heeft het idee dat RTL het programma vooral van de buis heeft gehaald vanwege de ophef. “Als er dan geen ophef was geweest, hadden ze zelf dan ook de hand in eigen boezem gestoken?

Telegraaf-journalist Rob Goossens zei eerder dat hij níet denkt dat Peter van der Vorst geweten heeft van de inhoud van De VIlla.

Lees ook:
RTL 5 stopt met De Villa, tikt Blue Circle op vingers (gisteren)
‘Kielhalen De Villa is heel pijnlijk voor Blue Circle’ (vandaag)

Foto: SBS
25 Reacties op “Olcay Gulsen: ‘Peter moet geweten hebben van De Villa’”


 1. Ron

  Natuurlijk heeft hij dat.

 2. Remi

  … Deze Olcay is overigens wóest aantrekkelijk.
  Maakt helemaal niets uit, wat ze te melden heeft.

 3. Remi is de mol

  Smaken verschillen gelukkig.

 4. Curryworst

  Had dat mokkel nog voor RTL gewerkt dan had ze het opgenomen voor Petertje.

  Wiens brood men eet diens woord men spreekt.

 5. Adobe Acrobaat

  OooooooOhhhhhhhhhhh en nu?

 6. Ray

  John de Mol weet meteen wat hij in huis gehaald heeft. Iemand die niet aan loyaliteit doet. Ze is nog niet koud weg bij RTL of ze staat ze al af te zeiken.

 7. Zalmneusje

  Het gebeurt toch zo vaak dat men tot andere inzichten komt nadat ergens ophef of klachten over zijn ontstaan? Wat maakt het uit of P. Vd Vorst wel of niet van de inhoud wist?

 8. Curryworst

  Zelfs de door MC bejubelde ongekroonde koningin van de tv-recensies Angela de Jong twijfelt eraan of Petertje wel capabel genoeg is voor zijn functie:

  https://www.ad.nl/show/is-peter-van-der-vorst-wel-geschikt-als-rtl-baas~aadf5515/

 9. Jomanda - AD roddels

  Peter haalt de kerst niet

 10. JDJ

  Een beetje ranzigheid doet het goed op tv maar als de hoofdrolspelers ook nog totaal geen niveau hebben houdt idd het snel op. Als je kijkt naar mensen met een goede baan en na drie dagen op een eiland een triootje hebben is dat weer wel leuk. Zo is Temptation island USA wel een echte aanrader. :-)

 11. LLRV

  Ha ha, zij zou – als het moet – dit soort programma’s met alle liefde presenteren. Als de BNer maar op tv komt. Ranzig is spraakmakend is goed om in de picture te blijven.

  Wat is “seksueel overschrijdend gedrag”? Wat wordt overschreden? Of is het: pleur maar een kreet in een stukje …

 12. Nijl

  Olcay
  https://www.rtlz.nl/business/artikel/4697971/olcay-gulsen-geweerd-uit-eigen-bedrijf-na-gerommel-met-rekeningen-vlak

 13. Poes

  Olcy moet het ook geweten hebben. En dan bedoel ik haar faillissement. Beschamend hoe deze vrouw kritiek op een andere heeft. Powervrouw lig in een deuk zag bij het Kruidvat schoonheidsproducenten. Gewoon water spray met wat toevoegingen voor 15 euro. Wil zeker geld als en met water verdienen. Dat deze dame nog een podium krijgt zeg.

 14. Diane

  Zijn er geen opvanghuizen in NL voor failliete koerdische vrouwen?

 15. K.C.T.

  BNer, hebben de schuleisers hun geld gekregen van dit aanstellerig gedrocht???

 16. Jomanda - AD roddels

  Peter en Beau gaan in de zak van sinterklaas mee naar spanje

 17. Olcay laat zien dat ze onbetrouwbaar is zoner hersens n kwaliteit

  Deze simpele onethische vrouw laat wederom zien dat zij voor iedereen onbetrouwbaar is. Wie het met haar aanpapt gaat vroeg of laat door het riool.

  Wanneer gaat ze haar werknemers en debiteuren compenseren die door het faillissement van haar bedrijf fors de dupe zijn geworden en door de belastingbetaler worden gecompenseerd!!

 18. Mart

  Gisteren voor t eerst Olcay gezien bij Shownieuws. De autocue moet ze wel beter onder de knie krijgen hoor, jeetje..

 19. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wat een lekkere dikke kop heeft die Olcsy.
  Wij van de Petteflet houden wel van dikke ronde kaboutervrouwtjes.
  En vsn dat financiële wanbeheer en dat gelieg en de draaierij over dat faillissement en al die schuldeisers en werknemers die ze het Rambam heeft laten krijgen zul je ons niet horen. Dat maakt ons geen moer uit.
  Gewoon een lekker dik weijf. Klaar.

 20. Nils Holgersson

  De rest van het seizoen wordt binnenkort uitgezonden bij Veronica

 21. Renske van Baar

  Olcay Gulsen hoort in de gevangenis.
  Welke malloot heeft er bedacht dat dit criminele sujet op tv hoort?
  Ze heeft een compleet moljoenenbedrijf naar de afgrond geleid en is hem toen gesmeerd. Met een hoop gedupeerden die in verbijstering zaten te kijken hoe ze mooi weer speelde bij RTL Boulevard.
  Crimineel vrouwtje op een tokkiestation. Lekkere combinatie.

 22. Pakkme van Agteren

  Reality programmas moeten steeds extremer, anders vinden mensen het saai. Na ex on the beach, waar mensen continu vechten en in elkaars koffer plassen, wilde RTL een programma dat nog een stapje verder ging. Ik denk dat het een bewuste keuze was om dat seksueel overschrijdend gedrag zo in beeld te brengen en dat het door de productie misschien zelfs wel is aangemoedigd.

 23. Kayleigh

  en Olcay Kotsen moet nu echt van tv

 24. Mick

  Wat ik dus echt niet snap hè: Deze Olcay kan absoluut niet presenteren, het is werkelijk waar niet om aan te zien. Je juf zou in groep 6 zeggen dat je spreekbeurt onvoldoende was omdat je te zenuwachtig overkwam. En deze dame mag gewoon op de buis terwijl Gallyon en Selma weg moesten.

 25. BRAAK

  Ik moet die van der Vorst niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.