Boze Henk Westbroek neemt ontslag bij RTV Utrecht

Henk Westbroek neemt ontslag bij RTV Utrecht. Hij vindt dat de omroep hem niet genoeg op waarde schat. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Westbroek is er helemaal klaar mee. “Voor RTV Utrecht heb ik dit jaar 20 programmaatjes gemaakt. Dat waren er ruim minder dan in de jaren ervoor. Ik gaf directeur Paul van der Lugt aan dat ik minder dan 20 stuks voor 2020 als een ontslagverzoek zou beschouwen. Het aanbod werd 6 stuks. Ik heb er met plezier gewerkt“, zegt hij boos.

Het aanbod voor zestig minuten televisie per jaar werd gedaan door Van der Lugts opvolger Wim Kramer. “Het stoort me wel dat degene die de beslissing nam (ene Wim Kramer begreep ik ondertussen – hij heeft een ligfiets dus hij deugt) dat dan niet zelf vertelt. Maar het aan twee aan hem ondergeschikte meisjes overlaat.

En even later: “Geestig! voormalig RTV Utrecht directeur Paul van der Lugt vertelde me net dat hij zijn opvolger Wim Kramer liet weten dat we mondeling afspraken om komend seizoen minimaal 20 programmaatjes te maken. En Wimpie laat dan een cheffin een voorstel van zes keer 10 minuten doen? Laf!

Eén ding is zeker: Westbroek krijgen we in 2020 niet meer te zien op RTV Utrecht.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen