Story ontkent teringhekel te hebben aan André Hazes jr

Geplaatst op do 19 sep 2019 om 10:45

Story-baas Guido den Aantrekker ontkent dat zijn blad een teringhekel heeft aan André Hazes jr., zoals de zanger beweert. Wel vindt hij het jammer dat Hazes zo weinig incasseringsvermogen heeft en nooit commentaar wil geven. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in Shownieuws. De relatie van Hazes zit in zwaar weer, omdat hij zijn carrière belangrijker vindt dan zijn gezin. Hij is al meer dan eens gespot met andere vrouwen en daar schrijft de Story uitvoerig over.

Na geruchten over gerommel met onder meer Nikkie Plessen, snuifdealer Imannuele Grives en de dochter van Mario Been heeft de Story deze week ‘de blondine die André laat stralen’ op de cover, namelijk ene Romy, met wie hij hand in hand op de boulevard van Torremolinos is gespot.

Het lijkt erop dat Hazes behoorlijk vreemdgaat van zijn Monique Westenberg, maar zelf ontkent hij dat nu op Instagram. “Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mij weinig interesseert wat er over mij word geschreven. Ik weet dat Monique sterk in haar schoenen staat en als er iets is wat wij altijd zullen hebben is dat vertrouwen in elkaar. Maar het loopt uit de hand.

Hazes hekelt vooral de Story. “Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als de Story (die blijkbaar of een tering hekel aan mij heeft of geobsedeerd is door mij ) waardoor het leven van die mensen op de kop staan. Ik vraag deze bladen eens na te denken aan de consequenties die deze woensdagen – want dan komen de boekjes uit – met zich meebrengen.

De roddelbladen maken hem kapot, vindt Hazes. “Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen. Ik heb Monique nooit bedrogen. Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand. Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen heb ik ook nooit beschaamd van Monique.”

Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in een Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy. Doei.”

Story reageert

De baas van de Story, Guido den Aantrekker, reageerde gisterenavond op de boze woorden van Hazes. “Wat een onzin. Hij noemt ons, omdat we bovenop het nieuws zitten en wij hem inderdaad al een paar weken volgen. Je kunt natuurlijk niet altijd alleen in de bladen verschijnen als je het zelf wil of als iets te pluggen hebt.”

Den Aantrekker, die aan de desk stond met Weekend-baas Bart Ekkoven, vindt dat Hazes niet zo moet piepen. “Wij zijn een nieuwsblad – dat geldt ook voor het blad van Bart – en wij brengen nieuws. Als er nieuws is dat hij hand en hand met een blond meisje – niet zijn Monique – in Torremolinos over de boulevard loopt en als wij van ooggetuigen horen dat hij staat te zoenen met Nikkie Plessen in Palladium en daarna in de kroeg van Lil’ Kleine hand in hand met haar rondloopt, dan moet je natuurlijk niet heel raar staan kijken als dat naar buitenkomt.”

Heeft hij een teringhekel aan Hazes? Nee, zegt hij. “Wat ik wel jammer vind aan André, die ik overigens wel een ontzettend leuke gast vind, is dat wij áltijd aan hoor en wederhoor doen en hij nooit beschikbaar is voor commentaar.”

Presentatrice Leonie ter Braak: “Ik wil even opkomen voor André. Hij heeft een jong gezin en elke week in de bladen iets moeten lezen over je relatie terwijl je de boel bij elkaar probeert te houden.”

Den Aantrekker: “Maar sorry hoor, hij houdt de boel niet bij elkaar. Als je hem een beetje volgt en je ziet – sorry voor het woord – al die hielenlikkers achter hem aanlopen… Hij wordt enorm gehyped door zijn enorme entourage.”

Ter Braak: “Maar dan nog, soms wil je even lekker niet in de bladen staan en het zelf even uitvogelen.”

Den Aantrekker: “Maar zo werkt het niet, zo werkt het niet.”

Weekend ook in clinch met Hazes

Weekend-baas Ettekoven heeft ook een boze Hazes op zijn dak gehad. “Daar heb ik van de week een discussie over gehad met zijn manager, want ik heb gezegd: luister, je kunt niet eerst een reallifesoap doen, dan nog een reallifesoap, waarin hij nota bene zijn vorige relatiecrisis helemaal uitbuit, en nog een commercial doen waarin je je hele gezin betrekt en dan op een gegeven moment roepen als het niet uitkomt: ‘De deur gaat even dicht, ik wil geen commentaar geven!‘”

Waarom zijn ze niet wat meer open? Je hoeft niet het achterste van je tong te laten zien, maar als ze nou drie maanden geleden hadden geroepen: ‘We zitten even in een kleine crisis, laat ons even met rust’, dan hadden al die speculaties er ook niet geweest.”

Leonie ter Braak: “Kan André dan wel met jullie afspraken maken en zeggen: ‘Luister, op een gegeven moment geef ik jullie een keer het verhaal, maar laat me nu even met rust.‘”

Den Aantrekker: “Niet bij ons, zo werkt het niet, wij zijn een journalistiek medium. Hij heeft mijn nummer. Als hij mij gewoon belt omdat hij kennelijk boos over dingen is, dan moet hij een grote jongen zijn en geen kleine jongen en dan moet hij mij bellen. Maar niet via Instagram dit soort dingen gaan doen.”

Foto: SBS
44 Reacties op “Story ontkent teringhekel te hebben aan André Hazes jr”


 1. Chantal Janzen (gehackt)

  Ik zie een imago kapot gaan. Met mij wilde hij ook een pyjama party, maar daar begin ik niet aan. Kleuter.

 2. Attack

  Dit valt niet te ontkennen. Iedereen heeft nl. een teringhekel aan Dré jr.

 3. Curryworst

  Als het écht zo is dat Story een t eringhekel heeft aan Hazes jr. dan word ik direct lid van dat dameskapperblaadje.

 4. thepat

  iedereen in media land roep ik op om Hazes jr en zijn vrouw en zoon met rust te laten!!

  laat mijn vriend met rust! er is altijd gezeik op BNs maar het is een x genoeg.
  bij iedere scheet die hij laat wordt er wat over geschreven..

  laat het

 5. Karel

  Hazes is een product, alles wordt voor die kneus gedaan want zelf kan hij helemaal niets.
  Die gozer staat geheel buiten de werkelijkheid, hij leeft in een bubbel vol met halve garen die hem vertellen dat hij goed is. Hahaahahahaaa

 6. Guido

  Ik ontken een tering hekel te hebben aan Andre Jr. Als u mijn gevoelens omschrijft dat ik de schurft aan hem heb kan ik me daarin vinden.

 7. @Karel

  Hij houdt je nog al bezig, blijkbaar.

 8. Wanny

  Een journalistiek medium, haha.

  Andre had die real life soap nooit moeten doen, daar komt ie nu ook achter. Je gezin moet je er lekker buiten houden.

 9. @Wanny

  Je hebt gelijk: al die BN’ers die maar denken dat het daarna ophoudt wanneer het je opeens niet meer goed uitkomt…

 10. Meneer Kaktus

  Als je even ver weg van de spotlights wil zijn, dan ben je van harte welkom in Tiel, Dre.

 11. Fleur

  Ik was erbij in het lammetje, hij stond de hele avond te bekken met Nikki, en van haar verwacht je niet anders, ze neukte rafel van der vaart op het huwelijk van Dani Bles. Haar man is een nicht dus wat moet ze anders!

 12. Story

  “Wij zijn een nieuwsblad,het moet niet gekker worden.

 13. Robert

  Ter verdediging van Dre, zijn er fotos dat hij met iemand zoent, volgens mij niet.
  Zal heus wel eens een groupie een beurt hebben gegeven, maar wie weet laat die Monique ook wel eens wat naar binnen glijden, hoe dan ook, laat ze het zelf maar uitzoeken.

 14. Paul

  @karel…
  Herhaal graag je woorden…
  Karel
  Thu 19 Sep 2019 om 10:58
  Hazes is een product, alles wordt voor die kneus gedaan want zelf kan hij helemaal niets.
  Die gozer staat geheel buiten de werkelijkheid, hij leeft in een bubbel vol met halve garen die hem vertellen dat hij goed is. Hahaahahahaaa
  Foute jongen, foute ‘kop’

 15. K.C.T.

  Wat een mislukt product,,, lowlife all over,,,,, ziet z’n zoontje liefst met een rolex rondlopen,,,, kan helemaal niks deze tatouboy,,,, dankzij pappie wordt hij gepruimd,,,, z’n schoenmaat is hoger dan z’n IQ ,,,,, elke dag in de spotlights met NIKS,,,, André sr. zal vaak draaien in z’n urn om deze miskleun,,,, BNer met sterallures helaas zonder licht,,,, velen met hem!!!

 16. Robert

  Hazes is niet eens zijn echte vader.

 17. Hannie

  @K.C.T.
  Je kunt wel merken dat jij РVV stemt. Aan je gebrek aan taalbeheersing.

 18. @Robert

  En de aarde is plat.

 19. Hammond

  Wat een afgunst hier. Kunnen het allemaal niet hebben dat hij succes heeft en aardig wat geld verdiend. En allemaal maar jammeren en klagen dat hij leeft zoals hij doet. En zelf je handje weer ophouden wanneer je uitkering wordt gestort. Zielig hoor. Ga zelf eerst wat bereiken.

  Zal wel iedereen voor het hoofd stoten. Boeiend. Ik gun het hem wel.

 20. Jan

  Dit kwalletje wil het liefst van twee of meerdere walletjes eten en ervaart het als hoogst onaangenaam om daarmee geconfronteerd te worden…

 21. Crematorium Hilversum

  Wat zou papa de Wolf hier allemaal van vinden?

 22. sukkel

  Mijn zoon zegt Hazes leest dingen??kan dat kind al lezen dan …en Hazes blijft een naar narcistisch jongetje die over het paard is getild door de muziek van zn vader steeds te herhalen wordt het een zielig mannetje…

 23. Bertus

  @@Robert
  Thu 19 Sep 2019 om 11:35

  Jij wou zeggen dat hij wel de zoon is van André Hazes? HAHAHAHAHAHAHA, knеus!

 24. G.ossip

  Roxeanne is een echte Hazes,Story durft het niet aan om te publiceren dat André een zoon van John de Wolf is.

 25. @Hannie

  Je schrijft: Aan je gebrek aan…. Wtf. En dan iemand verbeteren. Triest!

 26. @Hannie

  Aan gebrek aan… Wat?!

 27. Doris

  @Hannie. Jij wel dan. ‘Aan gebrek aan’ klinkt niet echt lekker he!

 28. Iemand

  John de Wolf? Ik dacht Marco van Eijk. Op de echte Hazes lijkt hij in ieder geval in de verste verte niet.

 29. Niemand

  @Iemand. Tijd voor de opticien. Waarom willen mensen ontkennen dat hij de zoon is van…. Wat schiet je ermee op?? Moet hij het soms publiekelijk met Dna-bewijs aantonen. Waar gaat dit over.

 30. Donald Dumb

  Wie heeft er geen hekel aan Hazes jr.?
  Overgewaardeerde tokkie…

 31. Dombo

  De bn’ers waaronder Hazes krijgen al die shit over zich heen omdat ze zo graag in de spotlights staan.En natuurlijk spelen de euro’s die ze daarvoor krijgen een grote rol

 32. Rietlandpony

  Die Storybaas is in elk geval iemand die er niet omheen draait en niet mee slijmt met die omhooggevallen Hazeskliek. Zouden meer van zulke types in dit soort programma’s mogen.

 33. Gossipzuiger

  Als er iemand van aandacht houdt is het Dreetje Hazes Junior wel alleen nu komt het misschien niet zo goed uit :)

 34. Pikkie Plessen

  Blablabla… blablabla.. bla.. bla.. bla.. chocoladevla

  Spuit me vol in mijn mond of in mijn hol….

 35. Claire

  Pikkie Plessen

  Let op je taalgebruick, kleine kinderen lezen dit ook!

 36. Hannie

  @@Hannie 12:34
  @Doris 12:38

  Tja, spreid jullie domheid maar weer tentoon. Wel eens van weglating gehoord? Let op:

  Jan is blij en Piet boos. Je hoeft hier niet tweemaal het woord ‘is’ te gebruiken, want elk normaal mens (m.a.w. iedereen behalve hersenloze knuppels zoals jullie) zal het ontbrekende stuk in zijn hoofd invullen en de zin begrijpen.

  Nu dit:
  Je kunt wel merken dat jij РVV stemt. Aan je gebrek aan taalbeheersing.

  Ik zal het ontbrekende stuk er voor jullie zwаkzinnigen even bij schrijven:
  Je kunt wel merken dat jij РVV stemt. [Dit kun je merken] Aan je gebrek aan taalbeheersing.

  In de hoop dat jullie het nu wel begrijpen en bovenal niet denken dat ‘bijschrijven’ hier één woord moet zijn, groet ik jullie!

 37. Apo

  Iedereen heeft een tеringhekel aan dikke André. Getatoeëerde kamрer!

 38. @Hannie

  🏆

 39. den aftrekster

  Iedereen kan laffe Guido bellen 06 26 33 01 54

 40. pieter

  Wat ’n haat en afgunst van de meeste

 41. J.Bouwmeister

  Ik haat figuren die niets bijdragen aan amusement en allen de publieke belangstelling krijgen omdat pa bekend was.
  ik vind Andre jr. een kwal van een figuur.

 42. cora

  ook ik heb een teringhekel aan dat over het paard getilde rumoerige ventje. hij blijft maar aandacht zoeken maar vertellen dat hij al maanden in een hotel bij Rotterdam Airport woont doet hij niet. leugenachtig tot op het bod, hij zegt dat zijn moeder ziek is wel hij heeft ook haar genen!

 43. BRAAK

  Hij liegt om publicitaire redenen want hij vindt het wel een t e r i n g hekel aan die griezel. .

 44. Kim

  Op Google staat nog steeds de column die Tim den Besten ooit schreef over André. Die tekst liegt er niet om (Dreetje zou hartstikke homo zijn). Opvallend dat Tim het heel goed kan vinden met Roxeanne… zou het dan toch zo zijn dat dat contact met Rachel en Rox er niet meer is omdat zij heel goed weten dat hij het liever met mannen doet?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.