René Froger heeft diepgewortelde haat tegen roddelpers

Geplaatst op do 19 sep 2019 om 11:30

Niet alleen André Hazes jr, maar ook René Froger heeft een diepgewortelde haat tegen de roddelpers. Bladen als de Weekend en de Story komen niet bij hem naar binnen. Dat vertelt de volkszanger in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. Froger walgt van die bladen. “Ik lees ze niet eens. Ze komen al dertig jaar mijn huis niet in en als er iemand thuis tegen mij over begint, dan moet hij de kamer uit. Het mag een onderdeel zijn van mijn leven, want het slaat helemaal nergens op.”

Alleen zijn gezin heeft iets te maken met zijn gezin, aldus Froger. “Ik weet hoe het zit, mijn vrouw weet hoe het zit, iedereen weet bij ons thuis hoe het zit. Het brengt een negatieve indruk. Ik vind negatieve indrukken meenemen in een huis wat heel gelukkig is… Dat komt bij mij niet eens door de deur heen.”

Waar ontstond zijn haat tegen de roddelpers? “Natasja en ik waren een tijdje uit elkaar, zo’n 21 of 22 jaar geleden. Op een gegeven moment werd er aan de overkant van mijn huis een ander huis gebouwd, maar dat was nog een soort van brakke grond. In die periode stond daar elke dag een auto met een rode fotografe.”

Op een fotografe zat Froger helemaal niet te wachten. “Het was een kutperiode, je bent alleen, je voelt je al vreselijk en het enige waar ik mijn huis voor uitkwam was echt voor optredens en mijn werk. Verder wilde ik geen mensen zien; ik was echt even helemaal klaar met alles. Op een gegeven moment komt de postbode die ik al jaren kent en die zegt: ‘Hé Froger, alles goed? Ze staan er weer, hoor.’ Dat was net op een moment dat ik zó boos was en toen ben ik naar die auto toe gerend. Ik was er echt klaar mee. Ik hoorde die mevrouw tegen de chauffeur zeggen: ‘Gas, gas! Hij is echt boos!’ Ha ha ha! Zij reden die straat uit.”

Twee weken later stond er in de Weekend – en toen moest ik wel heel erg lachen, dat vind ik wel humor – een stukje waarbij je René Froger in een joggingpak ziet met daarbij de tekst: ‘Ondanks alle narigheid weet René Froger toch nog tijd te vinden om te joggen.’ Dat vond ik wel weer humor.”

Foto: KRO-NCRV
23 Reacties op “René Froger heeft diepgewortelde haat tegen roddelpers”


 1. Erwin

  En mensen, wat kunnen we met deze informatie? Uw antwoorden graag hieronder:

 2. MolTalk

  Hij mag niet klagen over de roddelbladen, want als je weet wat voor filth ze allemaal nog in woord en beeld in hun kluizen hebben liggen over hem, wat ze (nog) niet durven te publiceren, dan zou ie echt wakkerliggen. Heb ik uit een uiterst betrouwbare bron.

 3. anoniem

  fatima faid

  van morgen op bnr

  je was steen goed

  bovenstaande, soort zoekt soort

 4. Jan

  Hij moet niet klagen…
  Hoe vaak hebben wij niet die walgelijke Eyelove spotjes door onze strot gedrukt gekregen….?

 5. Wijze van Zion

  Uitgerangeerde artiest mrt plofkop. Niemand draait zijn muziek nog.

 6. Ben

  Deze man moet het van de roddelbladen en de toppers hebben om bekend te blijven. Zelf red hij het niet met zijn houding en kapotgezongen stem.

 7. Magnus Dickendorfer

  René froger is een held. Niet arrogant geworden, gewoon een doodnormale volkse jongen. Altijd heel gewoon gebleven.

 8. q8

  hij leest al 30 jaar geen roddelpers,
  twee weken later stond er in weekend…..??? hij leest toch geen roddelkrant ???
  gespleten persoonlijkheid ??
  reneetje blijft een volksjochie,
  van der gijp zoe zeggen,” fricadel met oogjes”

 9. sukkel

  Tokkie Froger is over de datum weg ermee

 10. Gordon

  Hey Dikke opgeblazen Froger, met je verneukte stem! Weet je nog dat jij je gezin bedroog met Phaedra Hoste? Of ben je dat soms vergeten? Ouwe zuiplap.

 11. jahaha

  Bolle Rene, kan niet meer zingen en is gewoon een heel naar stuk vreten en daarnaast ook een vreselijke patser. Laat Tino maar oppassen dat ie niet dezelfde kant opgaat!

 12. Bertus

  Hij heeft groot gelijk. Ik heb hetzelfde en ik ben niet eens bekend. Ik ken niet eens BN’ers. Die roddelbladen en hun lezers zijn het minste van het minste.

 13. Jan

  @ Bertus…Wilt U graag over Uw emoties praten ?

 14. Frietkot

  IK WIL EEN MULTIFOCAAAAAAAAAAAAAALE BRIL WANT IK GA NAAR EYELOOOOOOOOVE

 15. Robert

  Frogertje ging nog lekker stappen in de tijd dat niet iedereen een mobieltje had.
  Dat is zijn geluk geweest, verder aardige vent die Froger.

 16. FlyingLotus

  Ouwe snabbelaar, alles voor de monies. Totdat je de ‘roddelpers’ weer nodig hebt.

  Vanaf de start een non talent.

 17. MediaPrak

  Het vervelende is dat dit soort blaadjes voor hun een onzinverhalen foto’s moeten hebben. De ‘fotograven’ zijn, zonder uitzondering, allemaal freelancers. Dus stel als je, als door Froger gemeld, er helemaal klaar mee bent met zo’n (zonder uitzondering) vieze man in regenjas, in je tuin, op straat, welke je de hele dag hinderlijk volgt, dan kan je zo’n blaadje daar niet op aanspreken. Mijn advies: Niet kopen, niet lezen. Als zo’n blaadje bij de kapper, broodjeszaak ed in de leesmap ligt, de eigenaar van die ‘tent’ erop aanspreken “Heb je niets beters?”. Namelijk de verkoop nog verder naar beneden helpen is de enige mannier om hier vanaf te komen.

 18. Iemand

  Rene leest alleen Elsevier en HP/De Tijd denk ik. En mogelijk De Groene Amsterdammer

 19. Bertus

  @Jan

  Nee, ik wil dat jij k4nk.r krijgt.

 20. Roen

  Rene.. Die vooraan staat als er weer iets te verkopen is.. Voor de toppers heeft hij die blaadjes nodig want zij gingen van 6 naar 2-3 concerten.. Nee, dan zijn ze hartelijk welkom!

 21. Rietlandpony

  Froger heeft zijn carrière te danken aan die makke roddelblaadjes hier. Zonder al die privéproblemen van hem was hij totaal niet interessant geweest. Natas schijnt trouwens al jaren van de damesliefde te zijn maar daar lees ik nooit iets over…

 22. Gooiers

  Oké, duimpje omhoog voor iedereen die een hekel heeft aan pafferige zangers met oogpotlood in een brillenreclame… 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 23. ik john de mol van sbs 6

  nee bij dat michelin mannetje en die alcoholist mag alleen prive binnen en niet te vergeten gordon zijn hol maat

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.