Zouteloze confrontatie Ronald Molendijk met Dotan

Geplaatst op Thu 19 Sep 2019 om 10:00

Hoe Dotan het voor elkaar krijgt is een raadsel, maar tijdens álle interviews over zijn walgelijke trollengedrag wordt hij met fluwelen handschoenen aangepakt. Eerst door Domien Verschuren, daarna door Johnny de Mol en ditmaal door nota bene Ronald Molendijk, die Dotan keihard aanpakte in RTL Boulevard. Maar waar Molendijk achter de desk van de showrubriek een stoere jongen is met keiharde uitspraken, bleek hij tijdens de confrontatie met Dotan een enorme softie.

De kijkers van RTL Boulevard werden gisteren de hele uitzending warmgemaakt voor een confrontatie tussen Dotan en een van zijn grote criticasters, maar zij moeten tijdens het gesprek met open mond voor de televisie hebben gezeten.

Dotan riep wat over dat hij zich nog nooit zo zichzelf heeft gevoeld op het podium en dat hij zo gelukkig is in de liefde. En Molendijk? Die stelde geen enkele kritische vraag.

Wat ís dit, vroegen ook zijn collega’s van RTL Boulevard zich af. “Nou, Ronald… Ik vond je heel mild“, merkte Bridget Maasland op.

Molendijk: “Was ik aardig of was ik aardig?

Luuk Ikink: “Je was heel mild, hoe kan dat?

Wat was het excuus van Molendijk? Hij heeft Dotan vóór het interview aangepakt. Wát een tv-maker is die Molendijk. “We hebben van tevoren even een gesprek gehad en hij vroeg eigenlijk aan mij in het begin voordat de camera aanging: ‘Waarom was je zo heavy op mij?’ Ik heb toen gezegd: ‘Luister, als jij een leukemiepatiënt inzet voor geldelijk gewin, dan ga je bij mij een grens over.’

De twee voerden een enorme discussie terwijl de camera uit was, beweert Molendijk. “Vervolgens heeft hij gewoon gezegd: ‘Dat snap ik, ik vond het gewoon heel heftig, maar ik begrijp het wel.’ Daarmee was dat deel voor mij ook klaar. Toen hebben we uiteindelijk alleen een heel goed gesprek gehad van: hoe kom je terug van zo veel ellende?

Hij verdient ook een tweede kans.”

Dotan zou pas écht ballen tonen als hij zich een keer zou laten interviewen door Mark Misérus, de Volkskrant-journalist die het trollenleger van Dotan oprolde. Want er zijn nog veel prangende vragen waarop nog geen antwoord is gegeven.

Lees ook: ‘Dotan, kom vanavond naar RTL Boulevard of verdwijn!’ (15 april 2018)

Foto: RTL
43 Reacties op “Zouteloze confrontatie Ronald Molendijk met Dotan”


 1. Hoi

  Ronald molendijk met zijn grote mond vorige keer in rtlboulevard over dotan. En dan gisteren een interview met hem en hij is poeslief, wat laf.

 2. xandertje

  Molendijk zet dus de camera pas aan na het ‘echte’ gesprek. Als ik dat bij mijn baas zou doen zou hij me eruit gooien…

 3. Suzy Wang

  Die molendijk is toch n snob. Die is zo blij met z n eigen en dat hij op tv is. Je kan zien dat hij bijna in z n broek sta te schijten van de zenuwen.

 4. Yoshi

  Opeens is Dotan hardstikke sneu en zielig

 5. Psychiater van der velde

  Wat een ramp zeg wat Dotan heeft gedaan…Sjonge jonge……alsof hij iemand heeft vermoord……
  Kijk even lekker naar je zelf, je zult zelf ook niet onfeilbaar zijn….
  Hij is al genoeg gestraft door onverdraagzame mensen….
  Luister maar naar Dotan zijn muziek, daar gaat het om, muziek verbroedert….

 6. Talpa Medewerker

  Komt allemaal door John. Dotan tekende onlangs bij de platenmaatschappij van John. Erland, collega en beste vriend van Ronald, werkt voor John en zal gevraagd hebben rustig aan te doen. Ronald hoopt ook nog wel eens op een goed betaalde baan bij John. Circelstje rond lijkt mij zo.

 7. No. 14 (de echte)

  @Talpa Medewerker:
  Jij bent dus werkzaam in een sociale werkplaats.

 8. Talpa Medewerker

  @van der velde. Helemaal met je eens. Dotan is betrapt op het inzetten van trollen maar ik denk dat als iedereen die ooit wel eens een trol heeft ingezet niet meer op tv mocht we de hele avond alleen naar Jan de Hoop zaten te kijken. Als iedereen die onder een andere naam uit eigen belang iets poste hier bij de MC niet meer mocht reageren vielen ook 90 procent van de reacties weg.

 9. K.C.T.

  Het ware gezicht van NIKS !!!
  Twee zichzelf bevlekkende pisvlekken
  Het niveau van NIKS en aanhang is nooit beter in beeld gebracht !!!

  BNers,,,,, te stom om te schijten ,,,,,, hoewel de stal van SJON & SJONNIE staat garant voor enorme hopen stront !

 10. Remi

  … Minstens zo relevant ;

  … Heeft Wendy die ‘derde persoon’ reeds gevonden ?
  … En waar is Frits Wester ?

  Vragen, vragen …

 11. Psychiater van der velde

  Remi,

  De derde persoon isnooit gevonden, maar wel de eerste persoon…..Tijdens het snuiven zat zij Chantal Janzen negatief te liken..
  DRugs maakt meer kapot dan je lief is…

 12. Iemand

  Mijn god wat een sneue bende. Dotan heeft zijn tijd in de luwte goed besteed en spant al die m#ngolen voor zijn karretje

 13. Erwin

  Iedereen die meewerkt aan, kijkt naar RTL Boulevard is te dom om te poepen. Verder vraag ik me oprecht af wie Dotan is, kan hij niet gewoon weg? Dank.

 14. Talpa Medewerker

  @ NO 14. Als je de echte bent zou je zijn overleden. Te moeilijk? Nee ik werk niet op een sociale werkplaats.. Dan had ik je wel gekend neem ik aan. Succes met inpakken. Sterkte met het verwerken van voor dit platform kennelijk te complexe analyses.

 15. Erwin

  Ik weet zeker dat er BN-ers reageren op dit soort sites. Die willen maar al te graag hun zelfingenomenheid bevestigd zien, hun imago oppoetsen of het verhaal sturen. En reken maar dat John de Mol een clubje studenten heeft zitten die voor veel geld hun mond houden over de sociale media positiviteit die ze er uit knallen.

  Hoi, Wendy, leuke avond gehad?

 16. No. 14 (de echte)

  @Talpa Medewerker
  Je slaat wartaal uit, maar dat is ook weer niet echt verrassend.

 17. Ron

  Wat een totaal ‘niets’ gesprek was dit. Het hoogtepunt van het gesprek voordat de camera aan ging al maken. Hoe dom kun je zijn. Dat bewijst maar weer eens dat Molendijk geen TV maker is maar een simpele DJ. Trek je conclusies Ronald…

 18. Talpa Medewerker

  @NO 14. Ben jij instaat om de dingen die je zegt te onderbouwen of roep je gewoon maar wat. Het maakt je reacties zo zwak en puberaal. Dit is mijn laatste reactie aan jou. Fijne dag.

 19. Tinie Parkiet

  Molendijk is een helemaal niemand in een totaal niksig programma; het voegt niets toe, het heeft geen nieuws, met kritiekloze interviews en het is alleen roddel en achterklap. Weg met die troep.

 20. Chantal Janzen (gehackt)

  Dotan is nu wel genoeg door het stof gegaan. Zijn muziek, daar moet het om gaan.

 21. Attack

  @Chantal Janzen (gehackt)

  Vind ik ook. Zijn muziek is kut.

 22. Peanut

  Het is nu wel een keer klaar toch? Jemig mediacourant, get over it.

 23. Karel

  Mijn herdershond heeft gevraagd als wij z’n naam willen veranderen, hij wil niet geassocieerd worden met die zingende kneus.

 24. Guttegut

  Zullen we nou de focus maar eens leggen op de onwaarschijnlijke kut muziek die vriend Dotan de ether meent te moeten ingooien?

 25. Ronald

  Ook gebeurt het wel vaker dat er op deze site mensen aanwezig zijn die te dom zijn om te schijten.
  Mensen zoals ik.

 26. Robert

  Die Dotan moet weer op de kaart worden gezet, Molendijk heeft dezelfde baas, dus dan nu slijmen. Moet zeggen, vond wel af en toe grappig die Molendijk met zijn uitspraken, maar dit is gewoon zielig.
  Dat die Bridget daar toch een kleine sneer over geeft, dat vind ik dan wel weer leuk.

 27. Wellus

  Vanochtend om de radio ook: ‘Dotaaaaan! We zijn zo ontzettend blij dat je er bent!!’ Echt om te kotsen, wat een slap ruggengraatloos volk zeg in die mediawereld. Bah.

 28. Ronald

  Komt misschien omdat Dotan gewoon een aardige jongen is 😉

 29. Misutoria

  Roland Molendijk,.. Wat een half aangestoken slechte sigaar is dat!

 30. Ray

  Dotan is uit de kast gekomen, en nu behoort hij tot een minderheid die met fluwelen handschoentjes aangepakt moet worden. Als je hem nu hard aanpakt, zoals Molendijk een maand geleden misschien nog wel gedurfd had, dan ben je een homofoob en haatzaaier.

 31. Dotan

  Dankje Ronald! Was lekker gisteravond!

 32. hineke

  Raar dat ze niks hebben gezegd over het verhaal van Ramin Rezai?

 33. raar

  @hineke inderdaad, slap.

 34. Trolldotan

  Afgelopen week een verhaal vertellen over het feit dat hij zanger Ramin jarenlang stalkte en uit de kast dwong en nu een zoutloos interview, belachelijk

 35. Zwakjes

  @trolldotan boulevard durfde daar blijkbaar niks over te vragen, over die Ramin. Volgens mij had Ronald het in de uitzending nog over en dat als er meer lijken zijn, die naar buiten moet komen.

 36. man pan

  blaffende honden bijten niet..

 37. StefanV

  Dotan verschijnt alleen bij media die hem met fluwelen handschoenen aanpakken. Diverse tv- en radiozenders hebben allang besloten dat de praktijken van Dotan niet ernstig genoeg zijn om hem voortaan te negeren. Een zender als Radio 2 draait muziek van Dotan ook nog eens om aan het quotum voor muziek van eigen bodem te komen.

  Persoonlijk vind ik het onbegrijpelijk dat deze man niet gewoon wordt geboycot. Dat -ie z’n eigen populariteit aandikte is nog tot daar aan toe, maar dat hij doelbewust anderen beschadigde om z’n doel te bereiken is echt onvergeeflijk.

 38. Okin

  @stefanV hij heeft andere idd echt beschadigt!o

  Lees dit: https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/4846671/trollenleger-dotan-weer-opspraak

  https://www.metronieuws.nl/showbizz/2019/09/trollenleger-dotan-treiterde-youtuber-om-uit-de-kast-te-komen

 39. Ray

  Chantal Janzen is dus gehackt door Dotan. Of Molendijk.

 40. Yoho

  Ik ben Molendijk-moe.

 41. aqua

  Molendijk is nog minder als zoutloos hij denkt alles te weten maar het is een grote minkukel.

 42. Trudy

  Dotan is een foute man ! En die Ronald Molendijk kwijlt met hem mee… BAH

 43. Talpa Vs RTL

  WOrdt het niet eens tijd om hierover te stoppen. Hij (Dotan) is over de streep gegaan maar nu is het wel genoeg. Geniet van zijn songs wat nog steeds goed is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.