‘Lage acteurssalarissen nopen Imanuelle tot dealen’

Imanuelle Grives is aan het drugsdealen geslagen vanwege de lage salarissen voor acteurs in Nederland. Dat denkt Jan Uriot, de roddeltijger van Privé, zegt hij in een video op Telegraaf.nl. De salarissen van actrices als Grives zijn niet om over naar huis te schrijven, weet Uriot. “Misschien ligt het een beetje aan de salarissen die we in Nederland uitkeren aan acteurs. Wij hebben natuurlijk geen Hollywood-salarissen en mensen gaan dan bijbeunen. Ik denk dat het met haar ook zo gebeurd is.”

Wat verdient Grives volgens hem? “Ik ken niet de salarissen van alle acteurs, maar wel van een aantal musicalacteurs en die zijn heel erg slecht.”

In de musicalwereld verdienen acteurs een hongerloontje, aldus La Uriot. “We hebben daarin drie toppers: Simone Kleinsma, Pia Douwsma en Stanley Burleson. Zij worden heel goed betaald, maar de rest die eronder hangt hebben het zeer hard.

Kleinsma, Douwes en Burleson zijn inderdaad nog nooit betrapt op drugsdealen, maar de acteurs onder hen kunnen bijna niet anders, aldus Uriot. “Er moet echt wat gedaan worden aan die acteurssalarissen. Het zijn hele lage salarissen. Als ze een rol hebben gespeeld, dan verdwijnen ze in de WW. Daar wil je niet in terechtkomen.”

Is drugsdealen niet een beetje overdreven als bijbaantje? “Je kan ook de poes van de buurvrouw gaan voeren en dan krijg je 7 euro 50 van de buurvrouw. Dat kan ook.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen