FOX-ster Koert Westerman: ‘Genaaid door Leen Bakker’

Koert Westerman, bekend als host van sportprogramma’s op FOX en darts op RTL 7, heeft Leen Bakker op de knieën gekregen vanwege zijn BN’er-status. Dat vertelt hij op Twitter. Westerman is zijn grote aanhang op social media dankbaar. “Twittervrienden, ik moet jullie bedanken. Omdat jullie mij volgen krijg ik nog weleens iets voor elkaar. Iets dat misschien voor meer mensen handig is om te weten. Iets dat als je weinig volgers hebt op Twitter anders afloopt dan voor mij. Daar gaan we….

De presentator en zijn vrouw Elvira wilden op korte termijn een nieuw bankstel hebben. “We komen uit bij Leen Bakker die online een bankje biedt dat prima voldoet aan onze wensen, en vooral: met een levertijd van slechts twee weken. Perfect! Zou je zeggen…

De 900 euro moest Westerman wel direct aftikken. “Direct daarop krijgen we een mail van Leen Bakker. Geen twee weken, maar pas op 28 oktober! Da’s 14 weken.

Aanvankelijk is Leen Bakker niet bereid met een oplossing te komen. “Dus ik gooi er een tweet uit en die is door gelukkig een groot aantal van jullie geliked en geretweet. Super bedankt, ook namens iedereen die vanaf nu niet meer in dit trucje trapt.

Over welke truc heeft hij het? “De truc van Leen Bakker is om je te verleiden tot een aankoop, bijvoorbeeld met een snelle levertijd of iets anders aantrekkelijks. Dan betaal je en krijg je een mail dat het ‘helaas’ toch iets anders is. ‘Sorry’. De meeste mensen accepteren dit dan gelaten, wij niet.

Uiteindelijk buigt Leen Bakker vanwege Westermans grote twitteraanhang. “De webcare van Leen Bakker reageert eerst met een standaard tweetje. Maar dan zien ze hoeveel volgers ik heb. Het is natuurlijk niet het aantal van een echte BN’er, maar dat van een -zeg maar- CN’er. Meer dan genoeg dus. En ik ben je er dus dankbaar voor dat je me volgt.

Leen Bakker kwam uiteindelijk met een slap excuus op de proppen. “Ze komt tot de conclusie dat wij de levertijd niet goed hebben begrepen. Wij hebben ’14 dagen’ gelezen, waar er volgens haar ’14 weken’ stond op de site.

Dan blijkt dat Leen Bakker de Pinokkio onder de meubelwinkels is. De keten had er namelijk niet op gerekend dat Westerman ook een screenshot had gemaakt.

Hoe de Leen Bakker daarop reageerde? Zij stellen nu min of meer dat Westerman het screenshot wel vervalst móet hebben. De presentator is al met al goed klaar met de winkelketen.

De tweet:

Foto: RTL

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen