’s Lands grootste tv-hit BZV terug op 1 september

’s Lands grootste tv-hit Boer Zoekt Vrouw keert op 1 september terug op televisie. In de traditionele kick-off-aflevering stellen tien nieuwe boeren zich aan de kijker voor. Dat meldt presentatrice Yvon Jaspers in een bericht op Instagram. Mensen die graag willen aanpappen met een boer kunnen zich na de openingsaflevering aanmelden voor één van de tien boeren. De vijf boeren met de meeste brieven worden uiteindelijk gevolgd in een nieuwe serie afleveringen van de NPO 1-hit.

Jaspers, die kennelijk weer wat tijd heeft tussen haar schnabbels door, heeft er zin in. “Voor iedereen die zin heeft in een beetje liefde en romantiek in zijn leven, heb ik heel goed nieuws, want we hebben tien nieuwe, spannende, knappe, grappige en vrijgezelle boeren. Ze stellen zich aan je voor op 1 september op de vertrouwde tijd en de vertrouwde plek. Kijken dus!

Boer Zoekt Vrouw behoort samen met titels als Heel Holland Bakt en Wie is de Mol tot het tv-erfgoed van de NPO. Er zijn weinig programma’s die zo veel reacties uitlokken.

Het eerste seizoen van Boer Zoekt Vrouw was in 2004 te zien. Boer Teus was toen de winnaar met 272 brieven. De populairste boer ooit was boer Tom met 1.808 brieven in 2014. Waar Tom tegenwoordig een Eigen Huis & Tuin-ster is, loopt Teus nog steeds tussen de koeienstront.

Boer Zoekt Vrouw zal op de vertrouwde uitzendplek te zien zijn: zondagavond om 20.25 uur op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen