‘Talenten als Emma Wortelboer gaan NPO redden’

Emma Wortelboer, het ordinaire schreeuwmeisje dat de punten uitdeelde tijdens het Songfestival, hoort tot de groep talenten die samen de toekomst van de NPO vormen. Dat stelt de mediaredactie van HP/DeTijd. Er is veel geroezemoes over een mogelijk vertrek van NPO-grootheden als Eva Jinek en Matthijs van Nieuwkerk. Als dat gebeurt, wat blijft er dan eigenlijk over? Emma Wortelboer. “We hadden nog nooit van haar gehoord, maar nu is het een groot talent.

HP/DeTijd vindt Wortelboer een groot talent en acht haar geschikt voor een rol in het presentatorenteam van het komende Songfestival in Nederland. “Wat een uitstraling en energie!

Ook Tim den Besten is een talentvolle NPO-topper, vindt het blad. “Mede dankzij zijn grote emotionele betrokkenheid gooit hij hoge ogen om de nieuwe Paul de Leeuw te worden.

Gelukkig zit er ook nog wat niveau in het rijtje van HP/DeTijd. Zo wordt Nadia Moussaid genoemd. “De Clairy Polak van haar generatie. Weet orde te bewaren en houdt haar mening voor zich – ook weleens lekker.

En Floris Kortie, de krullenbol van Paul Witteman. “Een soort Alexander Klöpping maar met een lager Sillicon Valley-gehalte.

Verder bestaat het lijstje van HP/DeTijd uit Özcan AkyolTim HofmanRuben Terlou en Vivienne van den Assem.

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen