‘Talenten als Emma Wortelboer gaan NPO redden’

Geplaatst op do 11 jul 2019 om 14:20

Emma Wortelboer, het ordinaire schreeuwmeisje dat de punten uitdeelde tijdens het Songfestival, hoort tot de groep talenten die samen de toekomst van de NPO vormen. Dat stelt de mediaredactie van HP/DeTijd. Er is veel geroezemoes over een mogelijk vertrek van NPO-grootheden als Eva Jinek en Matthijs van Nieuwkerk. Als dat gebeurt, wat blijft er dan eigenlijk over? Emma Wortelboer. “We hadden nog nooit van haar gehoord, maar nu is het een groot talent.

HP/DeTijd vindt Wortelboer een groot talent en acht haar geschikt voor een rol in het presentatorenteam van het komende Songfestival in Nederland. “Wat een uitstraling en energie!

Ook Tim den Besten is een talentvolle NPO-topper, vindt het blad. “Mede dankzij zijn grote emotionele betrokkenheid gooit hij hoge ogen om de nieuwe Paul de Leeuw te worden.

Gelukkig zit er ook nog wat niveau in het rijtje van HP/DeTijd. Zo wordt Nadia Moussaid genoemd. “De Clairy Polak van haar generatie. Weet orde te bewaren en houdt haar mening voor zich – ook weleens lekker.

En Floris Kortie, de krullenbol van Paul Witteman. “Een soort Alexander Klöpping maar met een lager Sillicon Valley-gehalte.

Verder bestaat het lijstje van HP/DeTijd uit Özcan AkyolTim HofmanRuben Terlou en Vivienne van den Assem.

Foto: BNNVARA
54 Reacties op “‘Talenten als Emma Wortelboer gaan NPO redden’”


 1. Lora

  Emma Wortelboer zal eerder de NPO ten gronde richten. Past er totaal niet.

 2. Ed

  Mooi. Komt eindelijk het einde van de linkse omroep in zicht. Naar zo’n talenten kijkt toch niemand.

 3. Gulpje

  Je kunt haar buikspieren zien. Bah. Vrouwen horen daar gewoon een klein laagje vet te hebben.

 4. Joep

  Talent? Haha.

 5. Bears’den

  Ben ik het wel mee eens eigenlijk..
  Die Emma was écht over de top én hysterisch, maar je kan niet zeggen dat ze geen uitstraling heeft..
  Nu weet ik ook niet waar HP/DeTijd de informatie vandaan heeft dat ze kan presenteren en/of ze weet wat er in de wereld afspeelt, maar met die andere namen ben ik het zeker eens!

 6. JDTV

  Wat een treurig vooruitzicht. Zo helpen we de publieke omroep wel om zeep! Claudia de Breij die het Apollo 50 programma mag presenteren is voor mij bijvoorbeeld echt reden om niet te kijken. Een lieve vrouw verder, maar dit kan gewoon niet!

 7. Witte Corneliszoon de With

  Dat was toch die aandachtsbewuste mevrouw die zo stond te schreeuwen tijdens het Songfestival? Voor de gelegenheid had ze zich in een lekker gek roze pakje gehesen. Waarschijnlijk om haar unieke talent mee te onderstrepen.

 8. Eikenprocessierups

  Nou, dat belooft wat…..

 9. Dikkiedik

  Zit haar vriendje bij HP/DeTijd.?

 10. man pan

  Waar maken we ons druk om, Nadia Moussaid deed het beter dan Jinek en Matthijs van Nieuwkerk is niet de jongste meer, ondanks zijn nieuwe blonde haarkleuring.

 11. Nevik

  “houdt haar mening voor zich – ook weleens lekker.” Kan van die afschuwelijke heks Jinek niet gezegd worden.

 12. Grace321

  Alsjeblieft niet

 13. M

  Tim den Besten en Vivienne van den Assem op dat talentenlijstje 😂😂😂

 14. Gortepap

  @MC,
  Het hele artikel van HP/DeTijd is ironisch bedoeld hoor.
  Doen ze wel vaker.

 15. Gwendolyn

  Emma? Ze heeft leuke b0rst3n, maar wel echt een boerinnen – kopje. Toch?

 16. Gwendolyn

  @Gortepap Laten we het hopen. Dat zou nog een geruststelling zijn…

 17. JDJ

  Emma is een superleuke meid. Ok ze heeft haar momentje gepakt met het songfestival. So what? Kansen moet je benutten toch?

 18. Folder

  Carrotfarmer? 🤭

 19. COSA NOSTRA

  Gewoon een enorm kutwijf

 20. StefanV

  Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie gewoon een beginneling die via Jung DWDD iets te hard omhoog is gevallen.

 21. evert zwijnsma

  Dir artikel in HP is één grote hoax. Elk normaal denkend mens kan weten dat de
  genoemde nieuwe ‘talenten’ niets vernieuwends hebben. Integendeel! Waar ze wel goed inzien is aandacht voor zichzelf genereren. Hysterische, theatrale, onvolwassen
  mensjes. Maar ja, daar wemelt het van in Hilversum. Overigens vind ik Moussaid de enige die niet in het rijtje thuishoort.

 22. Tante Duiven Tilly

  Komt nooit meer goed met Emma.

 23. Meneer Kaktus

  Emma is absoluut potentieel caravanmateriaal. Goeie tieten ook.

 24. Mick

  Links deugmeisje dus past precies bij de PO.

 25. René

  Dit artikel moet dus wel cynisch bedoeld zijn!

 26. Hermann Boring

  Ze is een tikkeltje ordinair. Past niet bij de NPO. Oh, wacht…

 27. Dij Enkletser

  GROOT talent,
  Er zijn nú al diverse Emma Straten & Emma Pleinen in Nederland naar haar vernoemd,
  Dus dat zegt wel heel veel !

 28. Henk

  Daarom doen sommige bladen het niet goed, ze schrijven vaak maar wat.

 29. Hondenkop

  Ze is zo spuuglelijk, mijn hond zou zijn hond er nog vanaf schoppen.

 30. Lennart

  Ze heeft 2 grote talenten.

 31. Hieperdepiep

  Met dit soort (non)”talenten” gaat de staats tv haar radio zusje 3FM achterna en is niet meer te redden.

 32. Sjoukefia OosthaevenVarken

  de Koptekst alleen is al om kei hard van te janken. Nee bedankt.

 33. aammehoela

  Emma Wortelboer wellicht wel een talent, maar die Tim den Besten absoluut niet. Verschrikkelijk figuur. Natuurlijk is Nadia Moussaid wel een talent. Mochten de geruchten waar zijn dan is Nadia de aangewezen dame om een paar maanden het late tijdstip in te gaan nemen. Maar Tim Hofman absoluut niet, die is te ingenomen en heeft een te duidelijke mening over bepaalde zaken. Laat deze twee Tim’s maar gewoon bij BNN hun tijd verkwisten.

 34. Karen

  Dus het meisje dat nl volledig voor paal heeft gezet met dr ‘songfestival presentatie’ die ook nog eens het lef had Madonna te dissen(waar ze nog niet bij in de schaduw mag komen staan) wordt nu zelf compleet gedist. Goeie Katie.

 35. mart

  Emma in de kop van het artikel en Eus achteraan? Eus is een serieuze vervanger van pauw en Jinek. Wortelboer kan niet in die schaduw staan.

 36. Lieke van Lexmond Lover

  Kijk die foto, mmmm ik vind haar heerlijk, zou wel keer een ondeugende shoot willen doen met haar

 37. Paolo

  (gematigd)NPO kijker en aanhanger weet ik een ding zeker: Zo Wortelboer door de voordeur naar binnen komt ( zal ze ook weer verdwijnen) ga ik door de andere uitgang naar buiten. Hard schreeuwen en rennen zoals het mens zelf bij het ESF. Dus dit wil de NPO? Verjongen? Krampachtig kijkers, (lees: jonge kijkers) vast proberen te houden en weg van de óude’ gezichten.?
  Ik denk dat de NPO vaak in overleg is welke koers nu en over tien jaar te varen. Dit is in ieder geval een foute afslag, een domme zet. De grote groep intelligente, hoog opgeleide Nederlanders zal naast RTL en SBS ook de NPO ‘links’laten liggen en kiest een of twee streamingsdiensten.
  Je zou de NPO uit je pakket moeten kunnen schrappen als dit de nieuwe koers wordt.
  Wortelboer, zero points.

 38. Peter Plas

  Dit egocentrisch patatgeneratie Wortelmeisje pakte haar moment en walste over Duncan heen en had het alleen over zichzelf: Dat vergeven we naar nooit.

 39. achtmet

  Dit hysterische geval een ster ? Ja hoor een vallende ster ! Net zon schreeuwerd als die Kruidvat trut

 40. Rob

  Emma Wortelboer? Hahaha Ze heeft waarschijnlijk ook okselhaar. Vies meisje om te zien. En Tim (Save The World) Hofman? Alsjeblieft, zeg.

 41. Krezus Jistus

  Nadia & Eus lijkt mij wel een format. Die slaan bruggen en zijn leuk om naar te luisteren en te kijken. Graag gedaan, Gert-Jan!

 42. White Angel.

  Nou dat kunnen ze bij de NPO wel vergeten, dat ze bij het eurovisie songfestival zo ach-terlijk stond te doen zegt wel genoeg.

 43. horlogeman

  Is dat die debiel die Nederland volkomen voor schut zette met haar psychiatrisch gestoorde gedrag ? Een talent ? Er is iets heel erg grondig mis met HP/DeTijd als ze dat denken.

 44. Ge Leen

  Ze doet alles om aandacht te genereren. Inhoud is voor haar niet belangrijk. Als ze maar met haar snufferd op tv komt is haar motto.

 45. Japio

  Emma Wortelboer doet het inderdaad leuk op tv. Tim ten Besten ook. Leuk programma heeft die man !

 46. Japio

  Ik wil het lijstje talenten dat hier gepubliceerd staat, aanvullen met Roos Mogré (1-vandaag) en Welmoed Sijtsma (Goedemorgen, Nederland). En niet te vergeten: Margriet van der Linden (M), dat voor mij het grootste presentatie-talent van de laatste tien jaar is.

 47. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Emma Wortelboer is een uitstekende keuze volgens ins.
  ze is verfrissend, ze spreekt duidelijke taal, ze zit niet om een woordje verlegen en beweegt zich heel natuurlijk tussen de burelen.
  Emma Wortelboer heeft onze steun. En laat de rest maar kletsen.
  De provincie heeft nog nooit bepaald wat een succes werd.

 48. Eikenprocessierups

  @PvdPetteflet

  Emma Wortelboer beweegt zich heel natuurlijk tussen de andere psychiatrische patienten. Als ze zo verfrissend is kan ze beter in het toilet gaan hangen.

 49. j

  Nou dan zijn we verloren, als die Enge randdebiel Wortelboer een talent genoemd wordt, is het afgelopen. HP/de Tijd? Altijd al gedacht dat daar idioten in de redactie zaten.

 50. pennetje

  Je vraagt je toch af wie er dan in de redactie zitten bij zo’n tijdschrift. Allemaal homo’s soms? Als je dit zielige misbakseltje zonder capaciteiten een talent noemt zou dat wel eens diepe vrouwenhaat kunnen zijn. De echt getalenteerde vrouwen hoef je dan niet te beschrijven, die worden weggedrukt door deze zwakbegaafde vrouwen die toch niets kunnen. Handig, als je homo bent.

 51. Eikenprocessierups

  Ik vind haar te ranzig voor mijn eigen toilet.

 52. Ben

  Hoe de volgende ordinaire pijpslet de noordkoreaanse piraten omroep gaat “redden”. Zij is zo ongelooflijk dom. Echt nog erger dan G. uit t Gooi. Zegt genoeg. Histerische idioot!

 53. Fons

  Als de aanbevelingen van HP De Tijd worden uitgevoerd, is het einde publieke omroepen.
  Emma Wortelboer is een hysterisch, zichzelf de hemel inprijzend, uitermate ongeschikt figuur om iets in televisieland te betekenen.
  Ze maakt zichzelf volstrekt belachelijk, maar denkt dat ze het songfestival te kunnen presenteren. No way !!

 54. sukkel

  Beter dan die hysterische Jinek met dr Clintonaanbidding

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.