Tooske terug op tv als kandidaat Dancing with the Stars

Tooske Ragas begon haar tv-carrière voortvarend als presentatrice van de eerste twee seizoenen van kijkcijferkanon Idols én de Duitse versie van de talentenjacht, maar toen ze overstapte naar de AVRO en later SBS 6 ging het bergafwaarts. Ze presenteerde voor die zenders shows als Het Beste Idee van Nederland, De Nieuwe Uri Geller, Wie Ben Ik? en Popstars, maar echt grote hits waren het niet. Ze verdween in 2013 van de buis en sindsdien heeft ze geen televisiethuis meer.

Nadat ze in januari 2018 nog samen met haar gezin was als kandidaat in de RTL 4-show Groeten uit 19xx – er keken meer dan 1 miljoen mensen – probeert ze zichzelf nu terug in de schijnwerpers te brengen door mee te doen aan Dancing with the Stars.

De dansshow keert na tien jaar terug op de buis en Ragas is een van de kandidaten. De presentatrice zal er op hopen dat ze op deze manier weer een plekje weet te veroveren in Hilversum.

De andere kandidaten die meedoen aan de nieuwe Dancing with the Stars zijn Bibian Mentel, Heleen van Royen, Anouk Hoogendijk, Samantha Steenwijk, Berget Lewis, Barrie Stevens, Gijs Staverman, Keizer, Rutger Vink en Jamie Trenité.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen