Johan Derksen slacht Rob Goossens af

Johan Derksen heeft geen hoge pet op van Rob Goossens, de mediajournalist van De Telegraaf en 6 Inside. Hij vindt zijn stukjes heel erg slecht. Dat heeft de voetbalkenner en mediavolger maandagavond gezegd in Veronica Inside. Derksen was snoeihard over Goossens en zijn journalistieke werk. “Die mediajongen, Goossens heet-ie, die kan er geen ene klote van. Die stukjes van hem, er zit geen kop of staart aan, het is do-re-mi-fa-sol-alweer-een-blaadje-vol. Er staat niks.”

Hij vindt Angela de Jong veel beter. “Dat meisje van het AD schrijft dingen en dat zijn stukjes met kloten, maar die Goossen die imiteert haar min of meer, maar het is niks. Het is niet hard, het is niet venijnig, het is niks, het hoort helemaal niet bij De Telegraaf. Die moeten een pisserige, azijnzeikerige columnist op die tv-wereld hebben.”

Wilfred Genee: “Ho ho. Ik heb morgen een interview met Rob over de Champions League op woensdag.”

Derksen: “Doe hem de hartelijke groeten. Ik ken die jongen helemaal niet, maar ik vind zijn stukjes helemaal niks.”

Genee: “Hij zou wat leuks gaan schrijven woensdag over de Champions League op radio en tv, maar…”

Derksen: “Dat lukt hem niet. Hij heeft nog nooit wat leuks geschreven, waarom zou hij dat woensdag wel doen dan? Hij doet het geforceerd, het is niet echt. Het heeft niet het juiste toontje.”

Goossens is een collega van Derksen. Ze werken allebei voor Talpa Network. “Dat interesseert me niet.”

Gelukkig heeft Goossens een gezond incasseringsvermogen. Hij laat weten er wel om te kunnen lachen. “Wat moet je anders he 😅 Johan is een topper“, twittert hij. “Godsakker. Heel mijn geloofwaardigheid door de plee!

Het is maar goed dat ik de passage uit mijn contract heb laten halen waardoor Talpa een schadevergoeding van 10k moest betalen als het mijn goede naam zou aantasten 😅

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen