Cornald Maas: ‘Linda de Mol niet op Songfestival’

Cornald Maas acht de kans niet groot dat Linda de Mol het Eurovisie Songfestival gaat presenteren als we het muziekfestival volgend jaar moeten organiseren. Dat heeft hij maandagavond gezegd in Pauw. Onze act Duncan Laurence doet het erg goed bij de bookmakers, dus her en der wordt er al rekening gehouden met een Songfestival-editie in Nederland. De NOS, NPO en AvroTros zouden een jaar hebben om dat te organiseren en dat is ook nodig voor zo’n grote show.

Eén van de belangrijkste vragen is: wie gaat het Songfestival presenteren? Als het typisch AvroTros wordt, dan zal het wel Frits Sissing worden, merkte Jeroen Pauw op. Daar leek Maas echter niet zo enthousiast over. “Ik weet het niet.”

Zelf ziet hij een ander presentatietrio voor zich. “Je kunt ook denken aan een combinatie van Jan Smit, Annechien Steenhuizen en Ilse DeLange, om maar eens wat te noemen.”

En Linda de Mol dan? “Dat is commercieel, dat wordt weer lastig. Of de publieke omroep dat doet betwijfel ik, want de commerciële omroepen zijn niet aangesloten bij de European Broadcasting Union, dus dan is de kans weer minder groot.”

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen