Jan de Hoop (64) nu ook op Instagram

Jan de Hoop gaat de etentjes met zijn man en hun luxevakanties nu ook tentoonspreiden op Instagram. Hij heeft een account geopend, zodat hij daar al zijn leuke foto’s kwijt kan. Dat meldt de 64-jarige nieuwslezer op Twitter. De Hoop liet zijn fans tot nu toe alleen via Twitter meekijken in zijn leven. Daar maakt hij zich regelmatig schuldig aan dikdoenerij. Als hij op vakantie is prijkt op de achtergrond toevallig steeds net de naam van het luxehotel waar hij en zijn man verblijven.

Dat continue gepoch past natuurlijk veel beter bij Instagram en daarom geeft hij daar nu ook acte de présence. Tot nu toe heeft hij drie foto’s gedeeld: één in een oranje, één in een rode en één in een blauwe trui.

Het is niet bekend of De Hoop ook op Instagram quizjes gaat spelen met zijn volgers. Steeds als hij en zijn man ergens lopen of gaan eten, dan roept hij zijn Twitter-publiek namelijk op om mee te raden waar ze nu toch weer zijn. Leuk!

Zo gingen ze vorige week uit eten in Brabant. Daar plaatst hij dan een foto van met de tekst: “We zijn in Uden naar waar?

Iedereen raadt dan mee. “Sirtaki?“, roept de één. En de ander: “Van der Valk?

Uiteindelijk gaf één iemand het goede antwoord: “Boeit ons dat?

Lees ook: Jan de Hoop wil Tim Douwsma zien in Willemstad (28 maart)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen