Jan de Hoop (64) nu ook op Instagram

Geplaatst op Wed 01 May 2019 om 13:40

Jan de Hoop gaat de etentjes met zijn man en hun luxevakanties nu ook tentoonspreiden op Instagram. Hij heeft een account geopend, zodat hij daar al zijn leuke foto’s kwijt kan. Dat meldt de 64-jarige nieuwslezer op Twitter. De Hoop liet zijn fans tot nu toe alleen via Twitter meekijken in zijn leven. Daar maakt hij zich regelmatig schuldig aan dikdoenerij. Als hij op vakantie is prijkt op de achtergrond toevallig steeds net de naam van het luxehotel waar hij en zijn man verblijven.

Dat continue gepoch past natuurlijk veel beter bij Instagram en daarom geeft hij daar nu ook acte de présence. Tot nu toe heeft hij drie foto’s gedeeld: één in een oranje, één in een rode en één in een blauwe trui.

Het is niet bekend of De Hoop ook op Instagram quizjes gaat spelen met zijn volgers. Steeds als hij en zijn man ergens lopen of gaan eten, dan roept hij zijn Twitter-publiek namelijk op om mee te raden waar ze nu toch weer zijn. Leuk!

Zo gingen ze vorige week uit eten in Brabant. Daar plaatst hij dan een foto van met de tekst: “We zijn in Uden naar waar?

Iedereen raadt dan mee. “Sirtaki?“, roept de één. En de ander: “Van der Valk?

Uiteindelijk gaf één iemand het goede antwoord: “Boeit ons dat?

Lees ook: Jan de Hoop wil Tim Douwsma zien in Willemstad (28 maart)

Foto: RTL
10 Reacties op “Jan de Hoop (64) nu ook op Instagram”


 1. Remi

  “Jan de Hoop nu ook op Instagram …”
  Ik denk dat we Jan moeten waarschuwen … Insta is verslavend ;)

  We willen niet beleven dat Jan opeens geen tijd meer heeft voor zijn man,
  omdat hij voortdúrend de hele dag op Instagram zit.

 2. RaymondVL

  Jan de Hoop, altijd +1! Geweldige vent!

 3. b

  Ach gut de jaloerse broodschrijver van MC is weer terug van vakantie . Leuk dat hij Jan de Hoop ook volgt op twitter en nu ook instagram.

 4. ★★Onbekend💥💥

  64 jaar dan mag het vast wel.

 5. Roxanne

  Ach ja en alles voor de sponsor en dus de centen. Dat krijg je als je contract afloopt en hij met zijn bekendheid gaat lopen leuren. Wat een triest figuur en het interesseert niemand.

 6. Simon

  Jan maakt ook Youtube filmpjes (“de vlog is erbij”) onder de titel “Hoop Gedoe” waarin hij een taart bakt of op vakantie gaat.

 7. Klaasje v

  Ik vond Jan altijd wel sympathiek bij het nieuws. Maar zie zijn twitterberichten regelmatig voorbijkomen en dan denk ik ook weleens: moet dat nou allemaal. Het is alleen maar vakantie, uit eten, zijn huis, zijn uitzicht etc. Vind het soms beetje gênant overkomen voor iemand die het nieuws presenteert en dus ook weet dat niet iedereen het zo goed heeft.
  En nee…ben niet jaloers.

 8. dennis

  Jan is van de RTL club, dan moet je wel kapsones hebben.

 9. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Die gepaste bescheidenheid sierde hem nu juist.
  We hopen dat het hierbij blijft.
  Jan de Hoop, nóg zo’n icoon uit de vaderlandse geschiedenis.

 10. Ranonkel12

  @Klaasje V : ik ben het helemaal met je eens. jammer dat zijn bescheidenheid naar de achtergrond is gedrukt voor zijn ego op dit gebied.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.