Jan de Hoop wil Tim Douwsma zien in Willemstad

Geplaatst op do 28 mrt 2019 om 13:30

Albert Verlinde en Wendy van Dijk waren er vorige week en Jan de Hoop zit er deze week: op Curaçao. Net als altijd laat hij zijn volgers weer uitgebreid weten waar hij en zijn man allemaal dineren en in welk duur hotel ze slapen, maar kennelijk zijn de heren ondanks alle luxe ook wel in voor een verzetje. De RTL-nieuwslezer heeft via Instagram kennelijk ontdekt dat tv-collega Tim Douwsma ook op het eiland zit en probeert via Twitter de aandacht te trekken. “Ook op Curaçao?“, vraagt hij hem.

Jaa heeerlijk!“, luidt het antwoord van de Avrotros-presentator.

Daarop probeert De Hoop hem te verleiden door de naam van zijn luxehotel te noemen. “Wij ook! In Willemstad. Renaissence Hotel“, probeert hij.

Helaas voor De Hoop blijft het sindsdien stil vanuit de kant van Douwsma. En kennelijk wordt hij ook nog genegeerd door Bol.com. “Is daar iemand?“, twittert hij aan de klantenservice.

Al met al lijkt het erop dat het warme weer wat doet met De Hoop. Zo dwaalden zijn gedachten gisteren ook af bij een artikel op NU.nl over een man die is opgepakt met 33.000 euro in zijn onderbroek. “Een goed gevulde broek!“, zwijmelt de nieuwslezer.

Voorlopig blijft De Hoop nog even lekker in de zon zitten. “We doen ons best. Het valt niet mee in de zon met 30 graden en een koel drankje in de buurt. Het is een zwaar leven. Maar iemand moet het doen 😎.

De Hoop vindt het altijd prettig om iedereen te laten weten in wat voor luxe hij leeft. In de kerstvakantie was hij in Bangkok en deelde hij ook vele vakantiefoto’s. Toevallig prijkten op de achtergrond steeds net de namen van de peperdure hotels waar hij verbleef.

Update 14.35 uur: Jan de Hoop meldt zojuist dat er nog een bekende Nederlander in zijn hotel zit. “Grappig! Dokter Wilco Peul van de RTL serie Topdokters zit hier bij ons in het hotel. Aardige man!

De Hoop op vakantie:

Douwsma op vakantie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heel heel heeeel Dankbaar 😍🙏🏻 #grateful #love #travel #curacao #dushi

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Foto: RTL
13 Reacties op “Jan de Hoop wil Tim Douwsma zien in Willemstad”


 1. Remi

  Jan is een héld … Neerland’s meest favoriete nieuwlezer !

 2. Roxanne

  Ach ja ook allemaal gesponsord natuurlijk ….

 3. Tamara

  eh Remi

  Jan zit bij de concurrent…..

 4. Curryworst

  Jim Douwsma… ik moest even googlen wat zijn cv is.
  Deze zin zegt voldoende: “De nieuwe single Bij jou van Douwsma was de hele maand december te horen in een reclamespot voor satésaus”

 5. Sander

  Zo sneu. Is zijn vliegtuig niet over een natuurgebied gevlogen?

 6. Donald Dumb

  Wie in godesnaam is Tim Douwsma?

 7. CreaBea

  Curryworst : Ja zijn we toch trots op + vote spreker van Songfestival + hitje gehad met muziek., leuke gozer dat.

 8. Jamai

  Sowieso leuk om met Jan en Tim, met zijn drieën op vakantie te gaan. Of naar de sauna, hahaha.

 9. L.

  Volgens mij zit er verder niets achter. Denk dat hij niet gesponsord wordt, hij vindt het gewoon leuk om te delen. Geen probleem toch, lekker genieten Jan!

 10. Mark

  Zowel Jan als Albert houden wel van een goed gevulde onderbroek, die spreken dus stiekem af met jong blaadje Tin voor triootje tussen de palmen.

 11. CreaBea

  Remi : Jan is net als Vader Abraham en François Boulangé = bakker.

 12. Jasper

  Die zitten gewoon in de kelder van dat hotel.

 13. Edwin

  Aardige kerel die Jan, gewoon lekker genieten van het leven. Daar werk je voor!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.