Veronica-journalist bijna dood tijdens interview Bridget

Bridget Maasland heeft een interviewer van Veronica Magazine gered van de dood. Hij nam tijdens hun vraaggesprek een slokje water, verslikte zich en bleef er bijna in. Dat is deze week te lezen in het tv-tijdschrift. Halverwege het gesprek nam het interview van de Veronica-journalist met Maasland een bizarre wending. “Bridget veert overeind, duwt haar stoel naar achteren, loopt snel om de tafel heen, gaat achter de interviewer staan en beukt hem een paar keer stevig op de rug.

Het was echt verschrikkelijk, aldus journalist Thom Arisman. “De interviewer – bovengetekende – is Bridget daar eeuwig dankbaar voor, want even dacht hij dat hij het loodje zou leggen.”

Wat gebeurde er precies? “Hij had een slokje van zijn water genomen, maar dat viel niet lekker, met als gevolg dat hij er zowat in bleef. Gelukkig was daar reddende engel Bridget, die geen seconde twijfelde en ervoor zorgde dat de interviewer weer kon ademhalen.”

Het is typisch Bridget, aldus Arisman. “Niet lullen, maar poetsen. Of in dit geval: niet twijfelen, maar handelen. Slaan dus. En als het had gemoeten, had ze de Heimlich- greep uitgevoerd, want die kan ze ook.”

Yep, bij Bridget ben je in veilige handen“, verzucht hij.

Foto: Veronica Magazine

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen