Bridget bijna dood tijdens opnames Dance Dance Dance

Bridget Maasland had vorig jaar een serieuze zelfmoordneiging tijdens de opnames van Dance Dance Dance. Dat zegt de RTL 4-presentatrice in Veronica Magazine. Maasland ging tijdens de opnames door een diep dal. “Helaas werd ik tijdens de opnames ziek, heel ziek zelfs, en ben ik aan de Prednison gegaan. Het gevolg was dat ik haast letterlijk van het dak wilde springen, zo depressief werd ik ervan. En toen ging ook nog eens mijn relatie uit“, aldus de RTL Boulevard-ster.

Het was een kantelpunt in haar leven. “Op dat moment besloot ik: zo, nu is het klaar. Ik maakte de balans op, wilde weten waar ik stond in mijn leven. Maar vooral: wat wilde ik nu eigenlijk?

Maasland wilde verandering. “Maar dat moest ik wel zelf doen. Ik moest zelf die knop omzetten. Ik ben toen verhuisd en ik ben weer gaan studeren, want dat wilde ik al heel lang doen. En toen kwamen er ook weer nieuwe programma’s. 2018 was geen leuk jaar, wel een belangrijk jaar.

Ze studeert Fictie en Regie aan de Amsterdamse Filmschool. “Eén dag in de week ga ik naar school. De droom van films maken is nooit verdwenen. Toen ik vorig jaar die life changing experience meemaakte, want zo voelde het echt, wist ik: dit is het moment.

En ik wist natuurlijk ook: ik ben 44. Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen