Eva Jinek op de foto met PVV-Kamerlid

NPO 1-ster Eva Jinek is vrijdagavond na de uitzending van haar talkshow op de foto gegaan met PVV-Kamerlid Harm Beertema, die in haar programma te gast was. Dat is te zien op Twitter. Lange tijd liep de PVV met een grote boog om ‘linkse’ talkshows als Jinek heen, maar ze blijkt nu toch wel mee te vallen. Beertema is dus zelfs met haar op de foto gegaan. “Voor een PVV’er viel het hartstikke mee. Wat heet: het was superleuke avond. #vakvrouw“, schrijft het Kamerlid bij de vrolijke foto.

Beertema zat aan tafel om te praten over het meldpunt ‘indoctrinatie in het onderwijs’ en werd daarbij hysterisch benaderd door medegast Herman Pleij. Hij onderbrak Beertema, lachte hem uit en hoonde hem weg.

PVV-collega Martin Bosma verbaast zich erover. “Wat is dat toch met linkse mensen? Dat ze overal doorheen schreeuwen. Omdat ze zich realiseren dat hun tijd voorbij is? Omdat ze weten dat ze onzin vertellen en zich dus moeten overschreeuwen?

Daarbij plaatst Bosma foto’s van Pleij, EenVandaag-presentatrice Jojanneke van den Berge en Freek de Jonge. Van den Berge stelde zich onlangs vrij hysterisch op tijdens een interview met Geert Wilders.

Het item in Jinek kunt u hier terugzien. Jinek en Beertema:

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen