Renate Gerschtanowitz neemt ontslag bij SBS 6

Renate Gerschtanowitz stopt als een van de presentatoren van het programma Shownieuws op SBS 6. Ze is toe aan de welbekende nieuwe uitdaging. Dat heeft de presentatrice laten weten op Instagram. Gerschtanowitz heeft nieuwe energie nodig en die is niet meer te vinden op de late avond van SBS 6. “Na ruim zes jaar heb ik besloten om te stoppen bij Shownieuws. Ik wil mijn tijd en energie ergens anders in gaan steken. Wat dat precies wordt ga ik de komende tijd eens rustig uitzoeken.”

De presentatrice ziet de toekomst zonnig tegemoet. “Soms is het best lekker om alles eens even flink door elkaar te gooien om weer tot nieuwe dingen te komen.”

Ze verheugt zich op de komende weken. “Ik heb nog een paar shows in april dus we doen een soft afscheid in etappes 😜 #zoblijdatdezonschijnt #happymonday #endoor #eenshowof500 #GEEN1APRILGRAP!!!!!

In een e-mail aan collega’s vertelt Gerschtanowitz dat ze vorige week woensdag haar ontslag heeft ingediend. “Ja jongens… Dit keer ‘zo’n e-mail’ van mij. Na een paar hele mooie jaren waarin ik met veel plezier heb mogen werken met veel van jullie is het moment van afscheid aangebroken.

Ze vervolgt: “Afgelopen woensdag heb ik mijn ontslag ingediend. Ik snap dat dit misschien als een donderslag bij heldere hemel komt voor sommige maar geloof mij, het is een weloverwogen besluit.

Er is geen sprake van ruzie, benadrukt ze. “Ik zal Shownieuws altijd een warm hart toedragen en mijn dierbare collega’s met wie ik de afgelopen 6 jaar, meerdere versies, van dit programma heb gemaakt een nog veel warmer hart!

Jullie hebben er op veel momenten voor gezorgd dat ik naar de studio bleef rijden en plezier had. Ik wens jullie stuk voor stuk het allerbeste en zal jullie de komende weken ook vast nog wel zien maar 17 april is dus mijn laatste.

Haar echtgenoot Winston Gerschtanowitz staat nog een paar maanden onder contract bij SBS 6. Er gaat een hardnekkig gerucht dat hij terugkeert naar RTL Boulevard.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen