DanceSing-winnares: ‘Nu wil ik op wereldtournee’

Talpa gaat op een meedogenloze wijze om met zijn talentenjachtkandidaten. De producent belooft de dame die gisteren de mislukte tv-show DanceSing won, ene Sherefa, gouden bergen. “We hebben er een superster bij“, meent jurylid Trijntje Oosterhuis, en producer RedOne, die dik betaald heeft gekregen om een liedje te maken met de winnares, zegt: “Sherefa is een superster in wording.” En dat terwijl iedereen bij Talpa ook wel weet dat elke talentenjachtwinnaar verwordt tot een feitje op Wikipedia.

Het vervelende voor Sherefa is dat zij door al die superlatieven nu zelf ook gelooft dat ze de wereld gaat veroveren. “Ik wil wereldtours en alles erop en eraan“, zei ze gisteren in Shownieuws. “Ik denk dat ik wel het totaalpakketje heb, als ik het zo mag zeggen.

Sherefa is erg blij met de winst. “Pfoe, echt geweldig. Deze show is echt op mijn lijf geschreven. Het was alles wat ik maar wenste. Meer dan ik had gedacht.

Haar plaatje met RedOne heeft ze al opgenomen. “Ik mocht naar Miami vliegen, ik mocht daar een hele zieke studio in en samen aan het nummer werken. We hebben alles samen opgenomen en het wordt echt geweldig.”

De single komt op 8 maart uit. “Het is een mix van old school en pop van nu. Het is een beetje Bruno Mars-achtig, maar ook met Janet Jackson-elementen erin. Het past echt wel bij mij.”

Ze treedt graag in de voetsporen van Janet Jackson. “Ik heb echt heel veel voorbeelden en ik neem inspiratie van allemaal, maar Janet Jackson is er wel een van ja.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen