DanceSing-winnares: ‘Nu wil ik op wereldtournee’

Geplaatst op vr 01 mrt 2019 om 9:00

Talpa gaat op een meedogenloze wijze om met zijn talentenjachtkandidaten. De producent belooft de dame die gisteren de mislukte tv-show DanceSing won, ene Sherefa, gouden bergen. “We hebben er een superster bij“, meent jurylid Trijntje Oosterhuis, en producer RedOne, die dik betaald heeft gekregen om een liedje te maken met de winnares, zegt: “Sherefa is een superster in wording.” En dat terwijl iedereen bij Talpa ook wel weet dat elke talentenjachtwinnaar verwordt tot een feitje op Wikipedia.

Het vervelende voor Sherefa is dat zij door al die superlatieven nu zelf ook gelooft dat ze de wereld gaat veroveren. “Ik wil wereldtours en alles erop en eraan“, zei ze gisteren in Shownieuws. “Ik denk dat ik wel het totaalpakketje heb, als ik het zo mag zeggen.

Sherefa is erg blij met de winst. “Pfoe, echt geweldig. Deze show is echt op mijn lijf geschreven. Het was alles wat ik maar wenste. Meer dan ik had gedacht.

Haar plaatje met RedOne heeft ze al opgenomen. “Ik mocht naar Miami vliegen, ik mocht daar een hele zieke studio in en samen aan het nummer werken. We hebben alles samen opgenomen en het wordt echt geweldig.”

De single komt op 8 maart uit. “Het is een mix van old school en pop van nu. Het is een beetje Bruno Mars-achtig, maar ook met Janet Jackson-elementen erin. Het past echt wel bij mij.”

Ze treedt graag in de voetsporen van Janet Jackson. “Ik heb echt heel veel voorbeelden en ik neem inspiratie van allemaal, maar Janet Jackson is er wel een van ja.”

Foto: SBS
35 Reacties op “DanceSing-winnares: ‘Nu wil ik op wereldtournee’”


 1. Alfred

  Sharifa? Waarom zie ik op de screenshot boven het artikel over de kijkcijfers dan in koeienletters “Sherefa” staan?

 2. Anita

  Die zien we nooit meer te-rug!

 3. Sven L.

  Ok.. daar ging de koffie weer haha

 4. Anoniem

  Het is gewoon zooo geestig dat je niet eens meer door hebt hoe gênant dit allemaal is.

 5. Lilly

  De manier van formuleren van de artikels hier kan ik wel om lachen in positieve zin.

 6. NPO kijker

  Wat is er mis mee om te zeggen: “We hebben er een superster bij“, meent jurylid Trijntje Oosterhuis.

  MC noemt iedereen ster.

 7. Anoniem

  Een SBS-fanboi die zichzelf NPO-kijker noemt. Bizar.

 8. Deadly Viper

  Een slechtbeken talentenjacht winnen en dan al sterallures. Grietje je bent een one day fly. Over een jaar kent niemand je meer.

  En wat is een redone?

 9. LLH

  Genoten van deze talentenjacht. Ik was eigenlijk al een tijd talentenjacht-moe, maar DanceSing was erg vermakelijk. Op zo’n niveau dansen en zingen tegelijk is niet niks en kunnen eigenlijk maar weinig artiesten. Leuk om dat nu zo te zien in zo’n programma. Je staat er onvoldoende bij stil als je Beyoncé zo’n half-time show ziet doen dat het heel zwaar is. Volgend jaar kijk ik weer! Trijntje is de jury is trouwens echt een aanwinst! Heel leuk.

 10. John de Flop

  LLH, in geval van DanceSing is er geen ‘volgend jaar’.

 11. Nope

  hahaha wereldtournee een van de 380 gemeenten van Nederland zal ze bedoelen.

 12. Ron

  De Talpa trollen zijn weer aanwezig zo te lezen…

 13. Dorus

  Wat is een zieke studio???

 14. Donald Dumb

  Achach weer een nieuw ‘talent’
  Nu al vol van zichzelf.
  Naief typje lijkt me. Gelooft alle praatjes…
  Over een maand is ze weer gewoon aan het werk…

 15. Insider

  Wie? Echt een dom programma, johns magic is gone

 16. Godefroy France

  Die schele Oosterhuis vindt alles en iedereen nieuw talent, normaal, dit derde rangs songfestival/lady of soulmormel komt zelfs in talentloos nederland niet aan de bak!

  Derde rangs keurt zesde rangs,,,,, deze voelt zich meteen toptalent en natuurlijk BNNer,,,,,,,,,, komen we dus nooit meer vanaf !

 17. JandeHond

  Over een week weer achter de kassa van de Kruidvat.

 18. Guttegut

  Een zieke studio. Was de vogelgriep uitgebroken of zo??

 19. erikje

  Zure Zure mensen hier! Ga wat doen met je leven ipv zo makkelijk alles af te zeiken. Dit was gewoon een super kwalitatieve en goed geproduceerde finale. Ik keek echt serieus mijn ogen uit naar de optredens en vond het gewoon heel vermakelijk. Sherife was erg goed en Redone is één van de topproducers van de wereld. Waarom is iedereen dan zo negatief in dit land.

  Ben benieuwd naar de single.

 20. LOVERBOY

  ZO NU HEEL SNEL TERUG NAAR JE WERK KUNNEN WE ECHT GELD GAAN VERDIENEN IPV VAN DEZE ONZIN SHEREFA!

 21. Dikke Arie

  Gaat ze ook op het Kwakoe festival staan?

 22. Mike

  Bij lekker dromen meid.

 23. Donald Dumb

  Dikke Arie.

  Ze zal nergens komen te staan denk ik zo.
  Hoogstens een braderie her en der.
  Ze is iemand uit een geflopte show dus ook niet echt bekend…

 24. Donald Dumb

  Erikje. En jij denkt werkelijk dat ze gaat doorbreken of een hit gaat scoren?
  Ach jochie toch…

 25. Rosemarijn

  ik word zo langzamerhand strontziek van al die mierenneukers en depressieve gasten die zo nodig over alles en iedereen wat moeten zeggen. Mensen ga toch iets nuttigs doen met je leven. Het enige wat jullie kunnen is 24 uur per dag bezig zijn met afzeiken. Blijkbaar is dit voor jullie het enige wat voldoening geeft aan jullie zielig bestaan.
  Dance Sing was een geweldig programma.Ik heb van elke uitzending genoten. Ik verheug mij op het volgende seizoen.
  Ik verheug mij net als mijn voorganger op haar nieuwe single.

 26. Coca Cola

  Niemand weet hier wie RedOne is, allemaal oudjes dus hahaha. Geloof mij nou, als j=hij met jou aan de slag gaat voor album én video’s dan heb je écht wel de kans om het te maken internationaal.

  We zullen zien hoe het afloopt.

 27. Vinn

  Eerlijk is eerlijk, dit was wel de vetste talentenjacht ooit en Sherefa heeft alles in huis om een ster te worden. Helaas keek bijna niemand naar deze show maar mischien werkt dat juist wel in haar voordeel als haar single een knaller is. Hopelijk heeft RedOne zijn best gedaan en had het ook een single van JLo kunnen zijn.

 28. Johnny👀

  Ben moe van talentenjachten & Gordon & die trIEn & de rest van die jokers.

 29. Remco

  tot ziens bij de kassa van de action of wibra want daarzijn ook WERELDSTERREN nodig

 30. Maggoos

  @erikje @Rozemarijn. Helemaal mee eens met jullie. Degenen met zuur commentaar hebben geen seconde naar dit programma gekeken of met vooroordeel. Dancesing is van alle talentenshows de meest qualitatieve en serieuze. Het verdient veel meer dan wat men over het programma zegt. De beelden, dans en zang waren gewoon op topniveau. Zuur Nederland is weer eens niet klaar voor iets nieuws. Iets met ‘alles over een kam scheren’. Het is zeker de moeite waard om de finale concertjes van Sharefa en Paul te zien. Ik hoop dat de single en video van Sharefa ons omver blaast en dat de mensen terugkomen op hun negatieve reacties.

 31. Wo!t€r

  Meid, als je ster straks rijzende is, vergeet je dan niet waar je vandaan komt? Lol

 32. Maggoos

  Oja, probeer zelf eens te zingen en te dansen. Wat je nu vaak bij de Voice ziet is dat de zangeressen/zangers steeds van die poep/scheetachtige bouncing bewegingen maken. Niet doen!!! En kijk dan nog eens naar Dancesing met open vrije visie. Je ziet dan dat het een wereld van verschil is. Hoop dat Dancesing een tweede seizoen krijgt en dat iedereen er eerlijker naar gaat kijken.

 33. Marianne

  In deze industrie beloven ze je gouden bergen, maar de grootste talenten eindigen in de goot. Kijk maar naar George Michael en Whitney Houston. Ga die weg niet in lieverd.

 34. COSA NOSTRA

  Wat een slap gelul zeg!!!! Al die nep idooltjes met die grote bek

 35. COSA NOSTRA

  OP WERELDTOERNEE IN MADURODAM ZOU JE BEDOELEN!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.