Gordon boos op recensenten met kritiek op DanceSing

Het is bijna onvoorstelbaar als je naar Gordon kijkt, maar een dikke huid heeft de tv-ster in elk geval niet. Hij zit weer eens in de verongelijkte modus en haalt ditmaal uit naar de recensenten die kritiek hebben geuit op DanceSing. Dat is te lezen op Facebook. DanceSing was natuurlijk een waar dertien-in-een-dozijn-gedrocht, dus dan is het logisch dat je een hoop kritiek over je heen krijgt. Helemaal als je van tevoren wekenlang hebt lopen roepen dat dit de nieuwe The Voice zou gaan worden.

Gordon pikt al die kritiek niet. “Een dikke onvoldoende voor de tv-resencenten (Gordon bedoelt tv-recensenten, red.) die DanceSing geen goed programma vonden. Ga je diep schamen met ezelsoren in de hoek!

De entertainer vindt dat zijn baas John de Mol het allemaal hartstikke goed heeft bedacht. “Trots op John de Mol die dit toch maar weer doet, dikke pluim voor techniek en regie! Genoten van mijn collega’s en de onwaarschijnlijke talenten die elke andere talentenjacht vanavond ver achter zich hebben gelaten!

Die lage kijkcijfers begrijpt Gordon niet. “Dit programma verdiende zoveel meer kijkers! Echt zo genoten van de opnames!

Gordon had het eerder dit jaar aan de stok met tv-recensent Angela de Jong van het AD, omdat zij hem ‘over the hill’ noemde. Een tv-confrontatie met AD-Angela zegde Gordon op het allerlaatste moment af. Hij durfde niet.

Lees ook:  DanceSing-winnares: ‘Nu wil ik op wereldtournee’ (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen