Art Rooijakkers vond leegloop bij RTL 4 beetje gek

Art Rooijakkers vond het een vreemde gewaarwording dat er vlak na zijn komst naar RTL 4 opeens een leegloop ontstond bij de zender. Dat geeft hij aan in de Mikro Gids. Rooijakkers was nog maar net in huis gehaald of de ene na de andere ster stapte over naar SBS 6. Zo vertrokken onder meer Linda de Mol en Wendy van Dijk, die de afgelopen jaren dé grote sterren van RTL 4 waren. Daar keek de oud-NPO-presentator wel even van op. “Ik was net binnen en toen ging iedereen weg.

De presentator grapt dat hij even dacht dat het aan hem lag. “Ik dacht: zit er iets tussen mijn tanden of moet ik nieuwe deo kopen? Maar ik heb er geen last van. Ik ben bezig met de programma’s die we bij mijn overstap hebben afgesproken, dus ik ben tevreden.

Hij voelt zich senang bij RTL 4. “Jazeker. Ik ben blij dat ik een goede start heb gemaakt met goed bekeken programma’s. Er is hier wel een andere dynamiek, zeker met de concurrentiestrijd.

Tot nu toe heeft Rooijakkers een serieus programma gemaakt (Iedereen had het erover) en een luchtig programma (Praat Nederlands met me). Wat vindt hij leuker? “Ik vond een spelshow als Praat Nederlands met me ontzettend leuk, maar dit ook.”

Ik kan sowieso moeilijk kiezen. In een restaurant ben ik altijd bang het verkeerde hoofdgerecht te nemen. Daarom hou ik ook zo van tapas. Ik ben blij dat ik bij RTL allerlei soorten programma’s mag doen. Daar krijg ik energie van.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen