Floortje wil nu van belastinggeld naar Tristan da Cunha

Floortje Dessing heeft de opnames van haar laatste reisserie nog maar net achter de rug of ze weet al precies waar ze nu weer heen wil op kosten van de belastingbetaler. Ze wil de één maand durende reis naar Tristan da Cunha afleggen. Dat zegt ze in de Televizier. Tristan de Cunha, zie Wikipedia, is een afgelegen eiland in de Atlantische oceaan. Er wonen een paar honderd mensen en die zou Dessing graag een keertje gaan bezoeken voor haar programma op NPO 1.

Op de vraag wat er hoog op haar bucket list staat, antwoordt Dessing: “Naar het afgelegen eiland Tristan da Cunha, midden in de Atlantische oceaan. Maar het duurt een maand om daar te komen en ze zijn er niet zo happig op cameramensen.”

Dessing twijfelt er nog wel een beetje over. “Met mijn vader van 89 vind ik het lastig om zo lang weg te blijven. Het kan namelijk makkelijk langer worden als er iets misgaat met het vaarschema.”

Ze houdt echter goede hoop. “Wie weet ga ik er ooit nog heen.”

De presentatrice liet onlangs weten dat ze het maatschappelijk belang dient door op kosten van de belastingbetaler verre reizen te maken die de belastingbetaler zelf nooit zou kunnen betalen.

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen