Albert Verlinde gaat helemaal los op Robert Jensen

Albert Verlinde vindt Robert Jensen de verschrikkelijkste man van Hilversum. Hij vindt het een vreselijk zielige vent. Dat heeft de SBS 6-ster vrijdagavond laten weten in zijn programma 6 Inside. Iedereen die kritiek uit op Jensen is aan de beurt bij de talkshowhost en wordt afgemaakt met meedogenloze tirades en scheldkanonnades. De showkenner, door Jensen steevast ‘Kwalbert Verlinde’ genoemd, vindt hem walgelijk. “Ik vind het echt de vreselijkste man in heel Hilversum.

Verlinde besprak in zijn programma de ruzie tussen Jensen en flopcabaretière Soundos El Ahmadi. “Als je Soundos uitnodigt en zij zegt: ‘Ik ga er niet naar toe’, dan gaat hij helemaal los op die vrouw. Ik vind het soms zo lekker dat ik zelf niet hoef los te gaan op die vreselijke Robert Jensen, maar ik doe het toch. En waarom: omdat het een lafbek is.”

Het is een belletjetrekker, zegt Verlinde. “Schelden voor de deur en als je naar buiten komt zit hij drie blokken verderop een beetje zielig achter een heg te zeuren. Dat wordt alleen maar erger.”

Het lijkt wel of Jensen helemaal doorslaat, stelt de 6 Inside-presentator. “Nu heeft hij een soort reservaatprogramma bedacht in een studio waar hij binnenkomt en niemand hem tegenspreekt. Hij kan er alles gaan zitten roepen. En ga er maar vanuit: ik ben volgende week aan de beurt.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen