Albert Verlinde gaat helemaal los op Robert Jensen

Geplaatst op za 02 mrt 2019 om 10:00

Albert Verlinde vindt Robert Jensen de verschrikkelijkste man van Hilversum. Hij vindt het een vreselijk zielige vent. Dat heeft de SBS 6-ster vrijdagavond laten weten in zijn programma 6 Inside. Iedereen die kritiek uit op Jensen is aan de beurt bij de talkshowhost en wordt afgemaakt met meedogenloze tirades en scheldkanonnades. De showkenner, door Jensen steevast ‘Kwalbert Verlinde’ genoemd, vindt hem walgelijk. “Ik vind het echt de vreselijkste man in heel Hilversum.

Verlinde besprak in zijn programma de ruzie tussen Jensen en flopcabaretière Soundos El Ahmadi. “Als je Soundos uitnodigt en zij zegt: ‘Ik ga er niet naar toe’, dan gaat hij helemaal los op die vrouw. Ik vind het soms zo lekker dat ik zelf niet hoef los te gaan op die vreselijke Robert Jensen, maar ik doe het toch. En waarom: omdat het een lafbek is.”

Het is een belletjetrekker, zegt Verlinde. “Schelden voor de deur en als je naar buiten komt zit hij drie blokken verderop een beetje zielig achter een heg te zeuren. Dat wordt alleen maar erger.”

Het lijkt wel of Jensen helemaal doorslaat, stelt de 6 Inside-presentator. “Nu heeft hij een soort reservaatprogramma bedacht in een studio waar hij binnenkomt en niemand hem tegenspreekt. Hij kan er alles gaan zitten roepen. En ga er maar vanuit: ik ben volgende week aan de beurt.”

Foto: SBS
59 Reacties op “Albert Verlinde gaat helemaal los op Robert Jensen”


 1. dynamische dennis

  Albert heeft duidelijk het programma niet gezien, want Jensen nodigt juist óók mensen uit die diametraal van mening verschillen met hem.

  Als ze tenminste durven.

 2. Remi

  Hier sloeg Albert gisteravond even de spreekwoordelijke plank mis …
  Kan gebeuren, moet kunnen.

  Die getinte politiek-correcte schreeuwlelijk van DWDD zat vorige week bij Jensen.
  Prem.

 3. Deadly Viper

  Gelukkig heeft niemand de tirade van Albert gezien. Jensen scoort ook niet maar nog altijd beter dan 6 Inside.

 4. Trump.

  Deze keer volledig met hem eens.

 5. b

  Inderdaad helemaal mee eens , eng mannetje die Jensen maar mensen het is een rol in het Jensen circus. De man is uitgerangeerd en wat doe je dan , juist jezelf een profiel aanmeten en vooral nare dingen over van alles roepen. Remedie , geen aandacht geven en binnen een half jaar is het gedaan met deze jongen op tv.

 6. Wollter

  Jensen is iemand die Hilversum nodig heeft. Iemand die de ogen doet openen van alle politiek correcte figuren (maar ondertussen niet)

  En dat voorvalletje met die cabaretière is wel wat aan vooraf gegaan hoor. De whatsapp conversatie met redactie van Jensen en deze mevrouw liegt er niet om.

  Albert zag dit als een ultieme kans om nu eens los te gaan, past precies dus de naam ‘Kwalbert’.

 7. Jos

  Moet het ermee eens zijn dat Jensen (en Dane) de verschrikkelijkste personen van Hilversum zijn. Maar gelukkig hoef ik er niet naar te kijken (en te luisteren).

 8. Woi!ter.

  Jensen heeft gelijk; Verlinde is een kwal.

 9. RaymondVL

  Dat mag Albert zeggen en vinden. Die vrijheid van spreken heeft hij en dient te worden gerespecteerd. Feit is wel dat Jensen meer kijkers trekt dan die zielige vertoning van Verlinde en Co op SBS6.

 10. Mediaprak

  Ik denk dat Jensen, ras opportunist, een 2e kamer lidmaatschap ambieerd. € 4000.- belastingvrij incassere. PVV of FvD maakt hem niets uit. Niet hoeven onderhandelen met vd Vorst en of Talpa. Beetje oreren en kamer voorzitter ‘upfucken’. Gewoon tot je pensioen pluche plakken in Den Haag.

 11. Martijn

  Jensen nodigt ook mensen uit die hem tegen spreken dus daar zit Albert al mis.
  Soundos begint zelf door haar afwijzing openbaar te maken en dat ze liever haar teennagels eruit laat trekken dan daar te gaan zitten. Dan kan je een tegenreactie verwachten. Ik vind deze reactie van Albert juist erg laf en onterecht.

 12. JohanV

  Verlinde doet nu precies hetzelfde wat Jensen ook doet dus wat is het verschil?

 13. COSA NOSTRA

  Jensen die zegt als enige hoe het in Nederland eraan toe gaat en Albert is te laf om ook maar te beginnen over alle problematiek in de samenleving.Als Jensen iemand uitnodigt, kan diegene gewoon netjes de uitnodiging afslaan maar deze dame zei dat ze haar teennagels eruit zou trekken. Dat heb je met die woestijn volkeren hier in Nederland die vinden dat een normaal antwoord als je ze uitnodigt.
  Albert je zit er volledig naast, je bent nu om je heen aan het slaan vanwege je eigen slechte kijkcijfers, dat is absoluut niet chique

 14. Ron

  Jensen provoceert zijn hele leven al, en nu slaat hij wel erg door als extreem rechts gekkie. Verlinde heeft gelijk in deze.

 15. Zaterdag

  Jensen maakt altijd van die stomme flauwe grappen die helemaal niet grappig zijn. Volgens mij lacht het publiek op commando of hij gebruikt lachbanden.

 16. Erick.doetze

  Laat de kijkcijfers het oordeel geven wie de echte mislukking is

 17. Bart

  @mc Jensen noemt hem Kwalbert Verlinke en niet Kwalbert Verlinde

 18. Mj

  In dit geval heeft Albert gewoon gelijk.

  Jensen stookt het vuurtje aan en gaat het vervolgens niet gaat zoals Jensen wilt, gaat hij huilie huilie in een hoek zitten of om zich heen slaan.
  Goh, wie doet dat toch ook? o ja was kortgeleden bij Jensen te gast.

 19. Mick

  Hij nodigde Soundos helemaal niet uit, noemt dat zich een insider? Bovendien scoort Jensen beter dan dat 6Inside, en ook nog op een kleinere zender.

 20. Maarten

  Dit doet albertje natuurlijk voor de kijkcijfers. Die is nu zo wanhopig. Hij probeert nu met een aantal mensen ruzie te maken. Alleen niemand reageert. En hij weet dat Jensen sowieso gaat reageren in zijn tv uitzending. Dit is zijn laatste red middel. Mocht dit ook niet lukken. Dan gaat 6 inside pasen niet eens halen.

 21. Mark l.

  Kwalbert moet z’n mond houden zolang hij nog niet de helft van de kijkcijfers van Jensen scoort.

 22. dirk

  Zou die Verlinde nou niet in de gaten hebben dat het op TV met hem “over en uit “is.

  Hij gedraagt zich op TV als een soort “godfather”die alles veel beter weet en kent.
  Terwijl het over is met hem!

  Maar, als zelfs Joop v.d. Ende een hekel aan je krijgt, heb je dringend psychiatrische hulp nodig en zeker als je insite programma’s niet mee worden bekeken.
  Het is zo beste Albertje, toen je alsmaar mensen naar beneden schopte , toen jij bovenaan de trap stond en je dondert naar beneden, kom je wel al die mensen weer tegen die je zelf naar de afgrond hielp.

 23. Mick

  En verder nodigt Jensen juist ook mensen uit die hem tegenspreken. Hij laat onderzoeksjournalisten die een andere mening hebben aanschuiven, hij laat komedianten die een andere mening hebben aanschuiven, hij laat YouTubers met een andere mening aanschuiven, hij laat politici met een andere mening aanschuiven, hij laat activisten met een andere mening aanschuiven. En bovendien laat hij zure, oude, betweterige, alleswippende Peter R. de Vries aanschuiven.

  Dus kijk eerst maar eens naar het programma voor je iets roept Albert.

 24. Zo ist, en niet anders.

  Jensen heeft natuurlijk meer kijkers dan hij, en dan komt de jaloezie boven drijven.

  Ik vind Jensen Geweldig, vooral die keer met G. Wilders, wat hebben we genoten hier.

 25. q8

  kwalbert weet niet meer hoe hij z..n programmaatje moet redden,
  en jensen heeft gewoon gelijk,
  verlinde is een piepert,
  zit aan tafel met jonge gasjes, en hij is t godje,[denkt ie]
  jan versteegh doet t goed,
  lekker nuchter jochie,

 26. Kwallebak

  Kwalbertje toch,blijf jij nou maar bij je musicals en ga stoppen met 6 Inside,want nog geen 100.000 kijkers what the fuck man,ga wat zinnigs doen met je leven.

 27. Hendrik Sihasulewanepatty

  Die kwalbert heeft typisch linkse wc eenden aandoeningen,…….het minderwaardigheidscomplex en in de slachtofferrol duiken, hahahaha.

 28. Lies

  Jensen vind ik een verademing vooral in zijn podcasts. Volgens mij doen deze podcasts het ook erg goed want ik heb het idee dat er echt heel veel naar wordt geluisterd. Hij zegt hele rake dingen en onderbouwt het ook nog een met feiten en ja natuurlijk ook met foute grapjes Haha.

 29. henk

  Nou lies, ik heb het idee dat het wel meevalt dat er veel naar geluisterd wordt.

 30. ome H

  Jensen speelt Jensen, niks meer, niks minder.

 31. Huiskamer

  Zal nooit die haat van die relnicht vergeten hoe hij Pim aan het demoniseren was in zijn programma’s. Nadat Pim was doodgeschoten riep hij jankend “O wat erg”. Wat een vieze relnicht.

 32. Peanut

  De mol en van den Ende staan vierkant achter hem.

 33. Fliperdeflap

  Ik gruwel, van die lieden hier, die zichzelf een beter mens vinden, dan de heren waar het over gaat. En als ik dan toch moet kiezen, ga ik niet voor die ‘ruggetuffer’. Ik heb al een tante in de familie die zeikt en roddelt.

 34. 🌻 Ingrid 🌻

  Jensen is de walgelijkste figuur in televisieland!
  Narcist !

 35. Ernst

  Niemand kijkt naar het programma van Albert. Hij kan zich beter daar druk over maken n

 36. Bep

  Jensen moet in een dwangbuis afgevoerd worden.Peter v d V. Doe er wat aan.

 37. Joop

  Albert Verlinde heeft gelijk. Die Robert Jensen is behoorlijk afgegleden. Triest zielig en verongelijkt.

 38. Pakalu Papito

  Heeee Mediacourantmensjes, jullie zijn echt totaal niet partijdig hoor. Nee echt niet! :D

 39. FUALL

  Kwalbert is altijd een talentoze roddelnicht geweest.

 40. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Albert Verlinde profileert zich steeds meer als een heterofobe kwelgeest van alles wat leuk en oké is.
  Effing hel, gaat los op van alles en z’n ouwe moer, Vondelpark op slot, belmeisjes op de fiets, buurvrouw Connie d’r dingetjes, kan die man niet een poosje een spreekverbod krijgen?
  We worden een beetje zat van Kwalbert.

 41. Cor Daadt

  @ Peanut
  Sat 02 Mar 2019 om 13:38

  Peanut schrijft: De mol en van den Ende staan vierkant achter hem.

  Mijn vraag: Heeft dit stereostandje (twee personen die vierkant achter Verlinde staan) een troetelnaam?

 42. aammehoela

  Jensen is echt een verschrikking. Als normaal mens met respect voor andersdenkenden ga je niet naar Jensen kijken. Een echte populist aan het worden. Neen, weg met dit soort gasten die geen tegengeluid dulden.

 43. Sum Ting Wong

  aammehoela snapt waarschijnlijk de ironie van z’n reactie niet.

 44. Ingrid

  Albert heeft gelijk, Jensen is te treurig voor woorden. Hij duldt geen enkele tegenspraak maar kan zelf helemaal niets anders dan anderen afbranden. Wat een armoe.

 45. Henk

  Albert heeft gelijk, Jensen is te treurig voor woorden. Hij duldt geen enkele tegenspraak maar kan zelf helemaal niets anders dan anderen afbranden. Wat een armoe.

 46. TopofFlop

  Weg met dit soort gasten die geen tegengeluid dulden. Ga je dan zelf ook weg?

 47. liefkleinhertje

  Dit zijn gewoon de laatste stuiptrekkingen van Albert want het duurt niet lang dan gaat zijn programma op zwart.
  Daarna kan hij weer terug maar die domme musicals van hem waar nog nooit een normaal iemand naar binnen is gegaan.

 48. Peter

  Meer Jensen op de tv zou ideaal zijn! Maar ik heb wel gemerkt dat iedereen verschillend reageert.

  Of je vindt hem geweldig (zoals ik)
  Of je haat hem (zoals Ron)

  Niks van aantrekken Robert, je weet dat je kwaliteiten hebt :-) maar dat wist je ook al

 49. kijker

  Kwalbert is zeker jaloers op de kijkcijfers van Jensen :)

 50. kijker

  Kwalbert is zeker jaloers op de kijkcijfers van Jensen.

 51. Noëlla

  Geen fan van Albert, maar ik vind wel dat hij hier gelijk heeft. Jensen gaat altijd helemaal tekeer als iemand het niet met hem eens is of z’n programma niet leuk vind. Iemand daarom verrot schelden is echt belachelijk. Het kan ook normaal.

 52. Michael

  Mensen nu OPHOUDEN met jullie meningkjes. Jensen is niks, Jensen is goed, Jensens leuk, Jensen is slecht. Word er niet goed van. ALLEMAAL MENINGKJES.

 53. Machteld

  Jensen doet dit om te provoceren. En dat lukt. Albert doet het voor de kijkcijfers. Dat lukt niet. En gaat ook niet meer lukken. Meer is er eigenlijk niet aan de hand.

 54. Fanny

  6 inside is het totaal mislukte k*t programma van SBS waar niemand naar kijkt dus laat Albert de poedernicht die het moet hebben van roddel en achterklap maar lekker los gaan.

 55. Deef

  Je zal het woord ‘meninkjes’ maar niet kunnen spellen en dan toch de noodzaak voelen om het meermaals in hoofdletters te typen….

 56. Anna

  LOL

 57. ronald

  Albert hij bent Onno de vieste persoon in NL wel in andermans wroeten maar oh als het over je zelf gaat. vies mannetje

 58. Anna

  Ronald, tokkie met slechts 2 jaar lagere school.

 59. Dominee Bonk

  Volgens mij hebben Alberta Verlinde en LaJensen een heel goddeloze sm- relatie. Met stokken, zwepen, flessen chloor, strijkijzers, massagastaven 3000 Volt, en schildpadden die zij anaal inbrengen. Verder erg normale mensen, die echter mij kerk nooit, maar dan ook nooit zullen mogen kunnen betreden. Ik ben uw heiland, redder en herder. God is alleen en uitsluitend met mij, maar ik ben derhalve weer met u. Amen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.