John de Mol negeert Youp van ’t Hek op Goois terras

Youp van ’t Hek zat afgelopen zomer vlak naast John en Johnny de Mol op een terras in het Gooi, maar de mediatycoon negeerde hem volkomen. Alleen zijn zoon kwam even kort naar hem toe. Dat vertelt de cabaretier in de VARAgids. Van ’t Hek grapt dat hij ‘drie keer met veel lawaai ging pissen zodat iedereen zag dat ik ging pissen’. “Hij moet me gezien hebben“, zegt de cabaretier. “Ik kwam alle keren met nog meer lawaai terug van de wc. God reageerde niet“, zegt hij.

Met God doelt Van ’t Hek op tv-god John de Mol. Zijn zoon noemt hij grappenderwijs Jezus. “Op een gegeven moment stonden God en zijn zoon op. Net als hun discipelen. Johnny zag me en kwam even naar me toe. Ik dacht: die geeft het nummer van zijn vader met de vraag of ik hem morgen wil bellen. Maar Johnny zei niks.”

Van ’t Hek feliciteerde Johnny met zijn baby en de tv-ster vertelde aan de cabaretier dat er wat meer humor mag zijn in ons land. “En dat was het. Voor ik het wist was-ie weg. En God zelf ook.”

Laat ik eerlijk zijn: als God me gevraagd had dan had ik volmondig nee gezegd. Ik geloof namelijk niet in God. Maar ik ben niet gevraagd. Als enige BN’er ben ik niet gevraagd. En dan gaat het slecht met je. Heel erg slecht.”

De VARAgids-column van Youp van ’t Hek kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen