Monique Smit reed kotsend naar Telegraaf-studio

Monique Smit is in december een maand lang kotsend naar haar werk gereden. Ze reisde daarom met plastic zakjes in haar auto. Dat vertelt de zangeres en ‘zus van’ in gesprek met de Privé. Smit is momenteel voor de tweede keer zwanger en in december had ze daardoor last van hevige misselijkheid. Ze bleef echter wel gewoon aan het werk als zangeres en als presentatrice van video-items van De Telegraaf. Maar dat ging niet zonder slag of sloot; onderweg en in de studio was ze spuugmisselijk.

Het was eigenlijk niet te doen, aldus Smit. “Gelukkig kan ik redelijk goed mijn eigen tijd indelen. Als ik fulltime in een winkel had gestaan, had ik me echt ziek moeten melden. Nu kon ik mezelf steeds wel weer even bij elkaar rapen.”

Hoe deed ze het precies? “Ik had plastic zakjes in de auto liggen op weg naar mijn optredens en mijn presentatiewerk bij Telegraaf VNDG.

Het is wel knap dat ze zich een maand lang half-kotsend in de nabijheid van Evert Santegoeds bewoog zonder de headlines te hebben gehaald over een mogelijke zwnagerschap. “Daar merkten ze wel dat ik beroerd was, maar ik gebruikte als smoes dat ik geveld was door de griep.”

Ze wilde het nieuwtje niet bewaren voor de Privé. “Ik moest mijn zwangerschap stilhouden houden tot de release van mijn single Gebarentaal begin januari.

Het Privé-interview met Monique Smit kunt u lezen via Blendle.

Foto: Telegraaf TV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen