Trijntje Oosterhuis: ‘Wendy van Dijk geen vriendin’

Trijntje Oosterhuis onderhoudt geen vriendschappelijke relatie met Wendy van Dijk. Ze kennen elkaar niet op privévlak. Dat vertelt de zangeres in gesprek met weekblad Privé. Oosterhuis werd onlangs naar voren geschoven als een soort ambassadeur van Van Dijks fitnessmerk Disq. Ze wil volgende maand bij haar jubileumconcert in de Ziggo Dome een bepaalde jurk aan, maar is daar nu nog te dik voor. “Door te trainen met de Disq, hoopt zij haar doel te behalen“, meldde Wendy.

Hoe komt zo’n samenwerking in BN’er-land eigenlijk tot stand? “Wendy heeft mijn sportieve vibe aangevoeld en heeft zich bij mij gemeld met haar disq-programma“, aldus de zangeres.

Het is niet zo dat Oosterhuis elke week mee-eet in Nigtevecht. “Ik ken haar eigenlijk helemaal niet persoonlijk. We gaan privé niet met elkaar om.

Dat is ook niet zo verwonderlijk, want Van Dijk heeft helemaal geen tijd voor vriendinnen. Die zegt ze namelijk af om te gaan sporten.

Zelfs afspraken die al heel lang staan zegt Van Dijk zonder pardon af, onthulde ze vorig jaar. “Omdat ik weet dat het niet goed gaat komen als ik heel druk ben en niet sport. Dan kan ik echt dat ene kopje koffie wat ik dan met die vriendin had staan afzeggen, van: ‘Sorry, maar ik ga het toch afzeggen, want ik wil sporten.’”

Gezellig.

Het Privé-interview met Trijntje Oosterhuis kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen