Nóg een programma met Jan Versteegh en Gordon

Jan Versteegh en Gordon krijgen het druk met elkaar. Naast de Net5-show Mars tegen Venus gaan ze ook samen de nieuwe SBS 6-show De Gordon tegen Dino Show maken. Dat heeft Talpa TV laten weten. Waar Gordon in de Net5-show de presentator is en Jan de teamcaptain, is Jan in de SBS 6-show de presentator en Gordon de teamcaptain. Gordon neemt het in de show namelijk op tegen Jandino Asporaat, met wie hij ook samenwerkte in de RTL-show Alles Mag Op Vrijdag.

Gordon en Jandino, elke week geflankeerd door twee nieuwe, bekende gasten, gaan er alles aan doen om te scoren – en dan vooral de lach van het publiek, aldus Talpa TV. “Presentator Jan Versteegh heeft de uitdagende taak om deze chaos op de een of andere manier in goede banen te leiden…

Hoe ziet de show er precies uit? Een woordvoerder legt uit: “De bonte show zit barstensvol met allesbehalve alledaagse spellen, waar de BN’ers hun improvisatie-skills hard voor nodig hebben. Ook zijn er fysieke uitdagingen en dus gegarandeerd pijnlijke, of in ieder geval ongemakkelijke momenten. Er wordt uitgebeeld, getekend, gesprongen, geroepen, gegooid, geluisterd, geraden, gegokt – en vooral heel veel gelachen. Er is spanning, onrust… en vooral géén gêne.”

Elke aflevering eindigt met een finalespel, waarvoor iedereen met de billen bloot moet. Letterlijk, zelfs: alle BN’ers hijsen zich voor dit laatste spel in een heel charmant naaktpak – met daaroverheen een set kleding. Bij een fout antwoord, verliest iemand een kledingstuk. Het team dat als eerste naakt is, verliest.”

De Gordon tegen Dino Show is een chaotische, vrolijke strijd. Gordon en Jandino hebben de lach aan hun kont hangen, en dat levert geheid komische taferelen op.”

Dit programma van Talpa Producties is vanaf het voorjaar wekelijks te zien op SBS 6.

Lees ook: Gordon met sekseshow bij Net5: Mars tegen Venus (21 januari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen