Robert Jensen: ‘Angela heeft smerige huidaandoening’

De podcast van Robert Jensen lijkt zich langzaam te ontwikkelen tot een heuse haatpodcast. Niet alleen noemt hij Youp van ’t Hek een smerige man, ook beweert hij nu dat Angela de Jong een smerige huidaandoening heeft. Dat is te horen in de Jensen Podcast. De terugkeer van Jensen leek een positieve ontwikkeling voor de pluriformiteit van het Nederlandse tv-landschap, maar het is wel wat jammer dat zijn rechtse geluid met veel haat gepaard gaat naar alles wat hem niet zint.

Mensen die kritische columns over hem schrijven, krijgen het zwaar, heel zwaar te verduren. Ook De Jong, die niet zo enthousiast was over zijn talkshow, krijgt er flink van langs.

De Jong blijft hij nu aanpakken. “Dikke domme Gansjela de Jong heeft een belachelijke baan. Het is hetzelfde als een aardappelrecensent. ‘Deze week at ik deze aardappel.’ Doorgaans is het een baan die door een stagiaire wordt gedaan. Angela de Jong gooide echt in een zure, vervelende, persoonlijke, nare column de sloopkogel bij mij erin. Ongevraagd, hè?

Maar De Jong wordt als tv-recensent toch geacht om haar mening te geven over tv-shows? “Als dat haar baan is, is mijn baan om die sloopkogel er de komende tien, twintig jaar heen en weer terug te laten gaan. Ik lok het niet uit, hè? Ze beginnen allemaal zelf, ook die smerige, vieze Youpie. Hij begint ook out the blue. Is dat ook zijn baan? Mijn baan is het om het jou voor de rest van de jaren dat je nog leeft het zo zuur mogelijk te maken. Dat doe ik echt met een lach op mijn gezicht.”

Waarom is hij zo boos op De Jong? “Ik was nooit zo bekend met dikke domme Gansjela de Jong, totdat ze die haatcolumns aan mij begon te schrijven. Die heb ik nu op de korrel. Uit alle hoeken krijg ik dan informatie over die mensen. Ik heb een heel dossier hier liggen. Ze komt af en toe als tv-expert in tv-programma’s. Dan hoor ik dat ze altijd heel arrogant doet tegen ’the little people’, zoals de gastvrouwen en make-updames.”

Jensen heeft uit de make-uphoek bepaalde details over De Jong gehoord. “Ik heb wel begrepen dat ze heel veel make-up nodig heeft. Het is dan ook raar dat ze zo onaardig doet. Het schijnt niet prettig te zijn en dat vind ik dan ook vervelend voor haar, dat gun ik haar niet. Een toch wat smerige huidaandoening.”

Maar deze vrouw: er is psychologisch iets mis met haar. Ze proberen je te slopen met een volzin. Het zijn psychisch gestoorde mensen. Dikke domme Gansjela ook met haar dikke reet. Het is iemand met nul mediatalent.

Lees ook: Robert Jensen: ‘Youp van ‘t Hek is een smerige man’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen