Bazen Story en Weekend zij aan zij in Shownieuws

Story-baas Guido den Aantrekker en Weekend-baas Bart Ettekoven behoren net als Privé-baas Evert Santegoeds tot het team van deskundigen van Shownieuws, maar nog nooit stonden ze tegelijkertijd achter de desk. Daar kwam woensdag verandering in. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Den Aantrekker en Ettekoven stonden gebroederlijk zij aan zij. Heel even kwam het tot een confrontatie, toen het over het lange Story-interview met Samantha de Jong ging.

De Story pakt deze week groot uit met De Jong, die lange tijd in een afkickkliniek heeft gezeten. Het showblad pamperde haar met nieuwe extensions en nieuwe lippen.

Story-baas Den Aantrekker: “Ze kwam heel zelfverzekerd over. Die vier maanden in Schotland hebben haar goed gedaan. Ze heeft zelf contact met ons opgezocht. Ze wilde graag haar verhaal doen en zei zelf dat ze goede ervaringen had met ons, dus ja: van harte welkom.”

Presentatrice Shelly Sterk: “Ha ha. Is dit een steek onder water?

Weekend-baas Ettekoven: “Of wilde ze gewoon een nieuwe pruik en een paar nieuwe lippen? Nee, maar dat staat er toch in! Niets ten nadele van Story, maar ik denk dan: wilde ze nou een gesprek met je voeren of wilde ze gewoon een paar nieuwe lippen en zocht ze een mogelijkheid?

Den Aantrekker: “Maar luister Bart, ik vind Barbie zo aardig, die nieuwe haren en lippen had ze van mij sowieso wel gekregen. Dat maakte niet uit.”

Ettekoven: “Ik vind het wel raar dat we geen Barbie meer mogen zeggen, maar dat ze dan wel haar lippen wil laten opspuiten. Dat is toch gek?

Den Aantrekker grappend: “Dat mag Samantha toch ook wel doen? Had je nog meer vragen, Bart? Oké, dan laten we het hierbij.”

Na de uitzending twitterde Den Aantrekker: “Hopelijk heeft de kartelpolitie niet meegekeken: Story en Weekend (gezamenlijk wekelijks bereik bijna twee miljoen lezers) broederlijk aan de desk bij Shownieuws vanavond. Was leuk, Bart Ettekoven.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen