Bazen Story en Weekend zij aan zij in Shownieuws

Geplaatst op Thu 06 Dec 2018 om 14:00

Story-baas Guido den Aantrekker en Weekend-baas Bart Ettekoven behoren net als Privé-baas Evert Santegoeds tot het team van deskundigen van Shownieuws, maar nog nooit stonden ze tegelijkertijd achter de desk. Daar kwam woensdag verandering in. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Den Aantrekker en Ettekoven stonden gebroederlijk zij aan zij. Heel even kwam het tot een confrontatie, toen het over het lange Story-interview met Samantha de Jong ging.

De Story pakt deze week groot uit met De Jong, die lange tijd in een afkickkliniek heeft gezeten. Het showblad pamperde haar met nieuwe extensions en nieuwe lippen.

Story-baas Den Aantrekker: “Ze kwam heel zelfverzekerd over. Die vier maanden in Schotland hebben haar goed gedaan. Ze heeft zelf contact met ons opgezocht. Ze wilde graag haar verhaal doen en zei zelf dat ze goede ervaringen had met ons, dus ja: van harte welkom.”

Presentatrice Shelly Sterk: “Ha ha. Is dit een steek onder water?

Weekend-baas Ettekoven: “Of wilde ze gewoon een nieuwe pruik en een paar nieuwe lippen? Nee, maar dat staat er toch in! Niets ten nadele van Story, maar ik denk dan: wilde ze nou een gesprek met je voeren of wilde ze gewoon een paar nieuwe lippen en zocht ze een mogelijkheid?

Den Aantrekker: “Maar luister Bart, ik vind Barbie zo aardig, die nieuwe haren en lippen had ze van mij sowieso wel gekregen. Dat maakte niet uit.”

Ettekoven: “Ik vind het wel raar dat we geen Barbie meer mogen zeggen, maar dat ze dan wel haar lippen wil laten opspuiten. Dat is toch gek?

Den Aantrekker grappend: “Dat mag Samantha toch ook wel doen? Had je nog meer vragen, Bart? Oké, dan laten we het hierbij.”

Na de uitzending twitterde Den Aantrekker: “Hopelijk heeft de kartelpolitie niet meegekeken: Story en Weekend (gezamenlijk wekelijks bereik bijna twee miljoen lezers) broederlijk aan de desk bij Shownieuws vanavond. Was leuk, Bart Ettekoven.

Foto: SBS
9 Reacties op “Bazen Story en Weekend zij aan zij in Shownieuws”


 1. west

  de juiste mensen op de juiste plek !!

 2. wg

  Kijkt geen kip naar.

 3. Trx

  Shownieuws deskundige 😆

  Volwassen mensen die Praten over wat bekende mensen de hele dag doen

  Kijk eens goed mensen

  Zo zien losers eruit 🤣🤣🤣

 4. Qurt

  Eerst lache ik barbie nog uit

  Maar realistisch gezien is het gewoon een dom labiel meisje wat misbruikt door tv
  Toen er niks meer te verdienen viel liet iedereen haar vallen

  Nergens hulp geboden of wat dan ook want er viel niks meer te halen
  Programma makers moeten zich doodschamen dat dit maar mag blijven gebeuren

 5. Esther

  Ik zag die uitzending. Moest er wel om lachen die twee. Maar ik had wel het idee dat die Bart het niet lekker zat dat hij dat verhaal van Barbie niet had. Die Storyman ging daar wel leuk mee om. Bart had wel een foto van Gigi ravelli, maar die had zelf verder weinig te zeggen.

 6. Remi

  Ik vond het grappig om te zien, die twee achter de desk.
  Ging ook helemaal niet slecht dacht ik.

  Voor herhaling vatbaar !

 7. tim

  David Harkema?

 8. west

  De juiste domme mensen op een programma zetten waar de domheid van afstraalt
  tv voor de bie le n !!!

 9. Marianne

  Wat een kletsverhaal vol leugens van die Barbie weer. Bart had gelijk, ze doet alles voor een paar nieuwe lippen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.