Fiona Hering wordt deskundige in 6 Inside

Fiona Hering keert terug op televisie. De flamboyante modedeskundige volgt Albert Verlinde naar SBS 6, waar ze haar expertise zal delen in het nieuwe programma 6 Inside. Dat heeft de showkoning onthuld op Radio 538. Hering stapte vorig jaar in september na zestien jaar op bij RTL Boulevard, omdat ze zich na het vertrek van Verlinde en de verhuizing naar de nieuwe studio niet meer thuisvoelde bij de rubriek. De gezelligheid van toen maakte plaats voor de egomania van nu.

Hering is een graag geziene tv-persoonlijkheid, dus een flinke aanwinst voor SBS 6. Eigenlijk mocht Verlinde haar komst nog niet verklappen. “Ik mag dat steeds niet zeggen. Als ik nou ga zeggen dat Fiona Hering terugkomt… Carlo van Lienden, sorry! Ja, ze komt terug.

Verlinde vindt het geweldig dat Hering straks weer op zender is. “Ze is een paar jaar geleden gestopt en is gewoon zo’n modewatcher. Ze weet alles en kent iedereen. Ik vond het doodzonde dat ze er niet meer was.

Een andere deskundige die zijn opwachting zal maken in 6 Inside is mediajournalist Rob Goossens van De Telegraaf.

6 Inside is vanaf maandag 7 januari elke werkdag van 18.00 tot 19.00 uur te zien bij SBS 6.

Foto: YouTube, Specsavers

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen